STSL 2011-2012 / 34.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - Sivasspor

Başlatan Stelea, 01 April 2012, 17:45:45

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 08 April 2012, 13:21:15
Dün maçtan beri hiç bir şey yazasım hiç bir şey yapasım gelmiyor.Resmen kendimi terkedilmiş hissediyorum...

Shane Falco kendini öyle hissetme. Bu Takim ne seni terk eder nede sen bu Takimi.
Biz yine geliriz elbet bize yikilmak yakismaz. Sen basini dik tut.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 08 April 2012, 13:51:22
Shane Falco kendini öyle hissetme. Bu Takim ne seni terk eder nede sen bu Takimi.
Biz yine geliriz elbet bize yikilmak yakismaz. Sen basini dik tut.

Eyvallah hocam çok saolasın.Biliyorum biz çok defa düştük kalktık yine kalkarız...

FaTiH_HaN

Ya madem düşeceksin yenil beşiktaşa kes kopar ümitlerimizi, bir taraftar kaç kere ölüp kaç kere dirilebilir, ölmeden kaç defa mezara girebilir, çok koyuyor çok. Bir başka konu şikeden dolayı düşmesi gereken sivas bir şehrin kaderini etkiliyor, futbolun, federasyonun adaletini ...

hala kızı

Alıntı yapılan: twitter - 08 April 2012, 12:40:18
Arkadaş şu İstanbul'a ne koymuşuz ya.

Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu ne güzel kin kusuyor öyle.

Bu bile yeter bize Gaziantep 20 yıldır bu ligde, bizi 1 senede yaptığımız etkiyi yaratmamıştır tribün bazında.

100 kişiye sor art niyetsiz olarak cevap veren 90 kişi Samsunspor kalsaydı der.

Hayırlısı... Hep daha güçlü olarak dönüyoruz lige.

İnsan kendisinden küçük gördüklerinden nefret etmez.
Sadece kendisine eşit veya üstün gördüklerinden nefret eder.
DÖNERİZ ELBET

mehmet yılmaz

Hayat devam ediyor diyorlar
Bizim için durdu..
O kadar çok şey var ki söyleyecek ama söylemeye mecal yok!
:'( :'(

samsunmania

Hayat devam mevam etmiyor aga.
İçimiz yanıyor bu daha da sürer.
Kader dalga geçti sanki bizimle.
Hasarı da büyük oldu.
Düşünsene, 2 gol kaçır atsan ligdesin.
Dönen topu gol ye düşüyorsun.
Aklım yerinden çıktı gelmiyor yerine.
Çoluk çocuğa da sardık sinirden ama yapacak bir şey yok.
Çok hırpalandık çooook....
Allah bu duyguların mislisini çektirenlere yaşatsın.
İlahi adalet bu olur o zaman.
Tribünde ağlayan insanları görsün boral, ekigho, hakan aslan,anıl.
Benim gözümden gelen yaş misliyle onlardan gelsin inşallah.

SametYılmaz55

gözümün önünden o kadar çok şey geçiyor ki kafayı yerim yakında :'( :'( iki penaltı kaçırdığımız manisa maçı,2-0 dan verdiğimiz 2 tane maç,boş kaleye atamadığımız maçlar,içerde ve dışarda oynadığımız gaziantep maçları,dünkü maç gene sivas'ta son dakikalarda verilmeyen golümüz v.s...bütün cenabetlikler bizi buldu bu sene.ilk yarı oynanan karabük-mersin maçını hatırlıyorum top girecek olduktan sonra birinin bir tarafına çarpıp giriyor :rulet: inşallah kısa sürede toparlanıp tekrar çıkarız süper lige.tekrar  çıktığımızda bu sene bize bir ders olsun :'(

King Of The North

Hüseyin Göçek inbesi yaptı yapacağınız ama bizim mallar, Uğur Boral, Serdar Özkan hatta Ekigho malı o goller atın kahraman olun işte, atamayana atarlar, biz sezon başından beri yediklerimizden değil atamadıklarımızdan dolayı küme düştük, en 15 puanımız böyle gitti, Mesut Hocayı da eleştirecem, kardeşim Anıl Dilaver lavuğunu niye oyuna alıyorsun, adam haramzade hiç oynamıyor, beceriksizin önde gideni, aldın oyuna sırtına, kıçına top çarptı dönüşünde golü yedik, hırsımdan ağlayamadım bile, rezil olduk cümle elaleme, kendi elimizle Maltanyayı ligde bıraktık, yazıklar olsun hepinize...

