Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

bende merak edenlerdenim 18 yaşında gencecik çocuk a2 de bu sezon toplam 10 golü var..izleyen bilen varmı  :-\

ugrass

gekas neden röportajında seneye samsunsporda kalmazsam turkiyede kalmak istiyorum demiş. kimse ona ikinci ligdeki yaş statüsünü söylememiş mi yoksa küme düşme yok mu demişler =))

55.hakan

Alıntı yapılan: farUqras - 13 April 2012, 10:28:16
gekas neden röportajında seneye samsunsporda kalmazsam turkiyede kalmak istiyorum demiş. kimse ona ikinci ligdeki yaş statüsünü söylememiş mi yoksa küme düşme yok mu demişler =))
Mayıs 31'den önce sözleşme yenilerse bizde de kalabiliyor galiba yanlış bilmiyorsam.Çünkü küme düşünce sözleşmesi devam eden oyuncuları oynatabiliyorsun yaşı büyük olsa bile.

cembaba

Alıntı yapılan: emre - 12 April 2012, 22:39:47
Şu çocukları adam gibi Samsunsporlu yapabilsek ne topçular çıkar bu altyapıdan..

Coca-Cola Akademi Ligi U15 Türkiye finallerinin A grubunda mücadele veren Samsunspor(U15) takımımız, Fenerbahçe'ye 80. dakikada yediği golle 1-0 yenilerek ikinci sırada kaldı. Bu sonuçla takımımız, diğer grubun ikincisi ile şampiyonada üçüncülük-dördüncülük müsabakası yapacak.  :(

Şu Aykut Çİft'i de izleyen var mı? Şu sallama maçlarda alsa keşke Tarkan hoca, görsek nasıl oynuyor.

A2 ligi 3. Klasman Grubu'nda mücadele veren Samsunspor(A2) takımımız, Nuri Asan Tesisleri'mizde konuk ettiği Giresunspor(A2)'u 4-1 yendi. Takımımızın gollerini 13, 15 ve 40. dakikalarda Aykut Çift ve 84. dakikada Samet attı. Ekibimiz Sahaya Eren, H.İbrahim, Arif, Hakan, Aykut Topal, Ömercan, Gökhan, Yasin, Muratcan, Aykut Çift ve Canberk ilk 11'i ile başlarken, ikinci devrede ise Gökhan, Erhan, Ozan, Yankı ve Samet oyuna dahil oldu.

Aykut biraz havalı bir çocuk. Hangi kulüpte oynadığının farkında değil gibi geldi. Ama gol atıyor. Batuhan Karadeniz gibi.

emre

emre

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 April 2012, 11:27:40
Aykut biraz havalı bir çocuk. Hangi kulüpte oynadığının farkında değil gibi geldi. Ama gol atıyor. Batuhan Karadeniz gibi.

bunlara kim veriyor bu gazı, nasıl hemen havalara giriyorlar anlamıyorum..

celebi

Alıntı yapılan: emre - 13 April 2012, 12:16:40
bunlara kim veriyor bu gazı, nasıl hemen havalara giriyorlar anlamıyorum..

sen de aynısın koçum bizim gibiler veriyor sana gazı hemen sende gaza geliviriyorsun :)

emre

Alıntı yapılan: celebi - 13 April 2012, 12:23:13
sen de aynısın koçum bizim gibiler veriyor sana gazı hemen sende gaza geliviriyorsun :)

hayırdır ne bu neşe dünden beri?

celebi

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 13 April 2012, 11:19:00
Mayıs 31'den önce sözleşme yenilerse bizde de kalabiliyor galiba yanlış bilmiyorsam.Çünkü küme düşünce sözleşmesi devam eden oyuncuları oynatabiliyorsun yaşı büyük olsa bile.
sözleşmesini şimdi uzatsan bile transfer döneminde resmiyete dökülüyo.
transfer döneminde küme düştüğünü bilen tff de bu transfere izin vermiyo.
yani öyle bir durum söz konusu değil.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 April 2012, 11:27:40
alınır havası  ;)

55.hakan

Alıntı yapılan: muhalif - 13 April 2012, 13:29:42
sözleşmesini şimdi uzatsan bile transfer döneminde resmiyete dökülüyo.
transfer döneminde küme düştüğünü bilen tff de bu transfere izin vermiyo.
yani öyle bir durum söz konusu değil.
Anladım neden Samsunspor'da kalır mıyım bilmem diyor Gekas acaba hala

cembaba

Ayberk

yalnız opsiyon muhabbeti olduğu için belki olabilir :-\

emre

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 April 2012, 15:15:16
çelebi abi :holey: :holey:

yok kardeşim sevinme hiç, sırf gizem yapıyor  :)