Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

ngonge

Son maçta Bakkal hamlelerinde hatalıydı, takımı iyi motive de edememiş, zira oyuncularda da müthiş bir özgüven eksikliği ve panik vardı.

Son 15 dakikada ligden düştük resmen. Dünden beri şöyle olsaydı da böyle olsaydı diyorum ama artık yapacak birşey yok.

ahmetsefa55

çok başarılı bir dönem bıraktı ardında.
istatiklere bakmak lazım ama sanırım tarihimizin en başarılı hocalarından biri oldu.
gidişi bana göre aceleci ve yanlışta olsa bu başarısını gözardı etmemızı gerektırmez.
yolu açık olsun.

5trawberry

Açıklamasını dinlemedim ama gideceği konusunda ısrarlı cevap verdiyse, yakışmamış. İsterse dünyanın en iyi hocası olsun, gözümde anında antipati toplar.

Oyun mu lan, biz daha acımızın farkına bile varamadık. Çocuk gibi başlıyorsun bıdıbıdıya.

Gideceksen gidersin zaten, ama bari efendi, adam gibi git.

_SoN_

Ne oldu düşsekte gitmiyordun hani,ne oldu bank asya sana göre değil mi? yazıklar olsun sana,yazıklar olsun bize ki sana inanmışız .Ligde kalsaydık iyiydi ama demi , o zaman gitmezdin.

Ne demiştik,bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz,si. git.

ngonge

Başkan'dan cevap gelmiş:

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada Spor Toto Süper Lig'in son haftasında iç sahada aldıkları Sivasspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mesut Bakkal'ın kulüp yönetimine bilgi vermeden takımdan ayrıldığını söylemesini üzüntü ile karşıladıklarını söyledi.

Mesut Bakkal'ın sözleşme gereği Samsunspor'un teknik direktörü olduğunu belirten Yılmaz, ''Kulübümüzle sözleşmesi devam eden bir hocanın 'hakkınızı helal edin' diyerek takımdan ayrıldığını söylemesi Türk futbol ailesine yakışman bir durumdur. Mesut Bakkal şu anda Samsunspor Kulübü'nün teknik direktörüdür. Mesut hoca maçın ardından basın toplantısında yaptığı açıklamada takımdan ayrılacağını sadece gazetecilere söyledi. Samsunspor yönetimi olarak bizi bu konuda bilgilendirmedi. Samsunspor camiası olarak Mesut Bakkal'ın bu davranışını üzüntü ile karşılıyoruz'' diye konuştu.

http://www.mackolik.com/Haber/133008/Yilmazdan-Bakkal-Yorumu

emre

Elinden geldiğince iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama iş t.d. lük vasfına geldiğinde iyi olduğunu düşünmüyorum. Petkoviç'ten sonra bize Mourinho gibi geldi taraftarı da aldı arkasına, kimse bir şey demedi ama süreci çok iyi yönettiğini düşünmüyorum. Kalsaydık seneye çok fazla bir şey yapabileceğini de düşünmüyorum. Hatta teknik olarak son maçta bir çok hata yaptı ve yenilmemizin bir sebebi de hoca oldu bence. Ama mucizeler yaratabilecek biri değildi zaten yeteneğince yaptı bir şeyler. Hepsine eyvallah...

Lakin gidicem gidicem diye takındığı tavır hiç hoş değildi. Biz matem evindeyiz yaslanacak omuz arıyoruz, onlar sırtlarını dönüyorlar. Acımızı paylaşacağı yerde, bu büyük taraftar burada oldukça bu takıma hiç bir şey olmaz nerede olursa olsun diyeceğine...Neyse normal şartlarda Samsunsporuma yakıştırmadığım bir adam Mesut Bakkal.

Biz ligden düştük ama sen "adamlıktan" düştün Mesut Hoca !

Theofanis Gekas

Şu Serdar Özkanı kişisel husumetlerin yüzünden oynatmadın ya bodur fare,allah belanı verecek

samsunmania

Yılmaz'dan Bakkal Yorumu

Samsunspor Kulübü'nün Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Kulübümüzle sözleşmesi devam eden bir hocanın ''hakkınızı helal edin'' diyerek takımdan ayrıldığını söylemesi, Türk futbol ailesine yakışmayan bir durumdur'' dedi.
Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada Spor Toto Süper Lig'in son haftasında iç sahada aldıkları Sivasspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mesut Bakkal'ın kulüp yönetimine bilgi vermeden takımdan ayrıldığını söylemesini üzüntü ile karşıladıklarını söyledi.
Mesut Bakkal'ın sözleşme gereği Samsunspor'un teknik direktörü olduğunu belirten Yılmaz, ''Kulübümüzle sözleşmesi devam eden bir hocanın 'hakkınızı helal edin' diyerek takımdan ayrıldığını söylemesi Türk futbol ailesine yakışman bir durumdur. Mesut Bakkal şu anda Samsunspor Kulübü'nün teknik direktörüdür. Mesut hoca maçın ardından basın toplantısında yaptığı açıklamada takımdan ayrılacağını sadece gazetecilere söyledi. Samsunspor yönetimi olarak bizi bu konuda bilgilendirmedi. Samsunspor camiası olarak Mesut Bakkal'ın bu davranışını üzüntü ile karşılıyoruz'' diye konuştu.

http://www.mackolik.com/Haber/133008/Yilmazdan-Bakkal-Yorumu

Serkan'ın dediği gibi kabak kırılmış daha önceden galiba..

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: emre - 08 April 2012, 16:17:29

Biz ligden düştük ama sen "adamlıktan" düştün Mesut Hoca !

nokta...

ibrakadabra55

Bulunmaz hint kumaşı değilsin emeklerin için tşk.

**KaR6**

08 April 2012, 17:45:34 #355 Son düzenlenme: 08 April 2012, 17:48:37 **KaR6**
Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 08 April 2012, 16:21:07
Şu Serdar Özkanı kişisel husumetlerin yüzünden oynatmadın ya bodur fare,allah belanı verecek

her şeyle eleştir de bari bunla eleştirme.. en dogru işi yapmış oynatmamakla, keşke hiç oynamasaydı, 1 tane olumlu hareketi yok kaç maçtır.. hepsini geçtim karşı karşıya atsa 1-1 ken kurtarmıştık şimdi..

jorgensen55

batan gemiyi önce fareler terk eder...

SametYılmaz55

sana kızgınlığım her dakika artıyor.ulan ilk yarı adamlar bizim sol tarafımızı otoban gibi kullandı,golü de oradan getirdikleri atakla buldular.kör müydün o tarafa önlem almadın :kafa: 1-0 olduktan sonra az akıllı oynatsaydın takımı şu an dünyanın en mutlu insanlarıydık :'( :'(

ercan0655

Sana seneyi planla bu seneden hayır yok demiştim, ama en önce sen tüydün helal sana !!

Gorkem

gidersin tamam ama böyle kaçar gibi gitmek yakışmadı mesut hoca