13 Ağustos 2007 Olağanüstü Kongresi

Başlatan yk55, 22 July 2007, 20:58:08

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

aslında bayab yönetici olması iyi olmuş ama keşke 1-2 tane daha olsaydı neyse işe yarasınlarda ne olursa olsun

YEPYENİ,TERTEMİZ,UMUTLU,GÜZEL BİR SAYFA AÇMAK İÇİN ELELE SÜPERLİGE

Sempatik Bengülü

CEM abi ama artık bayanlarda futboldan anlıyor ve maçlara gidiyor

Sadece Samsunspor

geçen gün bjk konya maçını seyrettim ve bir grup kız(kadın) taraftarlar çarşı grubu ile beraber son seslerine kadar bağırıyorları gerçekten çok hoşuma gitti  keşke bizim maçlara gelseler - gelmemelerin tek nedeni ise küfürler neyse boşwerin bugünün tadını çıkarın yeni bir sayfa açtık hadi hayyırlısı

cenkturgut

olay kurumsal olmakta yok o gelmıs yok bu gelmıs.Bırakacaksın  genel  menajere  kulubu   o halledecek.Gordukte bunu  serdar ozkan  ornegınden.Sımdı  samsunda olsaydı serdar kac lıra ederdı  arkadaslar.2 mılyon $  en az.Kemal akbaba,can ulun,zafer sakar,ferıdun ,armagan,sefa   bunların  hepsı ıste samsunsporun garantısı.Tesekkurler  coskundere  futbolcuyken  yapamadıgını   kulubun en   zor donemınde  yaptın .Bu samsun  ınsanı  sana mınnettarç.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "sempatik bengülü"CEM abi ama artık bayanlarda futboldan anlıyor ve maçlara gidiyor
evet şimdi diyeceklerime şaşırabilirsinizde kadın ben sadece ülke futbolunu değil avrupa futbolunuda takip ediyorum dedi :shock:  :shock:

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "cem and naz55"evet şimdi diyeceklerime şaşırabilirsinizde kadın ben sadece ülke futbolunu değil avrupa futbolunuda takip ediyorum dedi :shock:  :shock:

helal olsun kadına ne diyeyim

mctlçy

Samsunspor başkanıını seçti.
Büyük Samsun Otelinde yapılan kongrede tek liste halinde gidilen seçimde parmak kaldırılarak oy kullanıldı.

191 delegenin oylarının çoğunluğunu alan Gümüş, Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na getirildi.

Sezgin Gümüş'ün başkanlığını yapacağı yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Şafak Gedikoğlu, Cahit Kaya, Ahmet Titiz, Erkan Zorlu, Helim Kurt, Mustafa Güneş, Ertan Avcı, Erdal Şahin, İmran Okumuş, Aykut Çepni, Can Aydın, Hakan Yavuz, Feraye Keleşoğlu Kefeli, Apler Gedikli, Hüseyin Başgöl, Şükrü Koç, Şener Aydın, Recep Öztürk, Hayrullah Uzunhasanoğlu ve Osman Demirşahin

cem and naz55

bu kadın dp den adaydı sanki ama ilk sıradan değil adı imren miydi soyadı aykutmuydu oylamada kağıda ismine baktım ama unutum

cem and naz55

Alıntı yapılan: "mctlçy"Samsunspor başkanıını seçti.
Büyük Samsun Otelinde yapılan kongrede tek liste halinde gidilen seçimde parmak kaldırılarak oy kullanıldı.

191 delegenin oylarının çoğunluğunu alan Gümüş, Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na getirildi.

Sezgin Gümüş'ün başkanlığını yapacağı yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Şafak Gedikoğlu, Cahit Kaya, Ahmet Titiz, Erkan Zorlu, Helim Kurt, Mustafa Güneş, Ertan Avcı, Erdal Şahin, İmran Okumuş, Aykut Çepni, Can Aydın, Hakan Yavuz, Feraye Keleşoğlu Kefeli, Apler Gedikli, Hüseyin Başgöl, Şükrü Koç, Şener Aydın, Recep Öztürk, Hayrullah Uzunhasanoğlu ve Osman Demirşahin
sadece parmak değil sandığada kapalı usulü oylama yapıldı

HoLiGanisT

edit uleyynnn o zaman

bende dedim herhalde eski bakanlardan birisi yönetime girdi :)

samsunmania

Feraye Keleşoğlu benim ilkokul arkadaşım. Haza hanımefendi bir bayandır. Parkın karşısında babasının ocakbaşı adlı bir restoranı vardı.Soyadı Kefeli olmuş. Köklü bir ailenin kızı. Kardeşini de tanırım.Hayırlı olsun.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "samsunmania55"Feraye Keleşoğlu benim ilkokul arkadaşım. Haza hanımefendi bir bayandır. Parkın karşısında babasının ocakbaşı adlı bir restoranı vardı.Soyadı Kefeli olmuş. Köklü bir ailenin kızı. Kardeşini de tanırım.Hayırlı olsun.
tamam işte o ya bizim bayan yöneticimizin adı imren aykutta nerden çıktı :lol:

erkan55

bu yönetimdeki kisilerin cogunu tanimiyorum taniyan varsa buraya yaza bilirmi ne is yaptigini felan

körfez55

bu yöneticilerin çoğu istanbulda yaşayan işadamlarından oluşuyo.tanınan isimler değil ama gerçek samsunspor sevdalısı oldukları kesin.bence bu yönetim çok iyi işler yapacak..

Sadece Samsunspor