Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Bakalim neler dicek... Kisa kisa ozetleri yazarim...

mimar55

İbb macinda tribunde otururken git soyle iceriye iki stoperi tutarsak kazaniriz bu maci demis yorum yapmiyorum maci ikinci yarida kaybettigimiz icin

cgr

mimar55

İsimlerimizi okuyacaginiza sorularimizi oku allah askina yaa

Lusage

Bu yüzsüz herif iki dakka şarjörü üzerimize boşaltacak diye gs-fb-x-y-z yi dinlemek zorundamıyım.. Kapattım gitti. Dinlemem izlemem olur biter.. Sanki inanacağım dediklerine de.  :suslen:  al_sana

cgr

Bu herif hic susmazmi arkadas? Mesut Bakkala soru soruyor cewabi almadan konusmaya baslior...

atalanta8

hiç birşey anlamadım anlayan varsa özet geçsin ne dedi şimdi bunlar ?

yirmiuc

başkan telefonla bağlanıp ağızlarının payını verse

cgr

Mesut Bakkal'in aciklamalarini tek tek yazayim...
Mayista sozlesmesinin bitecegini, Baskanin tanidigi en iyi insan oldugunu ama futbolu pek bilmediginden bahsetti. Kayseri macindan sonra yani 15 gun once Bank Asya'da calismayacagini yonetimle teyit ettirmis.
Mactan sonra futbolcularla toplanti yapip, sozlesmelerin devam ettigini ve herkesin geri gelecegini belirtmis hatta Tarkan Hoca sahittir dedi.
Mactan ertesi gun ben gidiyorum diye Fethi Eldemire not birakmis. Bunun uzerine sali gunu idmana katilmadigim tespit ettirilmis dedi. Basinda cikan haberlerden cok mutsuz olmus, baskanla telefonda gorusmus Persembe gunu Samsun'a geleyim diye. Baskan "sen gelme ben Ankara'ya geliyorum persembe, tespiti de yirtiyorum" demis.
Su an bile Zenke'yi kadro disi birakirdim diyor.
Ben bu klube 7 trilyon katki sagladim topladigimiz puanlarla diyor. olayin hic maddiyatinda degilim, param kalsin diyor.
Taraftarlar ile acaip mutluydum, 10 numara spor kenti ve taraftar dedi. Kimseye haber vermedigim icin bana kizginlar dedi.
Ve bence Mesut Bakkal'in en guzel soyledigi soz...
"Baskanim, yanindaki kisileri iyi sec yoksa basarisiz olursun ve uzulursun."

mimar55

Anlatayim arkadsim adam mactan sonra 2 gun telefonunu acmamis izinsiz samsunda ayrilmis tabi normal olarak alacagini vermemisler oda diyorki ben aldigimiz puanlarla 3 trilyon para kazandirdim takima benim neden parami vermiyolar sonrada dediki serefli ve onurlu bir durus yaptigini zannederek ben bu parayida istemiyorum benim anladigim bu ben bu kadar reklam yapmisken neden bankasyada horev yapayim nasil olsa superligten teklif gelir diyor

cgr

@mimar55

Ayni programi izledigimizden eminmisin?

Lusage

Taş devrinde mi yaşıyoruz?  Not bırakmak ne demek? Herşeyin bir yolu yordamı var.. Başkan'ın Cep Telefonu yok mu? Ararsın Başkan'ı

- Başkan'ım ben psikolojik olarak çok kötüyüm. Ruhsal olarak çöktüm. İzin verirsen X gün dinleyim. Y günü Samsun'a gelirim görüşürüz. Demek çok mu zor?

Dağ başı mı burası? Çekip gidiyorsun. Nasıl ki sen Zenke'ye haklı olarak ceza veriyorsun. Kadro dışı bırakıyorsun. İşte bu yaşadıklarında sana müstehak arkadaş..

mimar55

Alıntı yapılan: cgr - 28 April 2012, 01:02:02
@mimar55

Ayni programi izledigimizden eminmisin?

Ewet arkadasim ayni programi izliyorum ama farkli seyleri anliyoruz her kelime her anlama gelmez kendini hakli cikarmaya calisiyor parayi istemiyorum derdiniz paraysa ne demek dertleri paraysa dedi adam farkinda degilmisin samsunda tekrar gorev yapmak isterim demeside yaptigi yanlisi gormesindendir 22 takimla oynanirsa lig elindeki firsati tepmis oluyor cunku herseyi kabul ederim baskan  cok iyi adam maden neden bir telefon acmadan gitti samsundan sen calistigin yerin patronundan izin almadan gidebilirmisin bu kadar basit is ahlaki ogretiyor adam...

özkan

iş ahlakına sahip bir adam dünkü boka kaptanlık pazubantını vermez,mesut bakkal itoştur kardeş.uzatma.