Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Facede ileti gizlemekten yoruldum adamlar paylaşmaktan yorulmadı :)

Desiqner

http://www.facebook.com/pages/ultrAslan-Samsun/355487897843779
son iletilerine bakarmısınız Allah aşkına bu adamlar kim.Samsunda neyin kabadayılığını yapıyorlar ?

5trawberry

Gurbetteki renkdaslarimiz rahat olsun . Samsun Samsunsporludur. It surusu gibi kaçtı köpekler. inatla kafa tutan i.bnelerin araçlarında 1 er milyarlik masraflar oluştu. Hos muydu ? Belki değildi ama Samsunspor sizin degerlerinizden daha büyüktür. Seneye sampiyon olun bakalim yine ayni seyi yaparsaniz adiyim.

CurvaSs

Alıntı yapılan: Desiqner - 13 May 2012, 00:33:50
http://www.facebook.com/pages/ultrAslan-Samsun/355487897843779
son iletilerine bakarmısınız Allah aşkına bu adamlar kim.Samsunda neyin kabadayılığını yapıyorlar ?

sinirden kendimi mikicem ya!! bunlar bu yüzü nerden bulmuş, neyin kafasını yaşıyolar, uranyum mu içtiler?! bunları site caminin orda kıstırdığımızda dövecektik ama yapmadık çünkü yaşları küçüktü! keşke yapsaymışız!

SametYılmaz55

yorumları sürekli silip duruyorlar şerefsizler.ama yorum yapanlardan bir kaçını tanıyorum.Samsuna gelince soracam hepsine tek tek

ismail

kızdırmışınız çocukları bi zıplayamamışlar yerlerinde :D sayfaya yüklenince kapattı yorum eklemeyi *******..ayrıca özelden Yunus Emre Oktar'a mesaja devam  :evet:

Desiqner

Yunus Emre fazla havalanmış bunu o triplere kim soktu bilmiyorum ama.Arkadaş adam gibi durun da.Niye insanları galyana getiriyorsun ki ?  Ondan sonra ortalık karışıyor masum rollerine yatıyolar...

Serkan

Alıntı yapılan: CurvaSs - 13 May 2012, 00:50:13
sinirden kendimi mikicem ya!! bunlar bu yüzü nerden bulmuş, neyin kafasını yaşıyolar, uranyum mu içtiler?! bunları site caminin orda kıstırdığımızda dövecektik ama yapmadık çünkü yaşları küçüktü! keşke yapsaymışız!

abi yapmayın yaşları ufak diye yalvaran Trabzonspor'a sövdürdüğüm adamlara bak sen.

red_white

yazdıklarını kaldırdı tutuştu sanırım

SametYılmaz55

bizim şampiyon olduğumuz ligden düştüler,sürünün bank asyada deyip küfür eden şerefsize soracam Samsuna geldiğimde.

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 13 May 2012, 01:15:55
abi yapmayın yaşları ufak diye yalvaran Trabzonspor'a sövdürdüğüm adamlara bak sen.

yok abi ufak mufak dinlemicen, gördüğünün kafasına vurucan ki bazı şeylerin farkına varsınlar! liseli inbenin dediklerine bak sayfada, çıldırdım ya..

facebook'tan iki şerefsize de mesaj attım ama dönmediler.. ulan bi' türlü karşılaşıcağız sizinle zaten, şehiri terk edin..

Serkan

tamam hallediyoruz biz mesaj filan atmayın.. ben bilgilendiririm sizi.

##kdc##

Abi kendiniz diyosunuz liseli gençler diye ne demeye kale alıyosunuz anlamadım, bu kadar mı  sinir stres sahibi illa birine atlamanın peşindesiniz   :rulet:

Tufan

Alıntı yapılan: Serkan - 13 May 2012, 01:15:55

ya yok ben göreyim bi temiz dövücem bu veledi Sivas maçında karaborsa bilet sattığından beri dahada uyuzum kendisine.
bu atarlı Yunus Emre kardeşimiz nerdeymiş Site Caminin altında yüzlerine karşı takımlarına söverken  ;)

kamuri

bende dayanamadım mesaj attımmmm :evet: anlasınlar sahipsiz değil bu şehrin takımı oyle her canının istediklerini yapamazlar burda al_sana