STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

seskat

yazsam olmaz, yazmasam olmaz. allahım sizleri bildiği gibi yapsın.

jorgensen55

Arkadaşlar inanın hiçbirinin umrunda değil.Onlar seneye nereye gidecekler onun peşindeler.Üzülen sadece biziz bunu asla unutmayın...

ugrass

Uğur Yıldız

yunusefa

düştük... aldığın paranın her kuruşu haram olsun petkoviç!

King1965

s_uzunkaya

kimseye küfür etmiyorum artık, hatta acıyorum. bu kadar kabileyetsizler topluluğu bir araya gelirse küme düşersin. aslında 2. yarı petkoviçle beraber hakan ı finki  bahie yı göndermeyip yerlerine adam almayınca ertuğrulun yerine sağlam bir kaleci almayınca bitmişti ama bir türlü dilimiz varmıyordu bitti demeye. hasta olduk bu sene resmen hasta....tebrik ediyorum bugünkü müsadelelerinden dolayı formamızı giyen oyuncuları. amamaalesef kapasiteleri bu kadardı. seneye nasıl olsa hepsi kaçar gider. önümüzdeki lige bakacağaz artık....

Theofanis Gekas

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Forvetim

bizi şu kahpe ligde karabük gibi kayseri gibi futboldan anlamayan dandik seyircilerin diline düşürdünüz ya helal olsun size

ercan0655

önümüzdeki sene kaçarlar ama bu kadar kazma adamı hangi salak takım alır bilemem.

ercan0655

Hoıcanın halini görünce birde kandime baktım eee farkımız yok.
boş yere Samsunsporlu olma üzülürsün demiyor babalar.

Üzülmeye devam ne yapalım.  al_sana

King1965

en cok zoruma gıden samsun kumeye seslerı hemde bunu dıyen taraftar  demeye bın sahıt gerek.. Samsunspor Taraftarı yoluna bank asya1. ligdinde destege devam edcektir..

TAKIMI KOMPLE ATALIM BANK ASYA 1. LİGDEN REVIZYONA GIRELIM.. GENCLERIMIZLE YOLA DEVAM EDELIM .. KIRALIK TAKIM ISTEMIYORUZ ! Kiralık oyuncu lig bitince gider Samsunspor'un şuan düşmesinden sonra üzülen kaç futbolcu vardır ??

havzalı55

Bu kadarda ruhsuz olmayın be serefszler yazillar olsun size

Forvetim

mersin antep kayseri, geçen hafta karabük manisa, millet en azından evinde alması gereken kilit maçları öyle böyle alıyor işi yırtıyor