Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

ula bu hamsi kafalıları biz biliyorduk anlatıyorduk kimse inanmıyordu..
şimdi herkes anladı bu malların ne mal olduğunu...
biz sadece küme düştük..
sizin yıllardır allayıp pullayıp arkasına saklandığınız maskeniz düştü götoşlar  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

GökhanÇağlar

Bank Asya iyice karıştı bu hafta.Rize-Giresun berabere bitti.Tavşanlı ve Göztepe kazanınca Giresunun işi çok zorlaştı.Yukarısı da karıştı.Puanlar birbirine çok yakın.Anıl Taşdemir 2 gol attı Akhisarda...

twitter

bank asya da 5 tane takim var. 2 ' de 2 yapan 2 takim cikar.
elazig haftaya amacsiz bucayi yener fakat son hafta puan kaybederse yine cikamaz diye dusunuyorum.

mimar55

Konya - kasimpasa - buca cikarsa hic sasirmam federasyon bu ucluyu cikarir dusmeyi kaldirir 22 takimla sezona baslar sike operasyonuda sessizce sonlanir bu isin sonu aynen boyle biter..
Kimse uefaya sikayete gitmez giresun kume duser. Bank asyada baska bir sikinti olmaz gecen sene dusen 3 lu cikmis olur busenekileri dusurmezler ankaraspor direk cikti sorunlar masa ustunde hic kimsenin sikayeti olmadan biter. :D

Musti

Buca bu hafta yenilince play-off şansını matematiksel olarak da kaybetmiş oldu.

mimar55

Farkettim skorlara bakinca ama valla kafayi yedim belki bir sekilde kalir ligte diye  :deli:

twitter

zaragoza yenmeye devam ediyor

adamlari bize benzetiyorum. ee turklerde mazlumun yaninda olma gibi bir huyda olunca acayip sekilde sempatik gelmeye basladilar : )

emre

Ben de özellikle bu sene ki durumumuzdan dolayı acayip şekilde destekliyorum Zaragoza'yı  :)

samsunmania

bugün balkes of maçına gittim. 5-2 yendi of. Acayip ayar oldum.  :kafa: :kafa:

cgr

Sekiztas EuroChallenge kupasini kazandi...

erkutdem55

Eurochallenge ayağa düştü.Yıllardır basket takip ederim,diğer 3 takımı hayatımda hiç duymadım.Bu da bir nevi gazoz kupası olmuş.Euroleague ile arasında uçurum var bu kupanın.

Sercan

Alıntı yapılan: cgr - 29 April 2012, 23:49:56
Super Final 5.hafta maclari ayni gun ve ayni saatte oynanacakmis...

bize ne sayın cgr ?

cgr

Bu Gokmen Ozdenak cok bomba bi adam :) "fener yoneticileri suclu, aziz sucsuz oylemi? Buna acar seyimle gulerim" diyor canli yayinda :)

maviay55

Facebook Samsunsporumuzun sayfası hangi arkadaşımızın elinde??

şu günün köpekleri sayfadan banlamanın zamanı diye düşünüyorum

Serkan

Alıntı yapılan: maviay55 - 30 April 2012, 13:01:06
Facebook Samsunsporumuzun sayfası hangi arkadaşımızın elinde??

şu günün köpekleri sayfadan banlamanın zamanı diye düşünüyorum

Kulübün