Gekas'ı Niçin Sevdik?

Başlatan mehmet yılmaz, 22 March 2012, 19:37:46

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

22 March 2012, 19:37:46 Son düzenlenme: 22 March 2012, 19:42:10 samsuni

Fanis Gekas, devre arası geldiği Samsunspor'umuzda önemli işlere imza attı. Dahası hepimiz tarafından çok sevildi...
Nisan sayısında bir Gekas Dosyası planlıyoruz. Hatta kapakta da Gekas olacak büyük ihtimalle.
Beşiktaş maçında sahadaki yerini almasını umuyoruz hep birlikte.
Şimdi soru şu,
Biz Gekas'ı Niçin Çok Sevdik?

Herkes bir ya da iki cümleyle sevme sebebini yazarsa güzel bir dosya çıkabilir.

Mesela ben,
Bana 1990'lı yıllardaki büyük futbolcularımızı hatırlattığı ve bir transferle bu yaşımda çocuk gibi heyecanladırdığı için çok sevdim...

Daha bir sürü yazılabiliri tabii..
Fener'e 3 attığı için, marka olduğu için, ustalığı için vs. vs...

Bakalım neler çıkacak?

Atakumlu

-Yunan olduğu icin, milletin bize sunlara bak yunan futbolcuyu takımlarına sokuyolar dedikleri icin ...
-Serkan Aykut gibi futbolda aklını kullandıgı icin ...
-Yasına ragmen takımdaki futbolculardan daha cok savastıgı icin ...
-cok sevdim onu ben be abi  :'(

buonanotte

Yenildiğimiz her maç sonrası tüm futbolcular soyunma odasının giderken, onun bizi alkışlamadan soyunma odasına gitmemesi.

Jnr.Serkan

Ufakken mahalle arasında hep Serkan Aykut olurdum.Şimdi benim jenerasyonumdan sonra ki Samsunsporlu nesil eminim rakip kaleye gole giderken herzaman Gekas olcaktır...Kısa sürede müthiş bir iz bırakıp gitti sevmemek mümkünmü

Theofanis Gekas

aldığı paranın hakkını sonuna kadar vermeye çalıştığı için çok sevdik,hatrick yapınca benim gollerim değil takımın durumu önemli dediği için sevdik,uzun zamandır böyle bir golcümüz olmadığı için sevdik...

yolun açık olsun KRAL,geç bulduk erken kaybettik,zaten ne demişler her güzel şey bitermiş  :'(

Desiqner

Aldığı paranın hakkını verdiği , en azından vermeye çalıştığı için.
Samsunsporda son yıllarda bunu yapan oyuncu bulmak zor.
Çok Sevdik...

europe_55

Devre arasi takima katilmasina ragmen, 40 yillik Samsunsporlu gibi formanin hakkini vererek, mücadele ederek, adeta sahadaki biz oldugu icin.
Attigi gollerle bizi heyecanlandirdigi icin
Adam gibi adam oldugu icin.

Keske daha uzun yillar bizde oynasa...

KotuCocuk55

Insanin,adamin türkü,yunani olmaz bir kez daha gösterdigi icin...

yilmazselcuk55

Samimi olduğu canla başla mücadele ettiği için

GökhanÇağlar

Öncelikle bu kadar zor durumda olan bir takıma devre arası gelecek kadar yürekli olduğu için.
Sahada elinden geleni yaptığı için,Fener 3 gol attığı için.
Taraftarın değerini bildiği için,kısacası adam olduğu için...

atalanta8

gol attığı için milliyetçi bir insanım formanın hakkını vereni severim rumda ermenide olsa

SametYılmaz55

ben gol kralıyım,ben yıldızım diye  havalara girmediği için.sahaya çıktığında terinin son damlasına kadar çabaladığı için sevdik.Samsunspor yenildiğinde üzüldüğüne inandığımız için sevdik.attığı gollerle Serkan Aykut gibi bir kralı bizlere tekrar hatırlattığı için çok sevdik.fenerbahçeye 3 gol attığı ve başımız öne eğilmediği için çok sevdik

emre__ss

-32 yaşında yunanistan ve almanya gol kralı olmasına rağmen mütevazılığını kaybetmediği için
-İnsanın büyürken nasıl küçülebildiğini gösterdiği için
-ligde kalma umutlarımızı son haftalara taşımamıza kaynaklık eden yegane oyuncumuz olduğu için
-canla başla mücadele ettiği için
-imza gününe geldiği zaman "kalimera gekas"dediğimde bana bakıp güldüğü için.  :D

seni unutmayacağız Fanis Gekas(başım yana yatmış bir şekilde kalbime doğru eğik ve elim göğsümde)

Musti

"kışın ortasında açan kardelen gibiydi."

Twitter'da böyle yazmıştım onun için. Geçen sezonun son haftalarından itibaren üzerimize kış gibi çöken aksiliklerin ardından devre arasında gelerek gösterdiği performansla adeta bir kardelen çiçeği gibi açtı ve bize umut verdi.

Bu kara kışın üzerimize çöken kara bulutlarının arasından güneşi gördük ama sonunda kardelen çiçeğinin kaderine yenik düştük.

Bizimkisi bir mucizenin peşinden koşmaktı. Fanis Gekas sahada her şeyini vererek bu mucizenin gerçekleşebileğini bize göstermeye çalıştı. İşte bu yüzden.

twitter

sevilmez mi gekas ya. tipe baksana şam şeytanı şam  ;D