STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: cem 55 - 11 March 2012, 16:58:52
aynı düşüncedeyim tamam kapasiteniz sınırlı ama bu büyük taraftar için kapasiteniz ölçüsünde ölümüne oynamanız lazım ama bakıyorum fink eli belinde murat ceylan göstermelik toplara giriyo ruhsuzluk dizboyu işte bunu kabul edemiyorum bende hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun hepinize

abi hazmedemiyorum,Orduspor topçuları sahaya çıkarken yağmurda çamurda bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz pankartıyla çıkıyorlar,bir de bizimkilerin bize reva gördükleri şeye bak..

Elazığsporlu

Maçın bir bölümü izledim.Gerçekten Samsunspor çok etkisizdi bugün.Taraftar üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor.Takım da onlara layık futbol ortaya koymalı.

isa55

Koltukları kırdık, sahaya attık. inşallah sahamız kapatılmaz.

bluegreen55

saçmalıyorsunuz..
takımın kalitesi belli zaten ve ölçüde ellerinden geleni yaptılar.
her takımda 2-3 tane teknik ortasaha var bizde yedeklerindeki kalitede bile 1 tane yok..
Bu takımla bukadarı başarıdır..
desteklememiz arkalarında olmamız lazım..yakıştıramıyorum Samsunspor taraftarına.
Hakan Aslan atsaydı onu ne helalolsun size diye bağıracaktınız.
atamadı küfür ediyosunuz tüm takıma..

Bekliyorum..
Eğer puan silme fln olmazsa düşersek Demiröreni destekleyen Petkoya bu kadargöz yuman Kazım Başkanın yatıştırıcı işbirlikçi olduğu ortaya çıkacak..

5trawberry

Alıntı yapılan: isa55 - 11 March 2012, 17:05:34
Koltukları kırdık, sahaya attık. inşallah sahamız kapatılmaz.

Kapansa daha iyi olur belki. Taraftar varken maç kazanamayan ruhsuzlar belki maç kazanırdı.

celebi

taraftar baskısını sanırımkaldıramıuyor bunlar zaten

5trawberry

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 11 March 2012, 17:06:44
saçmalıyorsunuz..
her takımda 2-3 tane teknik ortasaha var bizde yedeklerindeki kalitede bile 1 tane yok..
desteklememiz arkalarında olmamız lazım..yakıştıramıyorum Samsunspor taraftarına.

Bekliyorum..
Eğer puan silme fln olmazsa düşersek Demiröreni destekleyen Petkoya bu kadargöz yuman Kazım Başkanın yatıştırıcı işbirlikçi olduğu ortaya çıkacak..

Atsa etse ile olmaz.
Atacak da, atamazsa sövecem tabi. Kaç oldu. Kaç kere atamadı, bir atamadı iki atamadı üç atamadı. Topçu musun kereste sanayinde mal mısın..
Yeter da bizde insanız. Biz onları izlemek için para veriyoruz, onlar bizi s...k için para alıyo..
Ayıp ayıp, napacaktım, gül yapraklarımı serpecektim.

emre

saçmalıyorsunuz..

Bekliyorum..

he kardeşim saçmalıyoruz biz Hakan Arslan atsa sevinecektik skor böyle diye küfür ediyoruz.Hey Allah'ım ya..Şu sitede bari dönmesin şu muhabbet.Burada var mı skor ne olursa olsun takımı bırakacak,desteği kesecek.

Kimse takımın kapasitesi bu kadar demesin, 18-19 yaşında Ankaragüçlü topçular aslan gibi savaştılar. Takım için canını dişine takan, nelere katlanan taraftar bunu haketmedi.

Taraftar haftalardır sabrediyor her şeye.O sabrı bile haketmiyorlarmış.

cem 55

topçuların arkasında dura dura bu hale geldik zaten bırakın bu işleri gol atsa bagaracakmısız da nasıl maç izliyosunuz anlamıyorum sahada yürümekle göstermelik baskıyla olmaz bu işler canını dişine takarak sahanın heryerinde basarak ısırarak oynayacaksın senin kaderini belirleyecek maçta koca ilk 45 dakikada kaleye şutun olmayacak sonra topçular elinden geleni yaptı destekleyelim geçiniz efendim bunları

twitter

affedersiniz ama taraftarın bi masaya çıkıp oynamadığı kaldı

cembaba

Diyecek tek kelimem yok.

Kanser olma sebebimsin Samsunspor'um...

SametYılmaz55

saçmalıyorsunuz..

Bekliyorum..

kardeşim bunun kapasiteyle bir alakası yok.biraz yürek olacak,ruh olacak,formaya saygı,taraftara saygı olacak.feneri içerde eze eze yenen bunlar değil miydi?piyasa yapmak için o maçta oynayanlar bugün sahada hiçbir şey yapmadılar.taraftar elinden gelenin en iyisini yapıyor,herkes gücü yettiğince 5-10-20 lira veriyor Kareografi yapıyor,insanlar günlerini ayırıyor maçtan bir gün önce stadda uğraşıyor,çaba sarf ediyor,deplasmana gidiyor saatlerce,bu ruhsuzlar en kral otellerde kalırken taraftar bir sürü rezillik çekiyor,ama bu şerefsizler sahada 90 dakika mücadele etmeyi çok görüyor.bu saatten sonra herkes her tepkisinde haklıdır

5trawberry

Hiç bir zaman küfrü sevmeyen ben, kendime hakim olamadım kaptırdım. Niye vicdansızlar için ruhsuzlar için..
Adam yurtdışından geliyor, şehir dışından geliyor, para veriyor, kareografi yapalım diye para topluyor, ne için topçularımız büyük bir camianın içinde olduklarını bilsinler diye, onların yanında olduğumuzu bilsinler diye, Samsun şehrinin ne demek olduğunu cümle alem görsün diye.

Sizden para mı istedik?
Size bugüne kadar sövdük mü?
Deplasmanlara mı gelmedik?
Tesislerde şov mu yapılmadı?

Siz bu taraftarı hak ediyor musunuz?

Bok hakediyorsunuz!

vagus

Ligde kalacagiz, sikeciler sayesinde de olsa kalacagiz... seneye bomba gibi gelecegiz!