Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

##kdc##

Geçen sene fenerin şampiyonluğunu kutlatmamak için çiftliğe biz de gitmiştik.
Benim bildiğim bu olay topluca caddede yürürsün diğer takımların kutlama yapmasına izin vermezsin.
Site cami altından çıkan daha ağzını açmamış diğer takım taraftarına 100 kişi saldırmazsın.
Gözümüzün önünde bi fenerbahçe formalı çocuğa vurup yere attılar. çocuk kafasını kaldırma çarpıp yerde kalakaldı.
Ama bizim adam sanki karşısında pkk lı biri varmış gibi hala tekme atmaya devam ediyordu.
Bu işler böyle olmaz abi, sizin çevrenizde hiç mi istanbul takımı tutan eşiniz dostunuz arkadaşınız yok.
Bu kadar abartmamak lazım bitmiş olay adamlar kutlama yapmamış işte.
ha çok mu sinir stres sahibisin illa birini dövmek için yanıp tutuşuyon mu git o facebook grubunda sallayan adamlara saldır adı sanı belli seni tutan yok.
Klavye başında, hatta samsunda bile olmayan arkadaşlarımız yazıp ta burdaki gençleri gaza getirmesin. Bi haftadır facebook,twitter,sitede asan kesen havada uçuşuyo.
Sonra çiftliğe çkınca ya şirinler ya da bizim yanımızdaki ufak kardeşlerimiz oluyo illa başkalarının mı başı yansın milleti gaza getirmeye gerek yok..

Yanlış anlaşılmasın bi olay olunca kimlerin geldiğini ya da geleceğini herkes biliyo zaten kimseye de saygısızlık yapmak niyetinde değilim. Saygılar

Alın bakın burda zaten yazmışlar mutlu olmak isteyen açsın burayı okusun http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20542889.asp

davidsavage

Serkan

o yangın tüpünü sıkan adam efsanedir gözümde :d

kamuri

sesli güldüm yangın tüpüyle dalanı gorunce ;D

twitter

ultrasaslan samsun kadar bos bi olusum yok.

macin cogunu izledim camii altinda biri atip duruyordu o mallardan.  gel buraya dedim;

olm bak buraya sirinlerden biri gelir suraya cikar ana avrat sulale birakmaz allah in kulu biset demez dedim. yav he he dedi.

mac sonu ufak bi kalabalik yetti 1000 ustu kalabaliga. isinlandilar resmen.

bos ergen hayatlarinda tribunu birak mesale koklamislar. o sandalye kirilma sesleri yeterdi bunlar kacarken haha.

5trawberry

Haber sitelerindeki sehirlerde kutlama basliklari Samsun'a geldiginde,Samsunspor taraftarı kutlamaya izin vermedi yaziyor ya o bile yeter kim olduğunumu tanıtmaya.

Herseyi anladim da bu gece, bir seye anlam veremedim site camisinin önünde yanan o mesaleler nasil ne sekilde aninda söndü :D

red_white

travesti sayfası Samsunspor taraftarlarından özür dilemiş. Karaktersizler birde sayfalarında s..ke  s. e kutlamaları yapacağı diyordu adi herifler

Theofanis Gekas

burakbas

hepinizden Allah razı olsun...

beşnumara

Alıntı yapılan: ##kdc## - 12 May 2012, 16:16:08
Adanademir de kendini playof potasına soktu, asıl onların çıkmasını isterdim..
onlardan hiçbir şey olmaz ;) bekleme boşuna :)

red_white

trolar sahilde toplanmaya başlamış gs bayrağı açacaklar herkes çiftlikte olacak sanırı yine... yahu ne biçim adamlarsınız Samsunspor taraftarını siz ne sanıyorsunuz gidin evinizde kutlayın  :kafa:

emre

Fedekar ve cefakar tüm annelerimizin, "Anneler Günü"nü kutluyor, kendilerine sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz. Bu vesile ile Samsunspor'umuzun "Şirin Ana"sı Rukiye Aktürk'ü de bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyoruz.
Samsunspor Kulübü

samsunspor.org

SAMSUNLU ORUMA 55

13 Saniyeden Sonra Bakın Videoya.. Samsunsporlu Taraftarlar Gslilere Saldırıyor.. Gsliler Kaçıyor.. :) Samsun SAMSUNSPORLU'dur..! Samsunda Şampiyonluk Kutlaması Yapılmaz.. Bu Böyle Biline..! Helal Olsun Renkdaşlarıma.. Şehri MÜDAAFA.. Biz SAMSUNSPORLUYUZ ! Bu arada Gsliler Sahilde toplanıp kutlama yapacaklarmış.. Sanal alemde böyle bir söylenti var.. Şehri Müdaafa'ya Devam..

http://www.beyazgazete.com/video/webtv/spor-4/samsunspor-taraftari-kutlamalara-engel-oldu-izle-278391.html

kumköylü ahmet

Hepinizin ellerine agizlarina saglik insan birkez daha gurur duyarmi iyi samsunluyum samsunsporluyum diyee tuhlerim diken diken oldu..emegi gecen herkeze tesekkurler