STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

nomak55

Sinirden şöyle  bi sustum kaldım sonraaaaaaa ekigonun finkin hakan aslanın şööööööyle anasına avradına sövesim geldi ama yapmadım ne olacak ki bu adamlar nasıl olsa gidecekler Samsunspor yine bize kalacak hakedene hakettiğini verecez merak etmeyin seneye söylüyorum bu takımda şu adamlar kesinlikle olmayacak yabancıları sıfırlayın zaten uğur boral gidecekkkk kelhar gidecek kemal sözleşmesi bitiyor bedavaya gidecek ademi büyük ihtimalle bizden alırlar türkiyede sağ bek sıkıntısı varken adem gibi adamı zor tutarız murat ceylan zaten kiralık gittiii..Murat yıldırımın sözleşmesi bitti banko gider ertuğrul zaten kiralık fener hayatta vermez o adamı versede bize ikinci lige gelirmi ayrı mevzu Ben sadece başkana ve mesut hocaya güveniyorum. Bence mesut hoca bu takımda kalacak seneeye bank asyada yine sıfırdan takım kuracaz yine hayaller kuracaz umarım yine hüsran olmaz walla düşününce kimse kalmayacak gibi gözüküyor..

ercan0655

Birbirimiz gaza getirip olabilr demeye çalıştık ama toplama kiralık takımla bu kadar oldu.

Şimdi başkanı kafakola alıp adam gibi futbol bilgisi olan birini yanına almasını sağlamalıyız.

twitter

Ben 3 galibiyete ligde kalacağımıza inanıyorum ama 3 galibiyet alamayacağımızada inanıyorum.

Forvetim

kimse kalmasın zaten hepsi gitsin, altyapıdan gençlerden kendi öz Samsunumuzun çocuklarıyla takım olacaksak olalım, kiracılar kendi evi gibi bakmıyor işte

ahmetsefa55

şikeli şaibeli bu düzene ayak uyduramadık... Silemezler Gönlümden Ne Aşkını Ne Seni..

Uğur Yıldız

takım uçakla mı gelcek otobüsle mi ve ne zaman bilgisi olan şurda paylaşsın lütfen bu kadar kolay gelmemeliler samsuna

Forvetim

3 galibiyet alsak antalyayı ikili averajla geçeriz ama 3 galibiyet alacak takım nerde.. herşey bu noktada düğümleniyordu sezon boyunca, 2-0 galipken bile tedirgindik

Theofanis Gekas

hala hesap kitap yapmaya çalışanlar ne içtiyse banada söylesin bende içeyim,az rahatlamam lazım

engin55

Hiçbirinin samsuna gelmemesi lazım. Bavulunuzu toplayın gidin memleketlerinize ruhsuzlar

binikalamadım

matematiksel olarakta bitti mi bu iş daha hesap kitap yapmayalım bari

bluegreen55

ellerinden ve yeteneklerinden geleni yaptı oyuncular.
ekhigo topu kucağıyla yumuşatıp kaleye girseydi aldıydık maçı ama futbol zeka oyunu işte bukadar...
gollerinde kelhara faul var itiyo adam kelhardane itiraz ne kendini yere atma...

silinecek puanlarla ligde kalmamız için 36 puan yapmamız lazım.
inşallah rahat çıkacakları için böyle mallıklar yapmayıp alırız 2 maçı.
kupayı alsak herşeye değer asılmalıyızz kupaayaa...

fanatik

sözün bittiği yer malesef olsun be Samsunsporum biz yine hep yanındayız

Forvetim

olay matematiksel olarak bitmedi kardeş, ayrıca bu ruhsuzların benim Samsunsporumu düşürmesini hazmedemiyorum kabullenemiyorum bundandır yaptığım hesap kitap bundandır ümitlerimi, bittiğini bildiğim halde yitirmeyişim. bitmemeliydi böyle bitirmemeliydiler, 2-0 dan a.gücüne yine 2-0 dan cincona maç verirken buna gözyumanların vicdanına kahrımız, nasıl sabredip göndermediler petkoyu nasıl buna figanımız

samet_55

burakbas

Başka tutunacak dal mı var? Yine seni destekleyeceğiz. Yine seninle sevinip , seninle ağlayacağız. Geçen sene deliler gibi sevinmedik mi ? Bu sene de hep beraber ağlıyoruz ! Niye ? Tek sevdamız ortak noktamız SAMSUNSPOR diye. Bu günlerde geçer , yine çıkarız . Belki çıktığımız sene yine düşeriz. Şimdi bunları yazmanın zamanı değil biliyorum ama HERŞEYIYLE SAMSUNSPOR !