Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Hacım bunlarda belki hükümetin taraftarıdır  ;)

Levent ÖCAL

Görüntü maç öncesinden değil de parti mitinginden olabilir belkide  :deli:

twitter

trt haber'de dortmund - bayern maci var.

mehmet yılmaz

Dortmund bayern macinda robben gibi bir yildiz once penalti kacirdi macin son dakikasında ise ekighonun kayseride kacirdigina benzer hatta ondan daha kolay bir golu kacirip topu havaya dikti dortmund 1-0 kazandi ve son 4 haftaya 6 puan farkla girdi

celebi

maviay55

AlıntıSamsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz, son günlerde bazı gazete ve internet haber sitelerinde kendi beyanatıymış gibi verilen haberlerin asılsız olduğunu ve itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.
Başkanımız Kazım Yılmaz'ın konuyla ilgili açıklaması şöyledir:
"Samsunspor-Sivasspor maçının ardından bazı yerel ve ulusal gazetelerde demeç vermediğim halde vermişim gibi haber yapılmasını üzüntü ile karşıladığımın bilinmesini istiyorum.
Ayrıca ağzımdan çıkmış gibi verilen ve yayımlanan haberlere hakaretvari yorum yapılması ise beni daha da üzmüştür. Bu yorumların beni yıpratmak amacıyla yapıldığını sanıyorum.
Samsunspor için gecesini gündüzüne katarak çalışan bir Başkan olarak bu sözleri hak etmediğime inanıyorum. Samsunspor'umuzu daha da iyi yerlere taşımak için maddi ve manevi katkıda bulunarak nasıl bir çaba harcadığım herkes tarafından bilinmektedir. Dolayısıyla söylemediğim sözlerden dolayı yapılan haberlere bir de bu şekilde yorum yapılması beni haliyle üzmüştür.
Kaldı ki söz konusu haberlerin aksine, Spor Toto Süper Lig'de bulunduğumuz süre içinde, başta Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy olmak üzere şehrimizin bürokratları ve Büyük Samsunspor Taraftarı her zaman takımlarına sahip çıkmış, Kulüp Başkanı olarak beni de  desteklemişlerdir. Bunları görmezden gelmek mümkün değildir.
Her konuda toplumu doğru bilgilendirme görevini üstlenmiş olan basın mensuplarımızın, haberlerini yaparken bu sorumluluk bilinciyle hareket etmesini bekliyor, bundan böyle gerekli hallerdeki açıklamalarımı resmi sitemiz kanalıyla yapacağımın bilinmesini istiyorum. Saygılarımla.

Kazım Yılmaz
Samsunspor Kulübü Başkanı

kaynak : resmi site

ethm55

Ilk Resım Tarıhını Bılmıyorum Samsunsporlu Futbolcular Cumhurıyet Meydanında Gecıt Yaparken
Ikıncı Resım 1933 Yılında Mactan Once Cekılms Bır Foto
Ayrıca Eskı Samsun Halını Merak Edenler Arsıvlerıne Foto Koymak Isteyenler https://www.facebook.com/kenanhazneci Burdan Bakabılır

Kaya

Başkanla biraraya gelip,o yöneticilerin istifa edip kaçtıkları dönemdeki gibi taraftar-başkan birlik beraberlik resmini tekrar vermek gerektiğini düşünüyorum..Gerekli irtibatı abilerimiz yapacaktır son maçtan beri düşünüyorum..Yapayanlız bir başkanımız var yanında olduğumuzu hissetmeli..

sinan tzn

Kuruluş Tarihi 1965 değil 1927 o zaman

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: ethm55 - 12 April 2012, 01:25:38

Ilk Resım Tarıhını Bılmıyorum Samsunsporlu Futbolcular Cumhurıyet Meydanında Gecıt Yaparken
Ikıncı Resım 1933 Yılında Mactan Once Cekılms Bır Foto
Ayrıca Eskı Samsun Halını Merak Edenler Arsıvlerıne Foto Koymak Isteyenler https://www.facebook.com/kenanhazneci Burdan Bakabılır

bu arada ilk siyahi futbolcu da biz de oynamış iyi mi :) ekigo' yu da andırıyor sanki 8)

ugrass

12 April 2012, 09:34:18 #29756 Son düzenlenme: 12 April 2012, 09:45:43 farUqras
karaktersiz herifler

''O Fotoğraflar Yayınlanmasın''
Küme düşen Samsunspor'un futbolcusu Murat Ceylan, Reina'da kız arkadaşıyla eğlendi.

kaynak http://www.haberler.com/o-fotograflar-yayinlanmasin-3531115-haberi/?utm_medium=twitter&utm_source=mobilhaber

(paylaşmak istedim: carsamba sabahı adem alkaşi ile ankara yolcugumuz oldu yolda giderken sabah kahvaltısı için menemenci selahattinde aile tarafında oturduk bizden başka kimse yoktu orada oturduk hesap istemek için kasaya gitmeye cekindi cunku aile olmayan taraf biraz kalabalıktı tepki gelebilir diye düşündü.Şimdi ''ADAM'' var cakallıda mekanda cekiniyor,'adam' var gece kuluplerinde fink atıyor....)

Furkan

Kansız ibneler ya millet bulamaz bizde koymaya yer yok  :kafa:

Serkan

Karaktersiz ******* bizim içimiz kan ağlıyor lan

Sercan

adam profesyonel birader... :kafa: :kafa: :kafa: o.çocukları...