STSL 2011-2012 / 34.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - Sivasspor

Başlatan Stelea, 01 April 2012, 17:45:45

« önceki - sonraki »

celebi

GurbetciFanatik

:_nazar samsunspor_x :_nazar

Yine gururluyum ve mutluyum Samsunsporlu olmaktan.

Geliriz elbet yine bu sefer daha akilli davraniriz umarim.
Teknik Direktör ve futbolcu bakimindan.
Erugrul-Adem-Kemal-Murati insallah elimizde tutatiz.
Her isde bi hayir vardir ne yapalim bahtimiz böyleymis.

Ama o SIKECILERIN yüzünden gitmek cok koydu.
Allahindan bulsunlar. TFF adam olsaydi zaten düsmestik.
Biraz Baskanimiza kirginim cünkü ne bu hakem atamasina bisey demedi ve demirörene oy verdigi icin.

sunbeam

07 April 2012, 22:47:19 #543 Son düzenlenme: 07 April 2012, 22:50:52 sunbeam
Su sike davasindanda ümidi kesin artik. Onlar karar marar alana kadar biz zaten kendi gücümüzle tekrar Süper Lig'e dönmüs oluruz. Fener'in o berbat ilk yaridan sonra iki gol attigini görüpte firsati tepmemeiz dahada üzücü oldu. Birde 36 puanla düsmek. Gecen sezon Buca 26 puanla düsmüstü. Aslinda ikinci devredeki karnemiz hic de fena degil. Bence düsmemiz tek nedeni Petkovic'i getirmek ve kendisini tazminattan dolayi bu kadar gec kovmak. Oysa Isvicre Liginden teknik direktör alana kadar ligi taniyan yerli veya yabanci yüz tane daha uygun direktör bulabilirdik sezon basinda.

Birde su Gekas, Mekas gitmis umurumda degil. Süper Ligde kalsaydikta isterse tüm takim gitsin. Tamam güzel seyler yapti kendini sevdirdi, ama Gekas'in bundan sonra tek derdi Avrupa sampiyonasi sonra istedigi yere gider. Olan yine bize olacak. Bizi sevdigi icin Bank Asyada oynacak degil herhalde.

oguz_5528

Hiç bir şeye  değil de şu 13 yaşındaki kardeşimin dolu gözlerini görünce ben utanıyorum kendimden söze gerek yok 'Yine Çıkarız'...

holigan5565

söyleyecek birşey yok arkadaşlar samsun bu bitti dersin gider beşiktaşı yener acabamı dedirtir kaldık dersin karşı karşıya 2 net pozisyon kaçırır 1-0 öne geçtiği maçı verir.elbette sivaslısıda dalga geçer beşiktaşlısıda fenerliside.bırakın kimseye cevap verme mecburiyetimiz yok bizim çünkü biz Samsunsporluyuz ve kimseye anlatmak zorunda değiliz bu kötü günde bile neden Samsunspordan vazgeçmediğimizi.bugün bitecek ve biz samsunspor her neredeyse orada desteklemeye devam edeceğiz.son nefese kadar.düştüysekde onurumuzla mücadelemizle düşeriz.çok şükür adımızda kara bir leke yok ve tertemiz onurumuzla savaştık ama olmadı.bu mücadelemiz için bütün kanallardaki Samsunspor için üzüldük yazık oldu diyolarsa.Ne fark eder...

isa55

Futbolu cazip kılan buymuş. Kiminin ağlaması, kiminin havalara uçması.
Aksine bende bunun için sevmiyorum futbolu.

celebi

işin yoksa gir tavşanlıya git urfaya git ah Samsunsporum ne hallere soktun bizi

Forvetim

geçe hafta evinde ibb ye maç veren sivas sanki şampiyonlar ligine gidecek gibi asılıyor maça. yine de suç bizde 1-0 öne geçtin oyunu rölantiye al gerekeni yap ilk devreyi bitir 2.yarı taktiğini yap. karşı karşıya atamıyoruz, pas versen gol atacak adam var çaprazdan şut çekiyoruz. dünyayı başımıza yıktınız be. bu takımda ertuğrul murat adem kemal hariç hepsi gitsin. her maç bu 4 oyuncu canıyla top oynadı. gerisi hikaye.

sunbeam

Ertugrul'un kalmasi cok büyük avantaj olur. Ikinci Lig'in tartismasiz en iyi kalecisi olur. Adem zaten kalir tahiminim. Murat'ta kalir ama Kemal kesin gider herhalde. Sezon basinda bile o kadar söylenti olduguna göre. Ertugrul'u ise Fener bize verene kadar baska bir Süper Lig takimina kiralamk ister herhalde.

