STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

:'( Ağlıyorum lan ağlıyorum o kadar emek verdik biz buraya çıkmak için ! Mesut hoca sende git boşuna para yemene gerek yok  :'(
BYE BYE  spor_toto

twitter

ugrass

King1965

buraks

muhtemelen bir daha takım tutmamak üzere futbolu ve çocukluğumdan beri tuttuğum samsunsporu bırakabilirim... zira bir sene değil bir dakika bile artık bankasyaya tahammül edemem. oysa ki 5 yılın üzerine ne ümitlerle süperlige çıkmıştık. ama o kadar yanlışlar yapıldı ki sanki düşmek amaçlandı. ortasahası olmayan bir takımın taraftarıyız. çok üzgünüm yinede bir zaman düşüneyim öyle son kararımı vereyim hoşçakalın

bluegreen55

antep iyi takım yinede az kalsın yeniyorduk...kayseriyi yenip telafi edebiliriz.düşürülecek puanları düşünüp takımın moralini bozacak davranışlarda bulunmamak lazım.

cezayir55

galip ozturk ve kazım yılmaz bu hale getirdi hatta bunun sorumlusu kazım yılmaz nedeni adnan sezgini takımın başına getirdi

cezayir55

bu kadar beceriksiz ve kalitesiz oyuncularla bu kadar olur

Theofanis Gekas

Allahını seven 4te 4 yapcaz bu takım düşmicek diye başlık açmasın

atalanta8

cezayir55

süperligin en kötü ortasahası bizde hiç kendimizi kandırmayalım

FaT1h

ne diyeceğiz şimdi kim elimizden tutacak kim kaldıracak bizi ayağa kime püskürelim her hafta diken üstündeyiz  bu haftada gitti elden rakipler kazandı fark 5 oldu nasıl bir son bu boşunamı idi herşey bi birşey söylesin :(

havzalı55

BİTTİ :( :( Arman Saolsun be Samsunsporum topçu müsvettelerine diyicek birşey yok

lucarelli

Ekigho veya Hakan'dan biri atsaydı şu anda her şey çok farklı olacaktı. Ne diyelim, önümüze  bakacağız.

Şirinlerin kolyukları söküp sahaya atmasını da hiç doğru bulmuyorum. Bir yıl boyunca bu kadar destek verip de sonunu böyle getirmek doğru değil bence.

celebi