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 08 April 2012, 16:20:01
gözümün önünden o kadar çok şey geçiyor ki kafayı yerim yakında :'( :'( iki penaltı kaçırdığımız manisa maçı,2-0 dan verdiğimiz 2 tane maç,boş kaleye atamadığımız maçlar,içerde ve dışarda oynadığımız gaziantep maçları,dünkü maç gene sivas'ta son dakikalarda verilmeyen golümüz v.s...bütün cenabetlikler bizi buldu bu sene.ilk yarı oynanan karabük-mersin maçını hatırlıyorum top girecek olduktan sonra birinin bir tarafına çarpıp giriyor :rulet: inşallah kısa sürede toparlanıp tekrar çıkarız süper lige.tekrar  çıktığımızda bu sene bize bir ders olsun :'(

ayrıca yaz dönemimde adları geçip geçip, "anlaşıldı, bitti" denilen oyuncuların alınamaması, taraftarlara "endişe etmeyin, rahat olun" mesajları verilmesinden sonra transferin son gününde çürük çarık ne kadar oyuncu varsa alınmasının da faturası böyle ağır oldu. örneğin gekas sene başında alınacakkken transferinden son anda vazgeçildi. petkoviç isimli vatandaşın kovulmasında da geç kalınması cabası. say say bitmiyor...

55ertan

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 08 April 2012, 16:20:01

Adamlarin bitarafina carpan gol oldu bizim ekigho bey tarih yazdi.
Keske 3 hafta önce düsseydik, bukadar koymazdi. Hepimiz petkovice söverdik olur biterdi ...

mimar55

Buyukluk bana gore serefle onurla olculur o yuzden
HERZAMAN HERYERDE EN BUYUK SAMSUN gerisi hikaye

Furkan

Artık o; koyacaz, sokacaz s*kecez diye maçlardan önce büyük konuşup bol keseden atanların akılları başlarına gelmiştir umarım. Gelmediyse seneye 2. ligde devam edin böyle çok faydalı oluyorsunuz ya hani.

Büyük konuşmak ile iddaalı olmak arasında fark vardır anlayın artık bunu anlayın..

Eren Can

biz bu takımı galibiyet veya süperlig için tutmadık.biz bu takıma arma uğruna aşık olduk.süperligden düşmek gerçekten çok üzüntü vericidir.ama biz düştüysekte kalkmassını biliriz.
statta olan bütün taraftarlarımız 90 dk boyunca SAMSUN seslerini statta inlettirdikleri için canı gönülden teşekkür ediyoruz.biz gerçek SAMSUNSPORLU'yuz.Ama ben gönülden söz veriyorum ki bu takım ister spor toto 3.lige düşsün ister amatör lige düşsün her zaman bu takımı desteklemeye hazır olacağım..!! :'( samsunspor_x

kumköylü ahmet

ölümüne samsunspor....hersey cok güzeldi olmadı keske olsaydı ama bunuda ALLAH yazmış..Sabah Kalkdıgımda Rüya olsun dedım ama olmadı hersey gercekdi..hala kendimde degilim sonuna kadar samsunspor...bu heycanı yasattıgı icin samsunspora mesut bakkala teşekkürler yınede...Biz her macı Heycanlı izliyoruzda bu mac baskaydı..aglayarak ayrıldım belki ama bugunde samsunspor formamla gezdım dün macdan sonrada samsunspor formamla yattım..Kalın saglıcakla ALLAHa Emanetsiniz..

samuray

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 08 April 2012, 12:17:57
fink çıktıktan sonra koltuğu tekmelemekte dibine kadar haklıdır,adam hayatının maçını oynuyodu,çıkardı götten bacak adamı
aynen katılıyorum sana arkadaşım fink hem ilk ve tek golünü attı hemde en güze futbolunu oynadığı maçta oyundan alınmamalıydı ondan sonra orta sahamız iyice düştü zaten murat ceylan ne katkı yaptı mesut hoca bu sonfinal maçımızda bence oyunu iyi okuyamadı yi müdahpalelerde bulunamadı