Gekas'ı Niçin Sevdik?

Başlatan mehmet yılmaz, 22 March 2012, 19:37:46

« önceki - sonraki »

Lusage

Bazıları gibi sadece parasını almaya geldiğinde hatırladığı için değil gerçekten Profesyonel Futbolcu olduğu için..

GurbetciFanatik

Bazi Türklerden daha cok Delikanli oldugu icin

55.hakan

Bana eski yılları hatırlattığı için ve içten oynadığı için sevdik be Gekas

FaT1h

samimi duruşu, taraftara yaklaşımı ve sahada kanının son damlasına kadar savaştığı için seviyoruz seni gekassss

kamuri

ben futbolcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim dememişmiydi m.kemal atatürk .bizim türk oyunculardan hem yetenek olarak hem zeka olarak hem de ahlak olarak kat ve kat üstündü fanis herseyden önce iyi bi golcü iyi bi profesyoneldi

cembaba

Bir futbolcuya Ertuğrul Sağlam'dan sonra ADAM dediğim tek isim olduğu için çok seviyorum.

cany

Daha takima yeni gelmisken 2,3 senedir burda oynayan yerli ruhsuzlardan daha çok maça asıldığı için,

İmza günündeki mütevazı duruşu için,

Sahada da işini iyi yaptığı için
Sevdik

umudum yok ama inşallah kalırsın Gekas :( daha önce frankfurtla da 2.ligde oynamışlığı var galiba

Serkan

32 yaşında yunanistan ve almanya gol kralı olmasına rağmen bir baltaya sap olamamış Zenke'den daha mütevazi daha adam olduğu için..

Theofanis Gekas

aklıma fb maçı geldi hüzünlendim yine Samsunsporumuzun golü 32 numaralı formasıyla Theofanis GEKASSSS Theofanis GEKASSSS Theofanis GEKASSSS Gekas Gekas Gekas... :'( :'(

Ayberk

21 yaşıma geldiğim halde 19 Mayıs stadında izlediğim -ve belki bundan sonra da izleyebileceğim- Dünyaca ünlü, kariyerli, yetenekli, tek oyuncuydu Gekas. Ama belki de bunların hepsinden daha önemlisi 3-4 ayda, senelerdir bu şehirde yaşayanlardan daha çok bu takımı benimsediği için, isminin büyüklüğünü düşünmeden kendinden yaşça da kariyer olarak da çok çok aşağıdaki adamlardan daha özverili olduğu için sevdim Gekas'ı.

Elleri öpülesi adamsın be Gekas. (bu arada imza gününde elini öptüm, adamsın dedim ne dediğimi anlamasa da bu geleneğe uzak değildi belli ki hareketlerinden belliydi ;))

Ajan

Seni ben ellerin olasın diye mi sevdim Gekas? Gitme kuş sütü ile besleyelim seni

Sioux

Bana, gelişinle Timofte'yi, duruşunla Serkan Aykut'u hatırlattığın için...
Samsunspor'un adını Türk futbol gündemine taşıdığın için...
İstanbullu takımları TV'den tutan şımarık insanlara karşı ismin sayesinde caka satabildiğimiz için...
Taraftarın alkışladığı kadar taraftarı alkışlayan futbolcu olduğun için...
Benim gibi bir Türk milliyetçisine, Avrupa Şampiyonasında senin oynayacağın her maçta Yunanistan'ı tutturacağın için...

Gitme, aklım sende kalır, uyuyamam geceleri  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

kalptenþimþek

Samsunspor'u sevdiğimiz gibi, sebepsiz sevdik..

YaSeF55

-Sahadaki bircok oyuncudan daha istekli daha yurekten oynadigi icin,

En önemliside Ataturk'lu armamizi formasinda tasidigi icin ..

Shane_Falco

Halı saha'da maç sırasında gol attığım zaman bu yaşımda bile GEKAAASSSSssss diye bağırabildiğim için :)