Süper Lig 22 takım mı oluyor?

Başlatan CurvaSs, 24 April 2012, 14:55:05

« önceki - sonraki »

furkan5534

vagus

Arkadaşlar kesinlikle ligde kalıyoruz(kaynak ben :) ) Şaka bi yana mecburen kalacağız ligde.. Samsunspor için değil tabi bu karar.. FB ve diğer takımları düşürmemek için olacak. Yani para için olacak.. siyaset için olacak.. Keşke Türk futbolu bu hallere düşmeseydi, biz küme düşmeye razıydık ama malesef bu şikecileri düşürmemek için Türk futbolu kaybedecek ve Samsunspor'da bu arada ligde kalacak... Seneye artık nasıl şikeler döner düşünmek bile istemiyorum.. Bizde ufak ufak şu şike bağlantılarını öğrenelimde uefaya gidelim :)

Musti

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 25 April 2012, 01:05:59
Hocam istersen karıştırma Kasimpasa'yi Buca'yi biz kalalim ligdede isterse lig 30 takimla oynansin, yoksa okadar derin dusunursek butun takimlar kendine biyerden bir pay cikarir.....

Demek istediğim çok ümit bağlamayalım böyle şeylere. Sonra hayal kırıklığı çok büyük olur. TFF elbet bir karar alacak. Karar çıksa bile bu işin UEFA tarafı var.

Aksi halde parası hariç bu kirli ligde oynamanın bir getirisi yok. Kaldı ki borç içinde olmasak onun da bir değeri yok benim için ki bu duruma para hırsı ve kirli paralarla gelindi.

Kendi yağımızda kavruluyorduk ne güzel. Şimdi kavrulacak yağımız bile yok.

5trawberry

Dusmuyoruz, kaynak: saglam :D

Allah süper ligde kalmamızı ve olası her transferin sonuna kaynak: sağlam demeyi nasip etsin :D

SerhaT55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 25 April 2012, 03:00:15
Dusmuyoruz, kaynak: saglam :D

Allah süper ligde kalmamızı ve olası her transferin sonuna kaynak: sağlam demeyi nasip etsin :D
AMİNN ...

AntZ

25 April 2012, 10:13:29 #50 Son düzenlenme: 25 April 2012, 10:21:54 AntZ
Konya çıkar Kasımpaşa ve Buca çıkamazsa Buca ve Kasımpaşa'yı da lige alıp 24 takımlı, 12 şerli 2 grup mantıklı olabilir. Zaten 22 takım olursa 2 grup olacağından bahsediliyor ve her hafta 1 takım bay geçecek.

Altay çıkamazsa (ki inşallah çıkar) Altay'ı da TFF 1. lige alıp 16 takımla oynatılabilir. Ama Altay'ın alınması içinde Mersin'in küme düşürülmese de suçlu bulunması gerekiyor....

Alıntı yapılan: ##kdc## - 25 April 2012, 00:35:12
Şimdi bu lig 22 takımlı olursa bank asya 15 takımla mı oynanacak??  :hnk:
Ayrıca 3 as topçusu kalmış takımımızı, Bi sezon önceki şampiyon kadroyu bu hale getiren yönetim mi yeniden kurup tekrar süperligte yarışacağız.  zzzzz zzzzz
Bunlardan ziyade bütün sezon destek verdiğimiz takımımıza spot toto kupasında niye sırt çevirdik, toplasan 10 kişiden fazla maçlara gelen yok tanıdıklarımızdan??   :( :(
Karabük deplasmanına gidiyoruz biz haberiniz olsun gelmek isteyenlere duyurulur    :-\ :-[

Yönetimde Süper Ligde kalacağımıza dair bilgi varsa şu anki süreç doğru bence. Üstüne para verip göndereceğimiz adamlar kendi isteğiyle gidiyor. Şu ana kadar gidenlerden seneye Süper Ligde kalırsak takımda görmek istediğim adam yok. Zaten tutmak istediklerini gizli kalmak kaydıyla bilgilendirip tutatlar takımda. Mesela kalacağımıza dair ümit varsa Gekas'a bekle denmiştir çoktan. Selim, Lazar gibi oyuncuları zor gönderirdik başından beri kalacağımız belli olsaydı.

