Süper Lig 22 takım mı oluyor?

Başlatan CurvaSs, 24 April 2012, 14:55:05

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Suanada fena heecanlandim ama
yalandir diyorum masustan cünkü bir daha ümitlrenip yikilamam ben.

Su Karar bi aciklansin karsima ilk cikan almani öpecegim sokakta  :evet:

emoh55

24 April 2012, 20:17:23 #31 Son düzenlenme: 24 April 2012, 20:45:47 emoh55
İnsaallah Lig'te olacağız

onur özgen

Bu eğer doğru bir haber ise..Maçtan bu güne kadar geçen sürede sinirden,hırsımdan ve ezilmediğimi göstermek adına ağlayamadığım her an için günlerce ağlamaya razıyım..Haketmedik biz..!!

samuray

ya bu 22 tk.lı lig konusu 2.3 aydır gündemde zaten de madem böyle bir karar çıktı veya çıkacak kulüpler birliği toplantısında konuşuldu deniyor bu sevindirici haberi biz bi takım başka kaynaklardanmı örenmemiz gerek yoksa samsunspor veb sitesinden samsunspor org.danmı neden bir açıklama yapılmıyor şayet haber doğruysa ????

GurbetciFanatik

Haber dogruysa Fink ve Selim gitti sözlemsinde düsersek gideceklerdi ( cehennemin dibine kadar yollari varda o baska konu) neden gitdiler.
Kafam karisiyor iyice. Yine bekliyelim görelim. Bosu bosuna ümitlenmeylim.

emre__ss

Allah'ım sen utandırma  :(
Bu konu artık ayyuka çıkmaya başladı hemde yetkili ağızlardan.
İnşallah olacak birşey vardır da boşuna umutlanmıyoruzdur :(
Yoksa Sivas maçından sonraki üzüntüyü bir daha yaşamayı kesinlikle istemiyorum  :rulet:

Harun55

Insallah dogrudur arkadaslar yaa BIZ BU LIGE FAZLAYIZ BILE BEEE Böyle bir taraftar toplulugu görmedi henüz Superlig !!

Hangi anadolu takimi bunu yapti he ? I.T.O.S bile yapamadi bunu güzelim samsunum haydi insallah kalmak ümidiyle.. :D

maviay55

beklenen gelişmeler yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor..Samsunsporumuz için hayırlısı neyse o olsun

haberi okuduktan sonra aklıma gelen ilk şey GeKas ın kalışı  :holey: ikincisi ise yenikent asaş stadında mesut bakkalın dilimden çekeceği  :)

GurbetciFanatik

Sporx-Ajanspr-Fanatik-Fotomac-Spor 3
her yere bakiyorumda haber bulamiyorum.
Neyse hele bi yarin gelsinler TFF yetkilileri bakalim bi.

Musti

AlıntıÖnemli !!!! Süper Lig'in 18 takımının, yayıncı kuruluş Digiturk ile gelecek 3 yıl için anlaşma sağladığı öğrenildi. (SPORX)

Lig tescil edilmeden bunun yapılması ilginç. Bu 18 takım hangi 18 takım?

Bir de şike yapıldığı iddia edilen sezon geçen sezon. Düşen takımlar Konya, Kasımpaşa ve Buca; çıkan takımlar Samsunspor, MİY, Ordu. Çıkanlardan bir tek biz düştük. Diğer düşenler Manisa ve Ankaragücü. Bu sene Elazığ çıkacak gibi. Kasımpaşa ve Konya tekrar çıkmak için avantajlılar. Bir de piyangodan Ankara çıktı. Bu durumda herkesin hakkını nasıl verecekler. Nasıl 22 takımlı olacak anlamadım.

isa55

Takımımız dağıldı, dağılsın önemli değil. Yeter ki kalalım. zaten bu sene sıfırdan takım kurmuştuk, yine kurarız. Ancak ilk başta sağlam bir yerli hocayla anlaşılmalı.

##kdc##

Şimdi bu lig 22 takımlı olursa bank asya 15 takımla mı oynanacak??  :hnk:
Ayrıca 3 as topçusu kalmış takımımızı, Bi sezon önceki şampiyon kadroyu bu hale getiren yönetim mi yeniden kurup tekrar süperligte yarışacağız.  zzzzz zzzzz
Bunlardan ziyade bütün sezon destek verdiğimiz takımımıza spot toto kupasında niye sırt çevirdik, toplasan 10 kişiden fazla maçlara gelen yok tanıdıklarımızdan??   :( :(
Karabük deplasmanına gidiyoruz biz haberiniz olsun gelmek isteyenlere duyurulur    :-\ :-[

Harun55

TAKIMIN BASINA EMIN KAR ISTIYORUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GurbetciFanatik

egerki kalacaksak o zaman
Besim Durmus
Yücel Uyar
bunlarsan birisi gelsin
biktim artik su isimlerden Hikmet K. - Samet A. - Mesut B. - Yilmaz V. - Güvenc K. -Ziya D. - sezonluk adamlardan

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Musti - 25 April 2012, 00:06:30
Lig tescil edilmeden bunun yapýlmasý ilginç. Bu 18 takým hangi 18 takým?

Bir de þike yapýldýðý iddia edilen sezon geçen sezon. Düþen takýmlar Konya, Kasýmpaþa ve Buca; çýkan takýmlar Samsunspor, MÝY, Ordu. Çýkanlardan bir tek biz düþtük. Diðer düþenler Manisa ve Ankaragücü. Bu sene Elazýð çýkacak gibi. Kasýmpaþa ve Konya tekrar çýkmak için avantajlýlar. Bir de piyangodan Ankara çýktý. Bu durumda herkesin hakkýný nasýl verecekler. Nasýl 22 takýmlý olacak anlamadým.

Hocam istersen karıştırma Kasimpasa'yi Buca'yi biz kalalim ligdede isterse lig 30 takimla oynansin, yoksa okadar derin dusunursek butun takimlar kendine biyerden bir pay cikarir.....