Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bu adamları gazoz kupasını dar etmek lazım Samsun'daki maçlarda.Utanır insan biraz 10 gün dayanamadın mı?

FaTiH_HaN

Bu nasıl olabiliyor aklım almıyor, hiç mi umrunuzda değil takımı küme düşürdünüz yüzbinlerce kişiyi ağlattınız, Allah bütün bu yaptıklarınızı ailenizden çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkarsın, ölsen gram üzülürsem şerefsizim, karaktersiz herifler, ayağın kırılsın ekmek yiyeme topçuluktan aç kal o.ç.

özkan

Beyler,toplu halde bahar kupasında unutamayacakları bi maç yaptıralım şu yavşaklara,gelin !

FaTiH_HaN

Bakalım bahar kupasına gelecekler mi, hiç zannetmiyorum.

özkan

s..s.. gelecekler 31 mayısa kadar burdalar,öyleki idmana dahi gitmemiz gerek bırak maçı ! yaptıkları yavşaklıklar yanlarına kalmamalı,şahsen ben 2 bölümlük üzerime üşeni yaptım  ;)

Tufan

Serdar ozkan artisti bu sabah geldi havaalanindan direk kacti taksiye binip bu murat karaktersizide gelecek elbet pazara maci var.

kamuri

lan ben ve benim gibi abilerim kardeşlerim ; 55 yaşındaki babam ağlarken sen nasıl eğlenebiliyosun  :kafa: gelmesin bahar kupasına felan  :kafa: içimiz kan ağlıyo beyimiz gece gezmelerinde samsunspor forması o kadar ucuz değil herkes aklını başına alsın

Gorkem

bu karaktersizler hep bizimi bulur

SametYılmaz55

şerefsizler kaç gündür yüzümüz gülmüyor,yaşayan ölü olduk resmen.hak etmeden aldığınız o paralar zehir zıkkım olsun

King Of The North

Bu MuRat cEylan karaktersizi geldiğinden beri 1 maç adam gibi oynamadı, aldığınız paralar zehir zıkkım olsun, hakkımı helal etmiyorum size...

emre__ss

Vicdan yok mu be? Hiç başını iki elinin arasına alıp düşündün mü "aldığım parayı hak ettim mi?" diye he? Öyle yapan adam bu hallerde olmaz.Gelen geçen bizi marizliyor hadi hayırlısı.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 12 April 2012, 12:08:32
Bu MuRat cEylan karaktersizi geldiğinden beri 1 maç adam gibi oynamadı, aldığınız paralar zehir zıkkım olsun, hakkımı helal etmiyorum size...

O dönem Gaziantep'de kümeye düşmemek için oynuyordu.Diyodum kendi kendime bu adam Gaziantep'de oynayamıyor.Adamlar tuttu bi de oyuncusunu rakiplerinden birine gönderdi.Acaba neden böyle bir şey yaptılar derken ilerleyen haftalarda sorunun cevabını görmüş oldum...

cembaba

AlıntıCoca-Cola Akademi U15 Ligi finalleri ilk gün sonuçları:

A Grubu
Fenerbahçe A.Ş - Turgutluspor: 4-1
Gençlerbirliği- Samsunspor: 0-1

B Grubu
Bursaspor-Bucaspor: 4-1
Trabzonspor A.Ş- Gaziantepspor: 2-1

Finallerde 12 Nisan Perşembe günü A Grubu'nda Turgutluspor-Gençlerbirliği ve Samsunspor-Fenerbahçe A.Ş. ,B Grubu'nda ise Gaziantepspor-Bursaspor  ve Bucaspor-Trabzonspor A.Ş. maçları oynanacak. Gruplarında ilk sırayı elde eden takımlar şampiyonluk, ikinci sırayı alan takımlar ise üçüncülük-dördüncülük maçında karşı karşıya gelecek.

tff.org.tr

Samsunsporumuzla Fenerin puanları eşit. Bugün Samsun - Fener maçı var. Kazanan lider olacak. Finale çıkacak. Final maçları pazar günü oynanacak. Diğer gurupta Bursaspor lider durumda bulunuyor. Bursa finale çıkmayı garantiledi.

sosaka

12 April 2012, 16:42:42 #29774 Son düzenlenme: 12 April 2012, 16:48:01 sosaka
http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=253

Kulübümüzün Genel Koordinatörü Sayın Tarkan Demirhan, Samsunspor Profesyonel Futbol A Takımımızın başına Teknik Sorumlu olarak getirilmiştir.

Spor Toto Kupası maçlarının bitimine kadar bu görevde bulunacak olan Tarkan Demirhan'ın yardımcı Antrenörlüğünü Sayın Kenan Yelek ile Sayın Kasım Çıkla, Kaleci Antrenörlüğünü de  Sayın Yunus Şenocak yapacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur