STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

Tufan

biz bir umudun peşindeydik olmadı zorlamanın anlamı yok Petkoviç&Adnan yediler takımı.
"o kadar karton katladım 1 gol bile atamadılar hakkımı helal etmiyorum." annem

mehmet yılmaz

Bazı şeyler o kadar zoruma gidiyor ki! :(  of ulan off...

SametYılmaz55

11 March 2012, 17:48:31 #378 Son düzenlenme: 11 March 2012, 18:01:11 SametYýlmaz55
sen bitmeyen çilemizsin :( :( :( :( "kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır, kimileri vardır aşkın en yücesini versen de aşağılıktır" diye bir söz var.kim söylemişse çok doğru söylemiş

europe_55

Böylesine müthis bir koreografiye, bu büyük taraftar'a yakismayan bir skor oldu.  :(

Canin sagolsun SAMSUNSPORUM!

ALİ55

Malesef ekran karşısında acı çekerek maçı ızledım bu sene kume dusurme olursa lıgde kalırız yada puan sılme ama benım kanaatımce dusurmeyı kaldırcaklar ama maçı ızlerken bırazda şanssızdık hakan arslan ın ve egıhko nun pozısyonları gekas a gelseydı 2-0 macı alırdık alsakda bız bu futbol anlayısı ıle ıkına ıkına mac kazanırız cunku şu bır gercek kı antep takımı bızden kat kat ıyı futbol oynuyor bız hıcbır macımızda yarı sahaya macı yıkamadık buda sunu gosterıyor sezon b ası yanlıs transferler ve polıtıkadan kaynaklanıyor yıne duzgun yonetımsızlıkden kaynaklanarak dustugumuz bır sezon madem yanlıs transfer oldu bari zamanında petkovıc ı gonderselerdı ılk yarıdakı ankçgucu macında budurumlarda olmazdık neyse hayat devam edıyor tek derdımız samsunspor olsun

binikalamadım

maviay55

Alıntı"Ahkam kesmeye gerek yok..."

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında G.Antepspor'u konuk eden Samsunspor'da teknik direktör Mesut Bakkal karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Gaziantepspor maçının ardından ''Gol eksiği dışında oyuncularım gerekli her şeyi iyi yaptı. Sadece gol atamadık'' dedi.

Bakkal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında oyuncuların performansından memnun olduğunu söyledi. Sahada özellikle 2'inci yarıda futbol adına her şeyi yapan bir Samsunspor olduğunu belirten Bakkal, şunları kaydetti: ''Antalya'da oynadık atık burada da oynadık atamadık. Oyun disiplini açısından özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun bence harikaydı. Ama ben oyundan memnunum. Sonuç bize yeterli mi- değil. Onun da bilincindeyim, mücadele devam edecek. Şu olacak bu olacak diye, burada çok fazla ahkam kesmeye gerek yok. Bundan sonraki maçlara talibim. Bugün oynadığımız oyun için rahatım. Rakibe bir tek pozisyon haricinde pozisyon vermedik, oyuncularım belki sezon boyunda en fazla şutu bu maçta attı. Maçı kazanmayı istediler, bu baskı altında bence iyi de ürettiler. Gol eksiği dışında oyuncularım gerekli her şeyi iyi yaptı. Sadece gol atamadık.''

Samsunsporlu futbolcu Murat Yıldırım, bu maçı final maçı olarak gördüklerini ifade ederek, ''Kazanmak için mücadele ettik. Kazanabileceğimize de inanmıştık. Gerekeni yaptık, savaştık olmadı. Matematiksel olarak daha düşmedik biz mücadeleye aynen devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu Dejan Kelhar ise, her maçta ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayarak, ''Bu maçta da elimizden geleni yaptık. Ama sonuca varamadık'' dedi.

sporx

bizler yanlış maç mı izledik..bunlar hangi mücadeleden bahsediyorlar..rakip hata yapcak diye beklemek midir mücadele? mutlaka kazanmak gereken bi maça 4-1-4-1 sistemiyle çıkmasından belli olmuştu zaten..hocaysan takımı motive edeceksin ilk yarı bitince ne konuştun onu söylesin aferin böyle devam mı dedi baksanıza beğenmiş takımın MÜCADELESİNİ.. :rulet:

