Süper Lig 22 takım mı oluyor?

Başlatan CurvaSs, 24 April 2012, 14:55:05

« önceki - sonraki »

CurvaSs

cembaba

Kaynak yazılmamış. İnşallah doğrudur demek istiyorum. Çünkü düşmek istemiyoruz abi. Doğru olsun mümkünse.

CurvaSs

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 April 2012, 15:17:31
Kaynak yazılmamış. İnşallah doğrudur demek istiyorum. Çünkü düşmek istemiyoruz abi. Doğru olsun mümkünse.

22 takımlı da hoş olur hanni, sürekli deplasman falan. :D

cembaba

24 April 2012, 15:28:02 #3 Son düzenlenme: 24 April 2012, 15:37:30 CemBaba
AlıntıPlay-Off'a hayır 22 takıma evet...

Ankara'da yapılan Kulüpler Birliği toplantısında Kulüp Başkanları ligin önümüzdeki sezon 22 takımla oynanması konusunda görüş birliğine vardı.

Toplantıda Galatasaray Başkanı Ünal Aysal önümüzdeki sezon ligin 22 takımla oynanmasının kendileri için mahsuru bulunmadığını ancak Play Off'u kesinlikle istemediklerini söyledi.

Fenerbahçe Başkan vekili Nihat Özdemir ise ligin önümüzdeki sezon 22 takımla oynanması konusuna itirazlarının bulunmadığını ifade etti. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de 22 takıma hayır demeyeceklerini belirtti. Diğer kulüp başkanları da ligin önümüzdeki sezon 22 takımla oynanması konusunda görüş bildirdiler.

Kulüpler Birliği toplantısa katılan Yayıncı kuruluş Genel Müdürü Ertan Özerdem de ligin önümüzdeki sezon 22 takımla ligin oynanmasına sıcak baktıklarını söyledi. Digitürk' ün yayıncı sözleşmesinin ihaleye çıkmadan uzatılması konusunda da anlaşan birlik, Rekabet kuruluna da ziyarette bulundu.

2012-2013 sezonunun 22 takımla oynanması durumunda bu sezon ligde düşme olmayacak. Bank Asya'dan süper lige çıkacak olan 3 takımla birlikte lisansı askıya alınan Ankaraspor'da Süper Lige alınacak.

Kulüpler Birliği Süper Lig'de gelecek sezonun 22 takımla oynanması yönünde fikir birliğine vardı.

Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı Ankara'da yapıldı.
Başkan Vekili Recep Mamur başkanlığında Sheraton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Sivasspor ve Gaziantepspor kulüplerinin temsilcileri katılmazken, Galatasaray adına başkan Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe adına başkan vekili Nihat Özdemir, Beşiktaş adına futbol komitesi üyesi Deniz Atalay, Trabzonspor adına da başkan Sadri Şener toplantıda yer aldı.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yaklaşık 1.5 saat süren toplantının ardından, aldıkları karar çerçevesinde kulüpler birliği olarak bugün Ankara'da bir araya geldiklerini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşun isteği üzerine toplantının ardından hep birlikte Rekabet Kurumu'na gideceklerini belirten Cavcav, ''Toplantıda da bu konuyu görüştük. Rekabet Kurumu'nda da hep birlikte bir toplantı gerçekleştireceğiz. Başka bir konu da söz konusu değil'' dedi.
Cavcav, ''Toplantıda kulüpler birliği başkanlığı için her hangi bir aday ismi üzerinde konuşuldu mu'' sorusuna ise ''5 Haziran'da Ankara'da yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi yapılacak. Ancak toplantıda bir aday ismi üzerinde hiç konuşmadık'' diye yanıt verdi.

http://sporkalemi.com/index.php/futbol/superlig/item/2442-kuluepler-birligi-22-takm-dedi

cgr

Şu lanet ligde nasıl kalıyosak kalalım... 22, 42 farketmez... Tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu sinirden...

cembaba

Hiç inandırıcı gelmiyor ama. Bilmiyorum yinede.

Gorkem

yilmazselcuk55

Twitter da Murat Sandıkçı(@muremel) ‏ Samsun Doğan Haber Ajansında Çalışan Bir kişi de yazmış

Seneye Süper Lig 22 takımlı olacak. Küme düşme yok. Kaynak sağlam. Haber doğru arkadaşlar....

diye  inş doğrudur...

AntZ

Toplantı haberi ve rekabet kurumuna gidileceği haberi ajansspor da da var. Rekabet kuruluna gidilmesi için sevgili Cem'in eklediği haberde olduğu gibi 2 sebep var; Digitürk'ün sözleşmesinin uzatılması ve 22 takımla oynanması. Rekabet kuruluna gidileceği açıklamasından yola çıkarak yukarıdaki haber yapılmış olabilir ama umarım sadece Digitürk için değil 22 takım konusunun görüşülmesi içinde gidiliyordur.

Alıntıİstikamet: Rekabet Kurumu!

Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı Ankara'da yapıldı.

Başkan Vekili Recep Mamur başkanlığında Sheraton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Sivasspor ve Gaziantepspor kulüplerinin temsilcileri katılmazken, Galatasaray adına başkan Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe adına başkan vekili Nihat Özdemir, Beşiktaş adına futbol komitesi üyesi Deniz Atalay, Trabzonspor adına da başkan Sadri Şener toplantıda yer aldı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, yaklaşık 1.5 saat süren toplantının ardından, aldıkları karar çerçevesinde kulüpler birliği olarak bugün Ankara'da bir araya geldiklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşun isteği üzerine toplantının ardından hep birlikte Rekabet Kurumu'na gideceklerini belirten Cavcav, ''Toplantıda da bu konuyu görüştük. Rekabet Kurumu'nda da hep birlikte bir toplantı gerçekleştireceğiz. Başka bir konu da söz konusu değil'' dedi.

Cavcav, ''Toplantıda kulüpler birliği başkanlığı için her hangi bir aday ismi üzerinde konuşuldu mu'' sorusuna ise ''5 Haziran'da Ankara'da yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi yapılacak. Ancak toplantıda bir aday ismi üzerinde hiç konuşmadık'' diye yanıt verdi.

kaynak: ajansspor

sosaka

ligde kalsak da düşsek de şuanki yönetim güven vermiyor. Sadece Kazım Yılmaz'la olmaz.

ahmetsefa55

küme düşmicez dedim dedim inanmadınız.bakın şimdi noldu ?

CurvaSs

ah ulan uğur boral o golü atsaydın da normal yollardan ligde kalsaydık ne vardı?!

AntZ

Mesut Hoca Ankaraspor'la imzalasın, rekabet kurulu da küme düşmeme konusunu kabul etsin ama Ankaraspor'un lige alınmasına karşı çıksın.  :D Birde kaymaklı ekmek kadayıfı rica edeyim  8)

ahmetsefa55

bence biz ligde kalalım.
mesut bakkal da ankarasporla süğerligden devam etsin.
sonra biz sırasıyla alayına koyalım.
üstüne Antalya da yediğimiz o muhteşem Samsun pidesinden şey etmek istiyorum. :kanka:

mehmet yılmaz

24 April 2012, 16:35:55 #14 Son düzenlenme: 24 April 2012, 19:19:56 AntZ
Lig 22 takımlı olacak diye bir söylenti var. Gerçek mi, değil mi bilmiyorum ama bana Samsunspor'un önümüzdeki sezon Süper Lig'de yer alacağının "kesin" bilgisini veren ilk kişiye Samsunspor forması hediye edeceğim. Bitsin artık bu eziyet...