STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

celebi

misafir

Sevinci ve üzüntüleri ile süper lig bitmiştir canin sagolsun Samsunspor

_Jack Daniels_

5trawberry

King1965

Cadde55

Bu ******* taraftar, kayseri kayseri den başka tezahurat yapamayan taraftar sevinmeyi haketmiyor, Canın saolsun SAMSUNSPORUM, sevinmek için sevmedikki

samsunmania

Allahım yarabbim her maçta can çekişe çekişe her maçta ahlaya vahlaya küme düşen başka bir takım var mıdır? Allahım ne yapalım nerelere gidelim biz. sinirimden ağlıyorum.

SametYılmaz55

3-5 tane ..vşak yüzünden çektiğimiz acılara bak :'( :'( :'( senin canın sağolsun SAMSUNSPOR'um ama bizi bu hale getirenlerin de Allah belasını versin.gün yüzü görmesin bundan sonra

binikalamadım

_Jack Daniels_

Normalde konuşmamayı yeğlerim ama beni bile delirttiniz ruhsuzlar. Arkadaşlar kimse kusura bakmasın hakediyoruz düşmeyi.  :evet:

55__Gurbet__55

nasip degilmis Süper Lig´de kalmak. Baska türlü Ekighonun pozisyonuna anlam veremiyorum.

ercan0655

BAL gibi takı9m olduk ee hayırlı olsun. ne diyim ama bu takımda oynayan tüm futbolcuların ve onları getirenlerin bu taraftara hem bu dünyada hem öbür taarafta çok borcu var bu böyle biline ....
küfür etmeme hakkımı kullanıyorum. anlayan anladı.  .:.:.

5trawberry

Dövmeye gidelim bunları, ağızlarına burunlarına dalalım..
Oynuyorlar lan bizle ibneler...

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 18 March 2012, 21:50:54
canın sağolsun SAMSUNSPORUM

bizim canımızı yakanların da allah belasını versin kardeşim. Canımızdan her seferinde bir parça kopartarak bizi küme düşürenler allahlarından bulsun.

isyan