Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mimar55

2-1 ads cikti hocasi samsun dogumluymus! Artik bizim ilceler ayakta uyusun diyelim ( hoca hakkinda fazla birsey bilmiyorum ilk duydugumdaki fikrim)

King Of The North

TRT 3 de Yıldırım Demiröreni yerden yere vuruyorlar şu an, yenilir yutulur cinsten değil...

ahmetsefa55

King Of The North

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 31 May 2012, 21:47:59
TRT 3 de Yıldırım Demiröreni yerden yere vuruyorlar şu an, yenilir yutulur cinsten değil...
onlarin bünyesi genis meraak etme sen

atalanta8

Adana Demirspor taraftarı kaza yaptı
Adana Demirspor taraftarını taşıyan minibüsünün ağaca çarpması sonucu 14 kişi yaralandı. Bazı taraftarların durumunun ağır olduğu belirtildi.

Spor Toto 2. Lig Play-off final maçında Fethiyespor'u 2-1 yenen ve Bank Asya 1. Lig'e yükselen Adana Demirspor'u maç boyunca destekleyen taraftarlar birçok araçla dönüş yoluna geçti.

Taraftarları taşıyan Bünyamin Kara (47) idaresindeki 01 VU 062 plakalı minibüs, Ereğli ilçesi Kargacı köyü çıkışında yoldan çıkarak ağaca çarptı.

Kazada yaralanan sürücü Kara ile minibüsteki Nasurlah Azgın (49), Bilal Gümren (48), Ziyacan Sertler (18), Barış Ilıman (17), Alaattin Çelebi (19), Fırat Çelebi (16), Aygün Şınık (17), Erkan Altun (19), Semih Öztürk (19), Fahri
http://www.ntvmsnbc.com/id/25354377

Berke Karaçay (17), İsmail Coşkun (18), Yusuf Karakuş (18) ve Cumali Tutal, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

burakbas

Alıntı yapılan: yasef5506 - 01 June 2012, 12:09:25
Adana Demirspor taraftarı kaza yaptı
Adana Demirspor taraftarını taşıyan minibüsünün ağaca çarpması sonucu 14 kişi yaralandı. Bazı taraftarların durumunun ağır olduğu belirtildi.

Spor Toto 2. Lig Play-off final maçında Fethiyespor'u 2-1 yenen ve Bank Asya 1. Lig'e yükselen Adana Demirspor'u maç boyunca destekleyen taraftarlar birçok araçla dönüş yoluna geçti.

Taraftarları taşıyan Bünyamin Kara (47) idaresindeki 01 VU 062 plakalı minibüs, Ereğli ilçesi Kargacı köyü çıkışında yoldan çıkarak ağaca çarptı.

Kazada yaralanan sürücü Kara ile minibüsteki Nasurlah Azgın (49), Bilal Gümren (48), Ziyacan Sertler (18), Barış Ilıman (17), Alaattin Çelebi (19), Fırat Çelebi (16), Aygün Şınık (17), Erkan Altun (19), Semih Öztürk (19), Fahri
http://www.ntvmsnbc.com/id/25354377

Berke Karaçay (17), İsmail Coşkun (18), Yusuf Karakuş (18) ve Cumali Tutal, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

sarhoştum hatırlamıyorum...

burakbas

Altaylı taraftarlar sosyal medyada sesini duyurmak için bugun saat 4 de organizasyon düzenliyor....

twitter hesabı olanlar hashtag ile katkıda bulunsun....

ahmetsefa55

King Of The North

TRT Spor'DA sezonun kaçan 10 golünde Ekigho'nun Gayseride kaçırdığı gol 1.seçilmiş, bir de Es Es maçında kaçırdığından bahsedildi, Beşiktaş maçındaki de listede sanırım ama ben yetişemedim, en bariz kaçan 10 golde ikisi mal Ekighoya ait, 1 tanesini atsa kümedeydik aklıma geldikçe çıldırıyorum.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 02 June 2012, 16:17:10
TRT Spor'DA sezonun kaçan 10 golünde Ekigho'nun Gayseride kaçırdığı gol 1.seçilmiş, bir de Es Es maçında kaçırdığından bahsedildi, Beşiktaş maçındaki de listede sanırım ama ben yetişemedim, en bariz kaçan 10 golde ikisi mal Ekighoya ait, 1 tanesini atsa kümedeydik aklıma geldikçe çıldırıyorum.
3 tane ekigho var o listede.

King Of The North

Zirve yaptığımız listeye bak, ben 2 biliyodum 3 müş, Petkoviç de Lazio ile anlaşmış, işe bak

SametYılmaz55

aklı başında olanlar anlıyor petkoviçi neden gönderdiğimizi ama bazı çok bilmiş gevzekler boş boş konuşuyor işte.boş konuşanların çoğu eminim istanbul takımlarından birini tutuyordur.kendilerinin 3-5 maç kaybettikten sonra hangi psikolojiye girdiklerini çok iyi biliyoruz.birisi çok güzel bir yorum yapmış "Petkoviç Lazio'ya gittiyse Hikmet Karaman'ın Barca'yı çalıştırması gerekir" diye.çok erken göndermemiz gerekirken yeterince sabrettik zaten.belki başarılı olur Lazio'da ama hiç sanmıyorum.onu göndermekle hata yaptığımızı düşünen futbol izlemeyi bıraksın bir zahmet.neler çektiğimizi bir biz birde Allah biliyor...

berusa55