STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

lucarelli

Arkadaşlar sıkıntılarınızı lütfen özelden çözün. Burayı karşılıklı atışmalarla kirletmeyin. Varsa maç ile ilgili görüşünüz ou yazın.

GurbetciFanatik

Matamatik yapmaya gerek yok dogrudur.

4 mac var alsak alsak en fazla 7 aliriz oda belirsiz.

Bizim Kaderimiz biraz da Bursa ve Eskisehirspora bagli, onlar kalan maclarini alsinlar belki yirtariz.
Evinde sen IBb-Bursa-G.Antep maclarinda 8 puan birakiyorsan zaten havluyu atmaya hazirlanmizsin demek.
Orta saha olmadan bu kadar oldu ancak bu bile basari.
Düsünün bi FINK -M.CEYLAN-HAKAN tek mücadele var ama 3 metredeki adama pas vermekten acizler.
BU kadara Taraftara yazik, onca emege yazik onca deplasmana yazik.
Insallah yine diyorum Kazim Baskan Demirörene oy verirken insallah bi söz almistir.
Sikecilerin lige devam etmesi ve bizim gitmemiz koyar bana.
Samsun kümeye diyen capulcu taraftarlara hadiini bildirmeden gitmek koyar bana.

DOST aci söyler kurtulusun tek recetesi : UEFA Platini

cembaba

Biz takımımızın her zaman yanındayız da bu formayı haketmeyenler giyince çok zoruma gidiyor arkadaş.

Düşmek inanın koymuyor. Böyle ruhsuzları görmek ömrümden ömür götürüyor :(

Kadir ÇELEBİ

Yalnızlığımda bile seninleyim. Samsunsporum...

emre

11 kişi değil bütün kadroda bir olsanız bizi bu armaya küstüremeyeceksiniz! Yazıklar olsun taraftarın % 10'u kadar savaşmayan topçulara. Size gösterilen sabra, verilen desteğe, taraftarın inancına ihanet ettiniz. Haftalardır bunu düşünüyorum ama yanıltın beni diye dile getiremiyordum. Hakkımızı helal etmiyoruz.

5trawberry

Ne desem bilemiyorum. Büyük ihtimal düştük.
Mucize olmasa ( 4'te 4 ).
Bu taraftar bunu hak eder miydi? Hangi takımda böyle taraftar vardı. Hangi gittiğiniz takımda böyle taraftar göreceksiniz.
Ulan Allahsız topçular, adam mısınız lan siz?

isa55

28 numaralı oyuncuları daha ilk yarı kırmızı yemeliydi. Nerdeyse 10 faul yaptı.

samsunmania

Alıntı yapılan: isa55 - 11 March 2012, 16:49:56

hakem zaten kart göstermemeye yeminli gibiydi. haklısın. Binya ilk yarıda uçmalıydı kırmızıdan.

cembaba

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: isa55 - 11 March 2012, 16:49:56

zaten ona kırmızıyı göstermediği için,bizim ruhsuzların itirazlarına,sarı kartlık müdahalelerine ses edemedi.ama ne fayda bu ruhsuzlar olduğu sürece zaten bizde eksik oynuyoruz her maç  :(

isa55

cem 55

Alıntı yapılan: emre - 11 March 2012, 16:42:47
11 kişi değil bütün kadroda bir olsanız bizi bu armaya küstüremeyeceksiniz! Yazıklar olsun taraftarın % 10'u kadar savaşmayan topçulara. Size gösterilen sabra, verilen desteğe, taraftarın inancına ihanet ettiniz. Haftalardır bunu düşünüyorum ama yanıltın beni diye dile getiremiyordum. Hakkımızı helal etmiyoruz.
aynı düşüncedeyim tamam kapasiteniz sınırlı ama bu büyük taraftar için kapasiteniz ölçüsünde ölümüne oynamanız lazım ama bakıyorum fink eli belinde murat ceylan göstermelik toplara giriyo ruhsuzluk dizboyu işte bunu kabul edemiyorum bende hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun hepinize

Atakumlu

Allah bin belanızı versin sizin ruhsuz topcular ... sene basından beri ne kadar para icin bu kulupte bulunan varsa hepsinin Allah bin belasını versin ... bizim cektiklerimizin %1 ini cekin lan bari serefsiz herifler ...

Kadir ÇELEBİ

Bağdaş kurdum
başımı ellerimin arasına aldım
içime kapandım
yine sen varsın Samsunsporum.