Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

buonanotte

SametYılmaz55

Olympiakos mahvetti son periyotta Cska'yı.19 sayı geriden gelip şampiyon oldular

##kdc##

ilk önce hakan aslanın kaptan çıktığı maçta rovaşata vole karışımı bi vuruşu ardından citynin şampiyonluğu en son da olimpiakos eklenince 2012 de kıyametin kopacağına cidden inanmaya başladım beyler  :rulet:

Theofanis Gekas

Milanda toplu emeklilik çocukluğmuzun yıldızları bir bir kayıyor Nesta,Inzaghi ve Gattuso

GökhanÇağlar

Flippo İnzaghi çocukluğumun kahramanıdır.Golle veda etti Kral...

twitter

abi beler olmus ya city son dk 2 gol, villareal dusmus

olumpakos kupayi aldi 19 sayidan gelip

ve zaragozamiz ligde kaldi : )

Shane_Falco

Bank Asya'da hiç hesapta olmayan 2 takım Süper Lige çıktı...
Seneye umarım biz Bank Asya'da olmayız ama daha şimdiden belli seneye Bank Asya çok daha zor olacak  :( :(

Lusage

Bolton kazanırsa QPR küme düşüyor. Ama Stoke City - Bolton maçı 2-2 bitiyor. QPR'de 2-1 önde olduğu maçta 3 puana artık ihtiyacı kalmadığı için City'e 3 puanı hediye ediyor. City şampiyon oluyor. Villareal 88. dk da gol yiyor. Rayo Vallecano'yu kurtaran tek şey galibiyet ve 90+1 de Granada'ya golü atıp kazanıyorlar. Villareal düşüyor.

Tamam şike var demiyorum ama arkayı sağlama alan takımlar Avrupada olsa bile maçı umursamıyor. Villareal'e de yazık oldu bu arada. Sezon başı CL'de boy gösterirken şimdi İspanya 2. Ligindeler..

binikalamadım

Bilal Canaz
Her zaman söylediğimiz bir sözü bir kere daha tekrarlamak istiyorum.Memleketi neresi olursa olsun Samsunda doğmuş büyümüş,Samsun'un ekmeğini yemiş suyunu içmiş insanlarda en az bir Samsunlu kadar bu memleketi düşünüp,Samsun için gerekli mücadeleyi her yerde vermelidirler.Aksi takdirde yedikleri ekmeğe içtikleri suya soludukları havaya ve en önemlisi Samsun ve Samsunlulara ihanet etmiş olurlar.
Bütün ilçeleri ve merkezde yaşayan insanları ile Samsun bir bütündür ve bu bütünlüğün içerisinde hepimizde "Ben Samsun İçin Ne Yapabilirim" düşüncesi hakim olmalıdır.
Bugün dikkatimi çeken bir afişle karşı karşıya kaldım. Trabzon'da Gençlik Şöleni düzenleniyor. Tarih 13 Mayıs 2012.Bir afişe baktım bir etrafımda bulunanlara.Bir yerde tuhaflık var ama nerede,bir gariplik var bu işte,bir çelişki bir tezat var burada.
19 Mayıs Kutlamaları ve Samsun'dan yola çıkan Cumhurbaşkanımıza teslim edilen "Sevgi ve Bağlılık " bayrağı programları yönetmeliklerle iptal edildi.
19 Mayıs nedir? Gençlik ve spor bayramı değimli? Bu bayramın kaynağı,gençliğe armağan edilişi ATATÜRK'ÜN Samsuna gelişi değimlidir.?
Trabzon'da AKPARTİ genel merkezi tarafından düzenlenen 11 nci gençlik şöleni de bence Samsun'da düzenlenmeliydi. Hem aslına hemde bayramın aslına uygun bir şekilde çok güzel bir etkinlik olurdu. Samsun'lular bayram törenlerinin Bayrak törenlerinin iptal edilişi karşısında şaşkınlıklarını dile getiriyorlar. Bir çok hemşerimizin bu konuda yüreklerinde bir burukluk oluştu. Düzenlenen Gençlik Şöleni Samsun'da düzenlenmiş olsaydı daha farklı ve büyük bir anlam kazanırdı. Trabzon'da düzenlenmiş olması Samsunluları biraz üzmüş gibi görünmektedir.2013 de bu şölen belki samsunda düzenlenebilir ama bu sene düzenlenmesi daha güzel ve anlamlı olurdu

facebook alıntısıdır

sinoplu

1461 trabzon bank asyaya cıkmış  düştüğümüz duruma bak ya kimlerle oynayacaz

engin55

Samsunspor'umuz, Ankaragücü kafilesine dostluk yemeği verdi...

Samsunspor Kulübümüz, bugün oynanan Spor Toto Kupası maçı sonrası Ankaragücü kafilesine dostluk yemeği verdi. Ankara'ya hareket etmeden önce Nuri Asan Tesisleri'mize davet edilen Ankaragücü futbol takımının Teknik heyeti ve futbolcuları, Samsunspor'umuzun Teknik heyeti ve futbolcularıyla birlikte yemek yedi.

Samsunspor'umuzun Teknik Sorumlusu Tarkan Demirhan, Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu'ya, "Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. Kutlu da, "Başta Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz olmak üzere kardeş kulüp olarak gördüğümüz Samsunspor'a yemek jestinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

babasamsunlu

anca yiyin için zaten ....
yemeyle içmeyle düştük kümeye...  :x((

red_white

2005de düştüğümüzdede sürekli barbekü partisi yapıyorduk  :(

feveran

bu kadar yüz verirsen olcağı bu zaten zıkkm olsun