GENÇLİĞİMİN A.INA KOYDUN, SAMSUNSPOR S.KİN SAĞOLSUN !!

Başlatan maraton, 08 April 2012, 01:45:35

« önceki - sonraki »

maraton

Herkes gider,ağlayan topçu gider,hoca gider, parasını takır takır alan müdür gider, hiçbir işe yaramayan yöneticiler gider, biz sokakta maç yapsa kaldırımda bu takımı destekleriz, biz buradayız gitmeyiz..
sahipsiz bırakan yöneticiye, siyasetçiye, bıktıran uygulamalara ve polis baskısına rağmen inadına samsunsporum, kafana göre biz buradayız !!

FaTiH_HaN

Futbolculara, hocalara, yönetimlere, başkanlara söveriz, veryansın ederiz, ama armaya küsemeyiz, öyle bi şansımız yok neyimiz varki Samsunspordan başka  :'(

SametYılmaz55

Herkes gider biz kalırız.belki 3 sene belki 5 sene belkide 1 sene sonra geri döneceğiz ama bir şekilde döneceğiz.gelenler olacak gidenler olacak fakat biz gene aynı yerimizde olacağız Allah'ın izniyle

doðan

Gençlik mi kaldı başkan...na koyulacak ... :kafa: :kafa:
Sanki çok şeymiydi istediğmiz...
Bank Asyada olsanda bu gün İsyan..mahalle takımı olsanda ... talihimizin ..na koyayım .. zamanından gelen ...tiğimiz o. ç sayısı ne fazlaymış ...
Bir zaman SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ TAKIMI diyorduk ...la ne kadar varmış bu sözün mimarisini işleyen..
Bu gün SAHİP çıkıyoruz yada çıkan var .. oNdada BECERİKSİKLİK yada BASİRETSİZLİK var ...

SAMSUNSPOR taraftarı olmak demek (senden benden olanların sayısı ile orantılı) çile çekmek üzülmek ...demekle eşit miş artık...
VArsın olsun
ALAYINA İSYAN
ALAYINA GİDER
SAMSUNSPOR bu aşk mezarda BİTER 

feveran

la erdem abi akşam salcaktın bizi o polislere de saldırcaktı hep senın hatrın gectı önüme

twitter

o emniyetin ben çıktığı deliğe bilmem ne yapiyim.
şerefsizler önümde taraftara söven mi arasın,
bana gider yapan mı ararsın,
hadi her şeyi s. et o şehir kale arkasını ayarlayan polisin ben...
s.min stadında deplasman taraftarı yok otopark için kullanıyorsun koca alanı,
ulan aç 3-4 turnike geçelim 2 saat beklenir mi dışarıda.

feveran

BİR FENERLİ ARKADAŞIN BİZLERLE DÜŞÜNCESİ BU ADAM TANJUNUN TAKIMI SİİRTE OYNUYOR SADECE YAZIKLAR OLSUN DIYORUM

Tufan

Şimdi bi Fenerli bizi sevmiyorsa gurur duymamız lazım demek ki iyi acı vermişiz zamanında sıkıntı yok geçiniz.

babasamsunlu

dün gece eve geldim.elimde bayrağım sırtımda formam polarım boynumda atkım..
çıktım balkona bayrağımı astım...
şampiyon olunca sahiplenenlerin inadına kendimce takımıma sahip çıktım.
O Koca yürekli Büyük Samsunsporlu Emin abimizin amcamızın büyük kaptanımızın yaptıklarının yanında bizimkisi sıfırdır elbette.
Büyüksün Emin abi.Büyüksün Samsunsporum...

feveran

Alıntı yapılan: Tufan - 08 April 2012, 09:51:55
Şimdi bi Fenerli bizi sevmiyorsa gurur duymamız lazım demek ki iyi acı vermişiz zamanında sıkıntı yok geçiniz.

FENERLİ OLMASI SORUN DEGIL SAMSUNDA YAŞAMIŞ SAMUNDA BUYMUŞ SAMSUNUN EKMEGINI YEMİŞ İNSAN BU ADAM ŞU AN TANJU COLAK TAKIMDA SİİRTSPORDA OYNAMAKTA

Tahir

Sokakta oynasan kaldırımda destekleriz samsunspor_x  var mı daha öte bi söz NE MUTLU SAMSUNSPORLUYUM DİYENE

YILDIRIM

Çok ağır konuşcam olmayacak. Bu bize ders olsun bundan sonra gelsinler bakalım deplasmanlara noluyor !

serkancengiz

GökhanÇağlar

Haftalarca bir mucizenin peşinden koştuk,sonuna kadar geldik ama olmadı.Kendi kendimizi düşürdük.Bir maçta tüm sezonu kurtaracaktık ama olmadı.Canın sağolsun Samsunspor'um.Giden kendi bilir hiç durmasın.Zerre üzülmem.Biz her zaman burdayız.Armanın peşindeyiz...

55_OrHaN_55

Şerefimizle çıktık, şerefimizle düştük. Şehrimle, takımımla, formamla, armamla gurur duyuyorum. Benim gibi Alucra asıllı olanın değil de, kuşaklar boyu öz be öz Samsun'lu olup da ailece febeyi tutan, dün akşam da "düştünüz mü?" diye dalga geçercesine bana hitap eden ezikler utansın. Önce ümitlenip, sonra üzülmeler koymuyor bana. Alıştık artık. Büyüklük sahip olunan değerlerle ölçülüyorsa, en büyük biziz. Çünkü bizde en büyük zenginlik olan "ŞEREF" var.