Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Shane_Falco

Şu Karabük ligde kaldı adamları Türkiye Kupası yarı finalinde izliyoruz ya içim acıyor  :kafa:

Desiqner

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 26 April 2012, 19:03:24
Şu Karabük ligde kaldı adamları Türkiye Kupası yarı finalinde izliyoruz ya içim acıyor  :kafa:

Aynı şeyleri düşünüyoruz hocam.Dedimki ah ulan biz olacaktık bayram yeri olurdu oralar.Adamların sesi çıkmıyor hiç. Ahh ahh ilçe kıvamındaki takımlar yarı final oynuyor :/

Cheregi

Ünye, Rize, Bolu çıktı adamların karşısına sadece ama tabloya baktığınızda yarı final oynadılar diye yazılacak tarihe, birazda şans olacak  :(

cgr

Su anda tum Samsun'da elektrikler gitti. Trabzonda bulunan babami aradim, o da elektriklerin gittigini soyledi. Bi sorunmu var acaba

buonanotte

TD'de Olmadık Yerde Rastlananlar başlığından

"Dün Beyoğlu 7. noterliğinde Michael Fink'i gördüm. Samsun'dan 1 Milyon tl alacağı varmış onun peşine düşmüş." :hnk:

Shane_Falco

Alıntı yapılan: führer - 26 April 2012, 20:18:36
TD'de Olmadık Yerde Rastlananlar başlığından

"Dün Beyoğlu 7. noterliğinde Michael Fink'i gördüm. Samsun'dan 1 Milyon tl alacağı varmış onun peşine düşmüş." :hnk:

O paranın bir kısmını beşiktaş'dan alacaklıdır da aslında ona 1 lira bile vermemek gerek kız gibi top oynayışını unutamıyorum hala...

davidsavage

26 April 2012, 21:23:44 #30172 Son düzenlenme: 26 April 2012, 21:29:20 davidsavage
Alıntı yapılan: cgr - 26 April 2012, 20:15:03
Su anda tum Samsun'da elektrikler gitti. Trabzonda bulunan babami aradim, o da elektriklerin gittigini soyledi. Bi sorunmu var acaba

Ordu ve Giresunda da durum aynıymış, Karadeniz geneli bi sıkıntı var sanırım.

5trawberry

Valencia ne mukemmel oynuyor oyle yaav

Theofanis Gekas

şans yok pek ilk maçta nası 4 yemişler hayret

cgr

5trawberry

Barca real
Barca chesea
Fb gs

Macindan sonra simdi de

Valencia at.md.

GökhanÇağlar

Adrian fena gol attı.Bilbao A.Madrid finali olacak galiba.

cgr

Hakem yuzunden Thiago oyundan atildi...

5trawberry

Haketti. Her ne kadar da hakli olsan o hareketleri yapma hakkina sahip degilsin.