Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King Of The North

Samsunumuzda kutlamalara izin vermeyen kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum, Hakan Reisin odun tutan elleri dert görmesin, eleştirenler olabilir ama ben gurur duydum, tüylerim diken diken oldu, Antapte, Maraşta, Urfada düşmana boyun eğmeyen kuvvacılar gibiydiler...

twitter

ve del piero oyundan son kez alinarak faal futbol hayatini sonlandirdi  :'(

twitter

atalanta8

twitter

salaklarin sahasida kapandi  :)

Theofanis Gekas

manisa düştü ilçe belediyesi çıktı olaya bak

cembaba

Boş verin Süper dedikleri lig onlara kalsın. Şerefimizle düştük, şerefimizle çıkarız.

sersa

şimdi manisayla akhisar isim değiştirmesin bir zamanlar kayserinin yaptığı gibi  :o

emre

Alıntı yapılan: twitter - 13 May 2012, 17:30:51

Del Piero: "Oynamaya devam etmek istiyorum ama yeni kulüp bulmam lazım.Bu konuda antremansızım sonuçta 19 yıldır böyle bir ihtiyacım olmadı"

Bu adama yapılır mı bu ? Kulup başkanı olsam kulubün anahtarını veririm.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: twitter - 13 May 2012, 17:30:51

>l< >l< >l< >l< Kaptan

SametYılmaz55

Tebrikler Zaragoza mucizeyi gerçekleştirdiler adeta >l< Villereal küme düştü ispanya liginde :--*

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 13 May 2012, 22:48:26
Tebrikler Zaragoza mucizeyi gerçekleştirdiler adeta >l< Villereal küme düştü ispanya liginde :--*
Son 4 maçta 4 galibiyet aldılar ve hakettiler.Sivası yensek aynı mucizeyi biz de gerçeleştirecektik.******* uğur boral >:(

cgr

Vilarreal son dakikalarda yedigi golle kendini atese atti ve 2.lige gitti...                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

atalanta8

futbol çok acayip Vilarreal bir kaç sene önce şampiyonlar liginde yarı final oynamıştı şimdi küme düşmüş.

SametYılmaz55

Euroleague finali gerçekten çok zevkli geçiyor.üst verdik yattık gerçi ama gerçekten süper maç oluyor