STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Alıntı yapılan: cezayir55 - 11 March 2012, 16:03:02
sağlık olsun ama düşeceğimiz aşikardı

senin gibiler yüzünden hâla inanıyoruz

oguz_5528

Alıntı yapılan: cezayir55 - 11 March 2012, 16:04:52
doğru konuş benimle kafamı bozma

Sen doğru konuş adamın asabını bozma düşeceğin aşikardı yazıyorsun,senin gibiler şu takımı tutuyor ya nefret ediyorum kendimden

elexir

çook üzülüyoruz ama ne yapalım samsunsporluyuz sonuna kadar....

GençKozluklu

Bu kadar Şikecinin olduğu ligde bu takım düşmeyecek. Düşecekse şikeciler düşecek

GençKozluklu

buraks

inanın bana takımın ortasahasını satıp yerine iyi bir dörtlü alın ilk dörde oynamasa bu takım bende insan değilim ortasahad birbirine top vermekten aciz insanlar ileriye nasıl verecek ki. hepsi düz oyuncular

oguz_5528

Alıntı yapılan: cezayir55 - 11 March 2012, 16:08:03
burda polemiğe girmeyelim sana o kadar söyleyeyim

seninle polemiğe girecek kimse yok bu sitede bence.Herkesin görüşüne saygım var ama bu moral bozukluğunda düşeceğimiz aşikar yazarsan işler değişir.

buraks

gekası galatasaraya koyun açık ara gol kralı olur böyle forvetin varken ligden düş iyi mi

ibrakadabra55

K.Erciyes gibi oluruz inşAllah düştük ama Kupada şeref için oynuyalım.

bluegreen55

arkadaşlar abuksubuk  davranmayın..
son maça kadar elimizden geleni yapacaz amaolmazsada zaten puan silinecek takımlar var.
esas oyun silinecek puanlara rağmen bizi son 2 de tutmaktı.bu işin bukadar uzamasının sebebide bu zaten..

aşağıdaki tabloya göre akıllı olalımüstte kalalım.. 

ibb den 18 silerseler
14   SAMSUNSPOR   30     
15   MERSIN      27     
16   ISTANBUL BB   25   1LG   
17   MANISASPOR   20   1LG   
18   ANKARAGUCU   11   1LG

ibb den 12 silerseler
14   ISTANBUL BB   31
15   SAMSUNSPOR   30           
16   MERSIN      27    1LG   
17   MANISASPOR   20   1LG   
18   ANKARAGUCU   11   1LG

cezayir55

ugurozkan

arkadaşlar sakin olalım. sol altta gizle butonu var görmek istemediğimiz üyeler için o tuşu kullanalım. zaten herkesin canı burnunda, boşuna polemiklerle gerilmeyelim.

celebi

Alıntı yapılan: cezayir55 - 11 March 2012, 16:09:52
sen kimsin

birader burada herkese laf  anlatacak değiliz . bazı şeyleri kendinize saklayın. yazmayın buraya bazı zamanlarda  . alemin akıllısı sen misin

samsunmania

Beni en çok üzen oyuncuların içip içip sahada ne yaptığını bilmez insanlar gibi dolaşması idi. Bu sene mutlaka bir şey olacak ve düşme olmayacak. Ama kendi ipimizi kendimiz çektik biz. Petkoya, umarsız topçulara gereğinden çok tahammül ettik. Şu ..tan şans bir kere bile bize gülmedi. Sonuç ortada.
Takım düştü ben takımı bırakıyorum diyen kardeşlerime iyi günler. Biz bu takım tek golle bak asyada kalırken de buradaydık şimdi de. evet. Takım%98 düştü. Ne burada kavga edin ne de laf söyleyin. gölge etmeyin başka şey istemiyoruz.

GençKozluklu

Şanssız bir gündü. Kalecileri çıkmayacak 2 sutuc
  Çıkardı. Gol olsa is bitmişti Saglık olsun.haftaya telafi ederiz inşallah. Her seye rağmen SAMSUNSPOR luyuz