Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lucarelli

Ankara'dan dumanla haber gönderseymiş bari. Telefon denilen bir alet var. Ararsın cepten başkanı anlatırsın durumu sonra da gidersin.

özkan

veyahutta;yemedi kardeşim benimki kaçtım de,alnından öpelim seni  ;)

ult55ras

adam 2 hafta önceden ayrılma kararını almış. bu psikolojideki bir adam bizi ligde tabiki tutamaz. kararı  aldyısan o gün gidecektin aslanım. olan yine taraftara oldu.

engin55

19 Mayıs düzenlemesine Danıştay engeli

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 19 Mayıs kutlamalarıyla ilgili düzenlemesi Danıştay'a takıldı.

Danıştay, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Ankara dışındaki illerde 19 Mayıs kutlamalarının yalnızca okullar ve öğrenciler arasında kutlanmasına ilişkin genelgesi hakkındaki yürütmeyi durdurdu.

Danıştay 10'uncu Daire Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın başkent dışında sadace okullar ve öğrenciler ile kutlanmasına ilişkin genelge hakkında yürütmeyi durdurma kararı aldı.

ugrass

TFF çözüm yolunu buldu! 58. madde değişiyor
Türkiye Futbol Federasyonu, Etik Kurulu'nun bulmacayı andıran raporunun ardından alternatif çözümler üretmeye başladı ve ilk yol olarak 58. maddenin değiştirmek için kolları sıvadı.

SPORX - Etik Kurulu'nun 720 sayfalık raporunu Türkiye Futbol Federasyonu'na sunmasının ardından 3 gün sürecek olan TFF Yönetim Kurulu toplantısı Antalya'da başladı. Etik Kurulu'nun 26 Nisan Perşembe günü yaptığı açıklamanın adeta bulmaca gibi olması ortaya birbirinden ilginç iddiaların atılmasına neden oldu.

Etik Kurulu'nun yaptığı araştırmalar ve değerlendirmeler sonucunda Fenerbahçe'nin 5 ve Trabzonspor'un da 1 maçıyla ilgili şike ve teşvik teşebbüsü şüphesi kanaatine varması, Türkiye Futbol Futbol Federasyonu Yönetimi'ni zor duruma soktu.

Etik Kurulu'nun sunduğu raporun ardından çıkış yolu arayan Türkiye Futbol Federasyonu'nun 28 Nisan Cumartesi günü yapacağı toplantıda 58. maddenin değiştirilmesi yönünde karar alacağı iddia edildi.

'TEŞEBBÜS' PUAN SİLME CEZASINA DÖNÜŞTÜRÜLECEK!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Etik Kurulu'nun şike ve teşvik teşebbüsünün sahaya yansıdığına dair bir kanıt bulamaması ve şike ve teşvik girişimi şüphesinin 'teşebbüs' aşamasında kalması yönünde kanaate varmasından sonra 'teşebbüsü' puan silme cezasına dönüştürme yönünde bir karar alacağı belirtildi.

Etik Kurulu'nun hazırladığı raporun 20 sayfalık sonuç kısmında Fenerbahçe ile ilgili olarak; Fenerbahçe - İstanbul BŞB (Şike teşebbüsü), İstanbul BŞB - Trabzonspor (Teşvik teşebbüsü), Gençlerbirliği - Fenerbahçe (Şike teşebbüsü), Eskişehirspor - Trabzonspor (Tevşik teşebbüsü), Ankaragücü - Fenerbahçe (Şike teşebbüsü) maçlarının yer aldığına dair bazı ifadeler yer bulunduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Trabzonspor için de Etik Kurulu'nun raporunda Fenerbahçe - Sivasspor teşvik girişimi teşebbüsü şüphesi kanaatine varıldığı yönünde ifadeler olduğu öğrenildi.

TFF Yönetimi, Etik Kurulu'nun beklenmedik bir rapor hazırlamasının ardından 28 Nisan Cumartesi hukukçular ile bir araya gelecek ve 58. maddede yer alan teşvik ve şike eylemimin teşebüs aşamasında uygulanması gündemde olan küme düşme cezasını puan silme cezasına dönüştüreceği iddia edildi.

Etik Kurulu'nun raporunda net bir şekilde "Sahaya yansımış şike ve teşvik eylemi saptanmamıştır" kanati ve ayrıca kişilerin şike ve teşvik eylemlerinden dolayı kulüplerin sorumlu tutulmaması yönünde karar vermesi de 58.maddenin değişimi konusunda yönetimin elini güçlendirdi. Yönetim kurulunun 58. Maddede ayrıca kişilerin eylemlerinden dolayı kulüplerin sorumluluğu konusunda bir ayrım yapacağı ve küme düşme cezası kapsamına sadece sahaya yansıyan şike ve teşvik eylemlerini sokacağı öğrenildi.

adamlar elini kolunu sallaya sallaya kafalarına göre hareket ediyolar fenerbahceyi ligde bırakmak için ellerinden geleni yapıyolar kimsede sesini cıkartamıyor arkadas. SAMSUNSPOR taraftarı sana neden oy verdi sayın bakan..... biraz sahip cıksana memleketinin takımına  :kafa:

55.hakan

Bir dahaki seneden puan düşerlerse biz de avucumuzu yalarız.

fındık

Trabzonspor resmi internet sitesinden ilginc aciklama:

''Maça sadece Ts Clup ürünleriyle gelin, Galatasaray formasıyla gelenler güvenlik nedeniyle maça alınmayacaktır..''

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bu cümle herşeyi ortaya koyuyor.

twitter

sivas 4 yemis. afiyet olsun hirs kupleri

Ekrem

Önerebileceğiniz ; indirip oynayacak yada online browser  bir oyun varmı  :) :)

Musti

Alıntı yapılan: Ekrem - 28 April 2012, 21:07:54
Önerebileceğiniz ; indirip oynayacak yada online browser  bir oyun varmı  :) :)

Futbolcu olarak kariyer yapabildiğin bir browser rpg oyunu.
www.footstar.org

Bu da aynı şekilde Nike'ın facebook'taki bir oyunu. Grafikleri ve hikayesi güzel.
https://www.facebook.com/iamplayr?ref=ts

emre__ss

Alıntı yapılan: Ekrem - 28 April 2012, 21:07:54
Önerebileceğiniz ; indirip oynayacak yada online browser  bir oyun varmı  :) :)

sniper ghost warrior güzel oyun   :oyun:

Kaya

Herkes her şeyi biliyor,kimin ne mal olduğu ortada..Yorumlara çok güldüm bu arada... :D

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28339646

cgr

La arkadas asiret dugunu mu var anlamadim gitti. 1,5 saattir silah sesleri susmuyor Cumhuriyet Mah.  tarafinda...

samsunum

feveran

burada sadece takım sevgisi dile getiriliyo tabiki son nefeste kelimei şehadet getirmek gerekiyo bunu oraya bağlamayalım bnce...