Bu arada yolunuz açık olsun, kazasız belasız gidin gelin.

Pergani 55

bütün bunlar şaçmalık böyle şey olmaz bence.keşke doğru olsa ama hiç zannetmiyorum

jean

ins birseyler olur birsekilde kallim su ligde lig 22 takimli olmasa bile uefa bastirir dusurun diye en azindan biri dusse yukse ihtimal biz kalairiz ligde ins bosa cikmaz hayallerimiz

FaTiH_HaN

25 April 2012, 16:02:33 #53 Son düzenlenme: 25 April 2012, 16:05:58 FaTiH_HaN
Alıntı yapılan: Pergani 55 - 25 April 2012, 11:37:12
bütün bunlar şaçmalık böyle şey olmaz bence.keşke doğru olsa ama hiç zannetmiyorum

Bana bu sene mantık çerçevesinde gerçekleşen bir hadise anlatsana futbol adına. Şike yapan takımın başkanı federasyonun başında, şike yapan takım şampiyonluk yolunda, şike yapan takım bizi yenip üstüne küme düşmemize sebep olup avrupa yolunda... Bu saydıklarıma kadar her şey normal hiç saçma bir şey yok bir tek 22 takım olayı saçma bu mudur?

jean

tff yetkilileri gelmis sanirim oyle bir konu konusulmadi

hala kızı

Biz bu saatten sonra 2011-2012 sezonunu acı tatlı varsa unutup yiğitce düştüğümüz yerden kalkmaya bakalım...
süperligin şuan süper gözüken bir durumu yok,kısa süreliğine tatile gidiyoruz ortalık temizlensin tekrar alnımızın akıyla,gururla döneriz...!
http://www.fanatik.com.tr/22-takimli-Super-Lig-palavra_3_Detail_88_254496.htm

samsunmania

Hala kızı likteki haber tarihi 29 şubat.
Sen play out olmadan play off yap(dünyada örneği yok. Play off yapan ligler play out da oynatıyor. Biz ise bahar kupası oynuyoruz), şikecileri düşürme, eksi puana karşı bizi ince ince doğra sonra da düşür. Yok öyle yağma.

Tabii ki sivası yenip ligde kalmalıydık ama bu şekilde de yine hakkımızla ligde kalacağız. Ben sezon başı düşürme işi gerçekleşse idi Sivas, ibb yerine bank asyadan alınan takımlar ile ligi oynayacaktım. Ve avantaj sağlayacaktım. Buca, Konya ve K.paşanın sonuca tesir eden durumları yok. ayrıca ligleri de tescil edildi. Bu yüzden onlara nakdi destek olup işi bitirecekler bence.
Bu arada Bank asyaya da alt ligden fazla takım çıkaracaklar. Orayı da 20 takım yapabilirler.

emre__ss

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 25 April 2012, 11:37:12

Abi Allah aşkına sen hiç olumlu bir şey yazmaz mısın?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: emre__ss - 26 April 2012, 00:50:19
Abi Allah aşkına sen hiç olumlu bir şey yazmaz mısın?
yazmaz onun hep böyle modu düşük  :evet:

Kaya

Şu ''takım dağıldı'' ifadesini anlayamıyorum..Hangi takım? Sene başında ki mi , yarıdaki mi , yoksa sezon sonu kadromuz mu dağılan ? Kimse başka takımla imzalamadı ayrıca sözleşmesi biten oyunculardan hiçbiri (Gekas hariç) bizimle devam etmesi gereken oyuncular değil..

Kısacası şu karar çıksın gerekli oyuncuları tutar gereksizlere yol verir yolumuza devam ederiz inşallah...