Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Karabük maçını alalım hesaba gerek yok oynayacağımız takımlarla artık kafa kafaya mücadele edebiliriz

Sol Açık

Şu MİY geçen hafta beşiktaş'ı İstanbul'da nasıl yendi, anlamak mümkün değil. Sivas'tan 63 dakikada iç sahada 4 gol yediler...

mehmet yılmaz

MİY 1 Sivas 5
Şu bjk gerçekten de saçmaladı hafta iç. Mersin'e yenilmeleri bütün hesapları alt üst etti. şu an 27 olabilirdi Miy ve işi yine çok zor ama daha da zorlaşabilirdi.

Sol Açık

MİY 1-5 Sivas maç bitti. MİY önündeki 3 maçta, G.Birliği (D), G.Saray, Trabzon (D) yenilmesi durumunda küme düşme potasına geri döner. Zaten mücadele gücü çok düşük bir takım, biz 20 puandayken 30 puanda olmayı hak etmiyor!..

Ah bir de geçen hafta kazanamasaydı, ne güzel olurdu. Neyse, artık biz Karabük'ü yenelim de tüm bu hesapları gereksizleştirelim...

kalptenþimþek

karabük maçını kazanırsak kalan fikstürü hertürlü sürklase ederiz 8)

Sol Açık

Düşününce nasıl sinirleniyorum. İlk yarıdaki MİY maçının sanırım 77.dakikasında Murat Yıldırım karşı karşıya kaçırmıştı, 6-7 dakika  sonra da golü yeyip yenilmiştik. Hayır yani, 1 puan bile alsaydık ne kadar değişirdi durum ve böylesi kaç puan kaybettik biz. Onca şeye rağmen, düşmeyeceğimize hem de eskisinden fazla inanıyoruz ya, Samsunsporlu olmak böyle birşey olsa gerek...  :evet:

samuray

biz bu önümüzdeki üç maçı alırsak tablo çok değişecektir bizde bayağı bi rahatlayacağız m.iy ikinci devre resmen çöktü hayret bunlar bkt nasıl yendiler anlamak mümkün değil kendi evinde sivastan 5 yemişkler

lucarelli

Mersin'in çöküşü daha yeni başladı.

emre

bu maçla gözüken ne Ordu ne Bursa küme düşer.Umarım Bursa fikstüründe Manisa ,Karabük,Antep'i yener. Ordu da fikstüründe Antep ve Mersin'i yener inşallah.

fanatik samsunsporlu

Sol Açık

İlk 4 mücadelesinde 6 takım var ve biz bunlardan 4'ü ile oynadık, 2'si ile ise son 2 hafta oynayacağız. Bence bu hafta Sivas ve G.Birliği'nin kazanması çok iyi oldu. Sadece onlar değil, diğer 4'lü de garanti hissetmesin, bu mücadelenin içinde kalsınlar ki rakiplerine karşı hırslı oynayıp kazansınlar. Örneğin (sadece MİY, Manisa için);
G.Birliği-MİY (26.hafta)
MİY-G.Saray (27.hafta)
Trabzon-MİY (28.hafta)
Beşiktaş-Manisa (31.hafta)
Manisa-Sivas (32.hafta)
G.Birliği-Manisa (33.hafta)
Manisa-G.Saray (34.hafta)

Eğer biz beklediğimiz puanları alırsak, son 2 maçımızdan önce kümede kalmayı garantileriz, tabi beklediklerimizi alırsak. Tekrar söylüyorum, hedef olan rakibimiz Manisa...

samuray

ordu bursa maçında n haberi olan varmı

fanatik samsunsporlu

maviay55

GurbetciFanatik

Bundan sonra hesap yok.
Her mac tek tek cikilacak ve kazanilcak.
Ic sahada beraberlik bile intihar olarak sayilir.
Disaridaki formumuz belli zaten.
A.Gücü deplasmani cok iyi oldu ic saha olsaydi bosa olurdu o mac.
Yani kaldi 3 deplasman 6 ic saha maci.A.gücü macini deplasman olarak saymiyorum.

Ama neyin hesabini yapiyoruz bende bilmiyorum vallahi sastim kaldim.
Bizim kadar futbolcularda yapsa ne olurdu sanki.