Lig degistirinince istesekte istemesekte zaten büyük ölcüde degisiyor takim. Yabancilar zaten durmaz, ihtiyacimizda yok zaten ve digerleri kendilerine yeni takim bulup seneye tekrar ikinci lige düser. Zenke aslinda o ahlaksizligi yapmasaydi veya affedilirse belki tekrar kral olabilir Bank Asya'da.

Insallah bi alti sene daha sürünmeyiz.

radikal-fma

kalması gereken adamlardan biride kelhar. zenke konusunda aynı fikirde değilim gitsin cehennemin dibine.......

elexir

Sözün bittiği yerdeyiz, ne söylesek, ne düşünsek boş, kelimeler düğümleniyor boğazımda, her hafta yeni bir umut, bir hayal kırıklığı bir umut daha,  insanlıktan çıktık, bu büyük taraftara çok yazık, şimdi paralarını alıp çekip gidecek futbolcular, yine kar kış yağmur binlerce km yol demicez desteklicez takımızmzı ne yapalım bizim kaçacak gidecek yerimiz yok ölümüne sevdalıyız biz bu takıma....

s_uzunkaya

DÜŞMEYİASLINDA HAK EDİYORDUK AMA SAMSUNSPORLUYDUK İŞTE. BİR MUCİZE OLURMU DEDİK. HELE O MURATIN İNANILMAZ GOLÜ YOKMU SANKİ MUCİZENİN GERÇEKLEŞECEĞİNİN İŞARETİYDİ. RIZANIN ŞİFO İÇİN OYNAYACAĞINI BİLİYORDUM AMA CAN DERDİNDE OLAN BİZDİK VE BİZİM DAHA ÇOK OYNAYABİLCEĞİMİZİ SANIYORDUM. EVET BİR DE MURATIN BEŞTAŞA ATTIĞI O GOLE GÜVENİYORDUM. EĞER O GOL OLDUYSA BU MUCİZE OLMALI VE KESİN LİGDE KALCAĞIZ DİYORDUM.
 KADROYA BAKIYOSUN BAŞTAN AŞŞAA OFSAYD ADAMLAR DOLU. AKİKASI, LAZARI, ANILI HAKANI HELE HELE O FİNKİ EKİNGHO SU BANCESİ DOMİNGEZİ KURTARICI DİĞE GETİRİLEN KENDİNİ PAZARLAMAKTAN BAŞKA HİÇBİR MAÇTA BİRŞEY YAPMAYAN UĞURU SERDARI, BUNLARI SAYCAĞIMIZAKEŞKİ SÜPERLİGDE OYNAYABİLECEK KAPASİTEDE FUTBOLCULARIMIZ SAYAYADIK!!! BUNLAR LA LİGDE KALMAMIZ MUCİZEDEN BAŞKA BİRŞEY OLMALIYDI VEDE ODA OLMADI  AMA MUCİZE GERÇEKLEŞTİ VE ANCAK OLABİLECEK EN BÜYÜK MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK VE SON MAÇA KADAR LİGDEN DÜŞMEYEREK BU KADROYLA İNANILMAZ BİR MUCİZE GÖSTERMİŞ OLDUK.(YAZIYI BÜYÜK YAZMIŞIM KUSURA BAKMAYIN)

SametYılmaz55

oyun 2-1 olduktan sonra Serdar'ın yerine Akaki'nin girdiği bir takımımız var :( bu bile nasıl bir mucizenin peşinde olduğumuzu gösteriyor ama olmadı :'(