Süper Lig 22 takım mı oluyor?

Başlatan CurvaSs, 24 April 2012, 14:55:05

« önceki - sonraki »

cem

sivas,bursa,mersin,karabük hariç diğer takımlar 22takıma sıcak bakıyorlar önümüzdeki hafta oylanacak bu konu kulüpler birliğinde tffde kulüpler birliği ne karar alırsa uygularız diyor,söylenti değil kulübün üst düzey bir yöneticisi

Uğur Yıldız

umarım dediğiniz gibi olurda bana çok büyük balon haber gibi geliyor,yunan modeli uygulancak da diyolar.

binikalamadım

12+12 yaparlar  :deli:
1 torba  galata_saray  fener_bahce  :x((
2 torba  besik_tas  trabzon_spor  bursa_spor  :kafa:
3 torba diğerleri  >:(

her şeyi bu zibidilere göre ayarlıyorlar çünki

sonra...
1. grup ilk üçten + 2. grup ilk üçten oluşan play off mini ligi
1. grup ikinci üçten + 2. grup ikinci üçten oluşan avrupa mini ligi
1. grup son altıdan + 2. grup son altıdan oluşan play aut ligi

ne yazıyorum ben yaa benim bile kafam karıştı  ???  :hnk:  :-X

samuray

Alıntı yapılan: cem - 27 April 2012, 20:53:18
sivas,bursa,mersin,karabük hariç diğer takımlar 22takıma sıcak bakıyorlar önümüzdeki hafta oylanacak bu konu kulüpler birliğinde tffde kulüpler birliği ne karar alırsa uygularız diyor,söylenti değil kulübün üst düzey bir yöneticisi
yani bu dört tk.ın dışındakiler 22 tk.lı lige okey veeriyorlarsa çoğunluk sağlanmış sayılır kulüpler birliğinde mademki tff.de buna uyacak çıkarsınlar olsun bitszin 22 tk.a

Shane_Falco

Alıntı yapılan: cem - 27 April 2012, 20:53:18

Bu gerizekalı Sivas ile Mersin neye karşı çıkıyorlar.Memlekete şikeyi getiren takımlardan ikisi zaten bunlar neye güveniyorlar arkalarında ne var acaba böyle pişkin pişkin davranışlarda bulunuyorlar ??

ercan0655

umutlanmayın biz BAL'dayız. OLmasak bile ne olduğu belli olmayan bir takımla seneye gene ordayız
takım diye bir şey yok başkan mechul,alt yapı aha ortada daha ne diyonuz 22 takım süper lig allahım herşey gene kabus öffff ulan keşke benim babamda bana samsunsporlu olma üzürlürsün deseydi. Dinlermiydim cıkkk ama..... gene kabus gene kabus

cem

lig 22 takım olursa takımların federasyondan alacağa para ilg tvden alacak para azalacakya onlar onun peşinde ts çekimserdi bu konuda öyle biliyorum bu hafta içi herşey netleşir

samuray

ya alacakları para niye azalsınki 22 tk.lı olursa ihalede para o oranda artar örnek 300 dolarsa 320 dolar olur takım adedi artınca maç adedi artacak haliyle yayıncı kuruluş ta o oranda gereken i yapacaktır sonuçta yani tff ona göre pazarlayacak

mimar55

Ligtv ayni paraya yayinlamak istiyor sonucta 34 mac parasina 42 mac yayinlamak istiyor sorun orda galibiyet basina verilen paralar ayni kalmiyor o zaman dusuyor

Cheregi

Bu arada alakasız ama; Lig TV çok mağdur!da neden ihalesiz sözleşmeyi aynı şartlarla uzatmak için bu kadar kasıyorlar? Ödediği parada indirim istese tamam mağdur derim de bu ne iş?