Forvetim

bu etkisiz oyunla maçı almamız kişisel beceri yada karambolden atılacak golle olurdu ama karambol bile oluşturamadık orta saha diye birşey yok top taşıyan oyun kuran yok, şişirme toplarla bu işin olamazdı ve dk.lar ilerledikçe sıkıntı doğurdu, herşey bir tarafa inanmış taraftarlar inanmamış topçuları seyrettikçe kahroldu çıldırdı. hayat memat maçında diri bir oyunun yok savaşın yok al gülüm ver gülümle oyun bitirdiler. buna şahit olupta isyan etmemek elde değildi, millet koptu zaten.

samuray

umutlarımız matematiksel olarak devam etsede sıkıntılarımız malesef orta sahada mumrat ceylan.a nasıl tahammül ettin be hoca serdar özkan değişikliğini biraz daha erken devre başı yapsaydın ya aldığı her top u ezdi ilk devre berbat bi futbol oynadık tek bir şut tek bir pozisyonumuz bile yoktu ikinci devrenin başında biraz yüklendik ama sonuç alamadık malesef hakan ekigho o golleri atsaydı maç 2 .0 biterdi . tratarlara yazık birazcık yüreğinizle birazcıkperformansınızın üzerine çıkmanız gerekirken o da yok sizlerde orta sahada doğru dürüst pas yapıamadık topu bir türlü rakip kaleye yıkamadık ataklarımızı ikinci devre zaman zaman bunu yaptık ama yeterli değildi tabiki yinede sonuna kadar devam lepimizi sinir küpüne çevirdiniz burada yazılanların kızgınlıkların makul karşılanmasını düşünüyorum malesef bu büyük taraftarlar kadar bir hırs bir isteksizlerde yok yazık bu taraftara

orhan

Bugün bu takım mücadele etmedi diye kimsenin kızmasına gerek yok Bizim takımdan ancak bu olur. kapasiteleri bu kadar yapmak istediler ama beceremediler.antepin sonradan oyuna giren oyuncuları (turgut.ismail sosa.cenk tosun)na bakmak bile kadromuzun nekadar zayıf olduğunu bize gösterir.Maç sonunda yaşananlar ise bu büyük taraftara yakışmadı her bir koltuk kırıldığında içim yandı koltuk kırarak neyi halledebiliriz.zararı yine kendimize veriyoruz.Sezon başı yapılan yanlışlar ve arkadan kuyu kazanlar hiçmi suçlu değil.İsa Turan ve ekibi önce bize şimdide çarşambaspor zarar veriyor.Tabi bunlar unutuldu ve sadece bugüne bakılarak olay çıkarılıyor çok yazık:başka diye soranlara inat NE OLURSA OLSUN sadece  SAMSUNSPOR 

engin55

King1965

Antalyaspor 'u geçen hafta zar zor yendik o kadroyla.. aynı kadro yakısmadı .. Zenke bak oyuna bi girdi etkisini gösterdi :s nese artık konuşmamak gerek bu maçı

mehmet yılmaz

Koreografi muhteşem olmuş yine; emeği geçen abilerimi, kardeşlerimi tebrik ediyorum. Süper Lig'in saçma düzenine inat tribünleri dolduran taraftarımızı da tebrik ediyorum. Şirinler'in tepkisi haklıdır. Sezon başından beri herkes "aman yıkan biz olmayalım, aman takıma zarar vermeyelim" diye pek çok şeyi sineye çekti. Taraftarlık elbette karşılıksız sevmektir; fedakarlık yapmaktır ama bu sezon bunları zaten fazlasıyla yaptık biz. Bu nedenle sürekli destek verilen oyuncu grubunun kapasitesinin üstüne çıkmasını beklemek hepimizin hakkı. Tabii bir de şu var, biz bazı şeylerde çok geç kaldık. Esas tepkiyi o ilk devrenin takımı hak etmişti. 17 maçta 12 puan alabilen o ilk devrenin takımında başta tam bir futbol aptalı olan Petkoviç denilen rezil insan olmak üzere yönetimi satanlarından, içeriden vuranlara kadar alayı ve tabii Adnan Sezgin denilen menfaaatperest şahıs... Esas onlaradır bu tepki. Hareket eden bir trenin peşinden koşturmaya çalışan Mesut Hoca ve bir futbolvcu kadrosuna değil... Süper Lig'i ve diğer takımları, şehirleri düşündükçe çok zoruma gidiyor bazı şeyler... :(

http://f1203.hizliresim.com/v/c/3fju1.jpg

kumköylü ahmet

daha yeni girdim eve sinirden kahveden gelmedim...gercekden sanki hersey planli arkadaslar yaa biz sonuna kadar savasiyoruz hic beklemedigimiz maclari rakipler kazaniyor bu nasil is...taraftar sirinlerde bence hakliydi yeter daa hersey bile biryere kadar