STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

celebi

kumköylü ahmet

lig bitene kadar sabr edelim kimse kimsenin kalbini kirmasin arkadaslar..olur böyle kazalar..ne demisdik SON NEFESTE BiLE bunu düsünelim ve sonuna kadar takimimizi destekleyelim bize yakisan budur cünkü baska diye soranlara inat samsunspor

fanatik

Evet, "Bir şarkısın sen Samsunsporum" ama yalnız sen. Kırmızın, beyazın, siyahın ile 1965'ten beri bizler için bu büyük aslan yürekli taraftarlarımız ve sana canını verenler ile gerçekten de ölene kadar dudaklarımızdan düşmeyecek, şarkıların içinde sözleri tek doğru anlatılan; "Gerçek bir şarkısın sen." Gerisi koskocaman bir yalan. Tek gerçek var; o da sensin Samsunsporum. Sana evet armana ve renklerine bu büyük taraftarlarına aşığız, başkalarına değil. Davamıza ise inanmayanlara hiç hem de hiç aşık değiliz Samsunsporum!

Bravo beyler size! Bizi ligin bitimine 4 hafta kala  (yüreğimiz de yansa, dilimiz söylemeye varmasa da acı ama gerçek)  tüm Türkiye'ye rezil ettiğiniz için sizi alnınızdan öpüyorum!. Tabiki canıyla, dişiyle, taraftarı ve forması için adam gibi bu davaya inanıp da sahaya yüreğini koyan 3-5 futbolcumuz hariç. Çünkü onlar da en az bizler kadar inanmışlardı bu davaya. Ama birde inanmayanlar vardı. Kimdi bunlar; sahada ruhsuzca, hayalet gibi dolaşan geldiğinden beri 1-2 maç hariç kadroya giremeyen oyuna girdiğinde de 15-20 dakika sahada gezinen ve trübünde yeşilçam artistleri gibi sadece oturan, Uğur Boral, top ayağında iken ne yaptığını bilmeyen, Serdar Özkan,ile bize sadece sezonun başında Gençlerbirliği karşısında 30 dakika oynayan ve sonraki maçlarda ne yaptığı belli olmayan yalandan timsah göz yaşı akıtan, Michael Fink, sahada insanları kandıran oyunda bulunduğu süre içinde yalancı koşular yapan, Murat Ceylan ile tabiki hem ilk yarıda gidenler hem de geçen hafta yollanan Bance'de bunlara dahil. Öncelikle herkesten bu yorumu yaptığım için özür dilerim. Ama futbolculardan değil. Yüreği yananlardan. Bu benim kendi düşüncem. Herkese saygı duyarım. Ama benim takımımı bu hale getirenlere asla ama asla saygı duymam, duyamam da! Çünkü bizler Samsunluyuz, Samsunsporluyuz. Gerisi bize yalan! İnanın şu anda ne yazacağımı şaşırıyorum. O yüzden izninizle kısa kesmek istiyorum ve son kez diyorum ki: "Sen bizim canımızı yaktın, paramızı aldın ve gittin. Allah'da seni bildiği gibi yapsın, Adnan Sezgin! Sana hakkımız haram olsun! Tabiki tek suçlu sen misin? Doğal olarak değilsin. Seni kim bize musallat ettiyse onu da yüce Rabbim'e havale ediyorum." Kalın sağlıcakla, büyük Samsunspor taraftarları yani bu davanın tek ve gerçek sahipleri...

BİZLER DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN ADAM GİBİ KALKMASINI BİLİRİZ...
Alıntıdır

cembaba

Suç sizlere inanan bizlerde

Biz Samsunspor Taraftarıyız. Bunun açılımı şudur ki, hiçbir zaman iyi gün taraftarı olamadık. Görünüşe bakılırsa olamayacağız da. Sezona şöyle bir bakalım istedim. Bu taraftar ne yaptı:

-          Spor'da şiddet yasasından bir çok taraftarımız içeri alındı. Yılmadı. Sözde(!)Küfrü tribünden kesti yoluna devam etti.

-          Yönetimle arasını içimizdeki İrlandalılar açtılar. Yine yılmadı. Armanın peşinden her yere gitti.

-          Takıma desteğini belli etmek için tesislerden çıkmadı.

-          Her antrenmanı neredeyse izledi. Baklavalar ikram etti.

-          Takıma destek olmak için tesisleri yaktı.

-          Çiftlik Caddesi v.s. yerler bayraklar ile süslendi.

-          Maça toplu olarak gidildi. Şehir ayağa kaldırıldı.

-          Stadını tamamen her maç neredeyse doldurdu. STSL ortalamasının üstünde tutuldu.

-          Ezeli rakibimiz olan Trabzon deplasmanında 4-0 gerideyken o stadı  Trabzonspor'a dar etti.

-          Her deplasmana gitti.

-          14 Şubatta sevgilileri ile buluşmak varken tesislere gelip; "SANA GELDİK SEVGİLİM" dediler.

-          Gittiği deplasmanlarda  koreografi bile yaptı.

-          Her deplasman tribünü dolu. Bir kere bile karşılamayan olmadı.

-          En son Antalya deplasmanına 40 saat süren yolculuk yaptı.

-          Yeri geldi aç kaldı, susuz kaldı. Sabretti.

Yetmedi. Takımımız daha çok motive olsun diye tesislerden muhteşem kortej eşliğinde stada götürdü. Bütün bunların hepsini yaptı.  Peki dün ne yaptı? Stadını 20.000 kişi tıka basa doldurdu. Muhteşem bir koreografi yaptı. Ulusal basının ilgi odağı oldu. Ama...

