STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

hakan55

burakbas

ercan0655

orta yapmayı bilen yok duran top kullanmayı bilen yok 9 kişi defansta topa bsakıyor ampul gibi astı herif bizim ki boş klaleye vuramadı  :x((

jean

hesaba kitaba gerek kalmadi artik bakalim kac sene beklicez geri bu lige yukselmek icin

SametYılmaz55

samsunmania

burası kayseri burdan çıkış yok  :rulet: ?
samsun kümeye? ? ?

kıbrıslı_mete

Bir koca sezon, yeteneksiz futbolcuların ve teknik direktörün yüzünden böyle boşa gitti. Bir kulüp işte böyle harcandı. Hakem hataları da olmadı değil ama asıl hataları yönetim yaptı. Yanlış transfer politikaları ve td seçimi bizi mahkum etti... Seneye BankAsya'da görüşürüz. inş bu sefer de 5 yıl beklemeyiz.

binikalamadım

Samsun kümeye sesleri yükseliyor pastırmacılardan...

Gorkem

samsunmania

manisayı da aynı taktikle yendiler. maçı 0 0 a kitleyip gol attılar. Ulan ekigho allah seni bildiği gibi yapsın. yedin bitirdin bizi.

SametYılmaz55

kurt kocayınca itlerin maskarası olurmuş.emeği geçen herkesin ALLAH belasını versin

kavak_55

ah ah ekoko  boş galeye atamamak nasıl birşey acaba adam bu kadar mı öküz olur yazık çok yazık, bizlere geçmiş olsun canımız sağolsun söylenecek çok ta bir şey yok artık.

kıbrıslı_mete

helal ekigho helal..... bunu da atma... gerçi öncekini atamayan bunu atabilir mi...

binikalamadım

burakbas

Aldığınız paralar çocuklarınızdan çıksın.