Gekas'ı Niçin Sevdik?

Başlatan mehmet yılmaz, 22 March 2012, 19:37:46

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 22 March 2012, 22:48:02
Halı saha'da maç sırasında gol attığım zaman bu yaşımda bile GEKAAASSSSssss diye bağırabildiğim için :)

Ben de geçen gün teneffüste okulda öğrencilerle penaltı çekişiyordum. Bir ara topa doğru gelirken kendimi tutamayıp, "Theofanis Gekas" diye bağırıyordum :)  ??? ;D

Sonuç, gol tabii ki...
Gekas kaçırır mı hiç? ;)

lucarelli

• Çok mütavazi bir kişiliği olduğu için

• 32 yaşında olmasına rağmen 18 yaşında, altyapıdan yeni çıkmış bir futbolcu gibi çabaladığı için

• Son ana kadar kaybetmediği azmi için

• 32 yaşında, Almanya gol kralı olarak gelmesine rağmen, bir tarafları kalkık olmadığı için (bunu nasıl çevirirsiniz bilmem  :D )

• Canı gönülden oynadığı için

• Gol atıp yıldızlaştığı maçlardan sonra golü ben değil takım atıyor dediği için

• Çok uzun bir süre sonra Samsunspor forması ile sahaya çıkınca beni heyecanlandıran bir futbolcu olduğu için

• büyük golcü olduğu için

FaT1h

ajansspor da başkan açıklama yapmış bjk maçına yetişecek diye nasıl iş bu ?

Gorkem

golcülüğü,mütevazi duruşu ve Samsunsporumuz için canla başla mücadele ettiği için.

Sercan

fb taraftarı olan babamı, fb maçından sonra sinir krizlerine soktuğu için. Adamsın Theo, yunansın ama adamsın...

ismail

yunanlardan adam çıkabileceğine şasırdğımz için daha bi heyecanlandık belkide :D

kamuri

Gollerini
Emeğini
Kalbini
Adamlığını
Sevdik

Kaya

Stelea

Her golde sağ elini sol göğsüne, Atatürk'lü armamızın üzerine götürdüğü için...

maviay55

Bir hayalin vardı bizde
Bir sen varsın içimizde
Bırakıp gitsen de bizi böyle
Sen varsın hala içimizde

Kar altında buz gibi
Cehennemde tuz gibi
Yürekte ateş gibi
İşte öyle sevdi bu taraftar seni

alperen_55

Resmen gole hasret kaldığımız bu sezon golleri ile bize umut olduğu için...

cgr

- Yıllar sonra YILDIZ birini canlı canlı formamız altında izleyebileceğim için...
- Golü kokladığı için, pozisyon alma zekasının zirvede olduğu için...
- Formasını alabilmek için 1 hafta uğraştığım için...
- Mütevazi olduğu için...
- Taraftarın halinden anladığı için...

Ayberk

Tufan

19 Mayıs çimlerinde Eylül 2008'den bu yana Kral görmediğim için, egosuz bir adam olduğu için pek sevdim Gekas'ı.

**KaR6**

Tanju Çolak ile başlayan ve Serkan Aykut ile devam eden 'Samsunspor'un golcüsü' kavramının içini dolduran son adam oldu Gekas. aslında hepimiz, biraz onlara olan özlemimizi Gekas ile gidermek istedik, kısmen de istediğimiz gibi oldu..