Ama siz bir şeyi anlamadınız. Sizin isimleriniz gelip geçicidir. Asıl olan armamızın asaletidir.  Sizlere değer vermemizin sebebi taşıdığınız kutsal armamızdır. Başarılar gelip geçecek. Ama herkes bu taraftarın vefa ve cefasını takdir etmeye devam edecek. Siz ise "ruhsuzlar" olarak tarihin karanlık sayfalarına gömüleceksiniz....

buonanotte

Bu ligi bize çok gördünüz ya Allah sizi ne biliyorsa öyle yapsın.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 March 2012, 11:04:20
Adem gol atacak hissediyorum.
2-0 alacabz.

Artık Sıra sende Samsunsporum......

AH BE AH BE ADEM...
TOPA VURDUĞUN ANDA KALECİ TUTANA KADAR HAYAT DURMUŞTU BENİM İÇİN.
AHANDA RÜYAMA GİREN GOL DEDİM.
KURTARDIĞI ANDA KALECİ YIKILDIM YEMİN EDİYORUM.
ONDAN SONRA MAÇI SEYREDEMEDİM ZATEN.
AH BE GÖZÜNÜ SEVDİĞİM TOP BU GOLÜ BU ADAM HAKETMEMİŞMİYDİ. :(
HANİ FUTBOLUN ADALETİ VARDI.  :(
NERDEYDİN O ANDA HE NERDE....  :(

birolkys

Bana en çok koyan maç sonu bazı futbolcu gecinen ..... lerin forma değiş tokuşu yapmaları.Sesim kısılana kadar küfür ettim.Ama bence bu ruhsuzluğun sebebi takımda yerli SAMSUN lu  oyuncu olmayışı.antepli futbolcu 11 numara yere atıp kendini sakat gösterip o hakem süleyman oyunu durduruyor oyundan düşüyoruz antepli oyuncu oyuna giriyor bizim kemal elini uzatıp geçmiş olsun diyor.Bu şehrin futbolcusu olsa takımda daha önceki senelerde yaptıkları gibi kargatulumba tutup kenara koyarlardı oyuncuyu.Serkanın düştüğümüz sene  kayseri maçında hakeme attığı yumruğa benzer tepki koyarlardı  taç atışlarında dakika geçirenllerden bence temel sorun bu.

( Teksas )

Kendi maçımızdan çok sizi düşündüm
Kendi takımım düşmüş gibi üzüldüm,
inşallah futbol mucizesi gerçekleşir Samsunsporumuz ligte kalır
Samsunsporumuz diyorum çünkü Şehri,takımını,armasını ve insanını çok seviyorum.
En azından rakibiniz olan Karabük ve Antepi yenmeniz gerekiyordu,yazık oldu
Türkiye ye taraftarlık dersi verdiniz,sizden önce bu ligten gitmesi gereken bir kaç takım var
Böyle taraftarı olan bir Şehir takımının yeri bırakın düşmeyi,sürekli ilk 5 içinde olmalıydı
Sakın tüpçüye güvenmeyin ( Demirören )
Bu adamın ne başarısı varda size olsun
Babası şirketten kovmuş
Beşiktaş kovmuş ( bıraktığında kulüp yönetimi 2 gün eylence düzenlemiş )
Buraya yazıyorum,Tff dende biz kovacağız bunu !!
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim
Bu lige çok yakıştınız
İnşallah bırakıp gitmessiniz

BurSamsun.

celebi

hala kızı

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 March 2012, 01:18:43

AH BE AH BE ADEM...
HANİ FUTBOLUN ADALETİ VARDI.  :(
NERDEYDİN O ANDA HE NERDE....  :(

adalet var olmayı vardı da şans yoktu arkadaşım dünkü futbolda şans :(

Levent ÖCAL

Oğlumla birlikte gittiğim ilk maçımdı belki uğurlu gelir diye 3 yaşındaki çocuğu kırmızı beyaza bürüyüp soğuk demedim getirdim, babasının hasta yatağından kalkıp 90 dakika boyunca takımını desteklediği maçı sahadan gözünü ayırmadan izledi, uzatmalarda şirinler koltukları sahaya atmaya başlayınca çocuğa zarar gelmesin diye ve bu tür olumsuz, Türkiye de belirli bir imaja sahip Samsunspor taraftarını bu şekilde hatırlamasın diye stadı terkederken beni o yakıp yıkan gözlerimden süzülen yaşa engel olamadığım cümle düştü dudaklarından: " Baba, amcalar niye tabureleri kırdı, Samsunspor şampiyon olamadı mı? "

Aslan oğlum benim, seninle bir kere daha gurur duydum, iyiki varsın, iyiki Samsunsporluyuz.

samet_55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 March 2012, 01:18:43

AH BE AH BE ADEM...
HANİ FUTBOLUN ADALETİ VARDI.  :(
NERDEYDİN O ANDA HE NERDE....  :(

o pozisyonda kale nin iki üçmetre arkasında güvlik olarak ben vardım..top çok güzel yere gidiyodu muhtemelen.diregin içine vurup filerle buluşacaktı.ama kacemarskasmıdır nedir.parmak uçlarıyla...hayellerimizi yıktı

jean

hangi ligde oynarsak oynayalim yine samsunsporluyuz yine takip edecez yine uzulecez ama yine samsunsporlu kalacaz burda mesele kesinlikle yok benim kahrima giden 5 yil iskence cektik cok zorluklar gorduk ona ragmen super lige ciktik bu kadar erken bitmemesi lazimdi denilecek birsey yok

HoliganSamSunLu

burakbas