Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

orduspor'un amblemi değişmemiş. tff'de tescilli olan fındıklı logo zaten logoları olarak kalacakmış ama ikinci bir logo yapmışlar sanırım, onu da kullanacaklarmış. tabi ki bu açıklama orduspor yönetiminden gelmiş. bence taraftarın tepkisini azaltmak için yapılmış bir açıklama. taraftarı yeni logoya ısındırmak için böyle bir açıklama yapmış olabilirler. gerçekten kötü bir durum. ne alaka logo değiştirmek.

BigBadMama5552

Fındık, Ordu şehrinin adeta bir simgesi. Hatta Türkiye'deki en kaliteli fındık Ordu'da üretilir (memleketim diye söylemiyorum  :D) Ama fındık logosu varken kaldırılıp mor menekşe konulması anlamsız olmuş. Tamam rengi mor beyaz, taraftarları da kendilerine mor menekşeler diyor ama yine de durup dururken böyle bir karar almış olmaları garip açıkçası.

Kaya

Benim bildiğim Türkiye de en kaliteli fındık Giresun fındığıdır..Acaba yanlış mı biliyorum  :) Logo değişmeye gelince,kendileri bilirler..

emre__ss

Alıntı yapılan: Kaya - 15 April 2012, 02:13:00
Benim bildiğim Türkiye de en kaliteli fındık Giresun fındığıdır..Acaba yanlış mı biliyorum  :) Logo değişmeye gelince,kendileri bilirler..

aynen abi giresun fındığı on numero fındık yağlı yağlı  :) hele  pikola bambaşka birşey

binikalamadım

ya boşverin abi mis gibi Samsun fındığı varken bize ne elalemin fındığından sanki biz fındık üretmiyoruz  ;D

##kdc##

fıstık varken fındık yemem der, muhabbeti darmaduman ederim  :o

twitter

emre

Samsunspor U15 takımımız, Coca-Cola Akademi Ligi U15 Türkiye Finallerinin üçüncülük-dördüncülük maçında Bucaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 90 dakikası ve uzatma dakikaları 1-1 sona erince penaltı atışlarına geçildi. Samsunspor U15 takımımız, penaltı atışları sonucunda  rakibine 4-3 yenilince Türkiye dördüncülüğünde kaldı.

bizi yenen Fb finalde Bursa'yı da yenerek Türkiye 1. si olmuş.

55_OrHaN_55

15 April 2012, 11:06:48 #29843 Son düzenlenme: 15 April 2012, 11:30:48 55_OrHaN_55
Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 15 April 2012, 02:10:53
Fındık, Ordu şehrinin adeta bir simgesi. Hatta Türkiye'deki en kaliteli fındık Ordu'da üretilir (memleketim diye söylemiyorum  :D) Ama fındık logosu varken kaldırılıp mor menekşe konulması anlamsız olmuş. Tamam rengi mor beyaz, taraftarları da kendilerine mor menekşeler diyor ama yine de durup dururken böyle bir karar almış olmaları garip açıkçası.

Dünya ticaretinde fındıklar 2 şekilde sınıflandırılır. 1-Giresun yağlı fındık (Tombul), 2-Levant (Diğerleri). Giresun fındığı tartışmasız dünyanın en klas fındığıdır. bu konuda düzeltme yapayım dedim. Ayrıca en değerli fındık, "picolo" olarak adlandırılan, çapı belli bir değerden küçük olan, giresun tombulunun küçüğüdür. (Google'da "levant fındık" diye arama yapmanız yeterlidir.)

emre

Terme fındığının üstüne tanımam  8)

atalanta8

barcelona fındığı gibisi yok arkadaş ya diyip ortalığı karıştırıyım.  :peeh:

Sercan

bu fındık işi boka sarıyo; devam etmeyin derim :) :)

celebi

kazım başkana geçmişler olsun. Rabbim acil şifalar versin . fakat sağlığım el vermiyor diye başkanlığı bırakırsa hiç şaşırmam malum açıklamasını birirnde sağlık durumum el verirse demişti. yani açık kapı bırakmıştı.

BigBadMama5552

Fındık işinin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim, iyi ki bir Ordu fındığı en güzeldir dedim ha :D Giresun fındığı tabii ki en ünlüsü ama Ordu fındığı ondan aşağı kalmaz yani. :D

samsunmania

15 April 2012, 13:04:58 #29849 Son düzenlenme: 15 April 2012, 13:08:27 samsunmania
Samsunspor' da yaprak dökümü

Samsunspor' da bu gün oynayacağı Orduspor maçı öncesi kiralık futbolcular gitti.
Dün akşam kulüpten ayrıldıkları öğrenilen futbolcular;

Anıl Dilaver
Ertuğrul Taşkıran
Murat Ceylan
Yenal Tuncer
Serdar Özkan

Bu futbolcuların ayrılması nedeni ile Samsunspor,Orduspor maçına A2 ağırlıklı kadro ile ve 15 kişiyi listeye yazarak başlayacak.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3832

Ertuğrul hariç cehennemin dibine kadar yolunuz var.... ahımızı da alıp gittiniz haberiniz olsun.