13 Ağustos 2007 Olağanüstü Kongresi

Başlatan yk55, 22 July 2007, 20:58:08

« önceki - sonraki »

celebi

veis

kogreye odaklı olmasına ve sevmeme ragmen lazım oldugu için gelsin.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "veis"kogreye odaklı olmasına ve sevmeme ragmen lazım oldugu için gelsin.

Bak sevgili Veis sonunda sende sevdigini itiraf ettin  :D

Yeni yonetimimiz hepimize hayirli olsun. Futbolcularimiz rahat bir kafa ile sahaya cikabilirse bu sene cok guzel gecebilir bizim icin.

gyuksel55

yeni yönetim hayırlı olsun inşallah başarılı oluruz

Sadece Samsunspor

DEVİR TESLİM YAPILDI

Kongre sonrasında kulübe giden yeni yönetim kurulunu kapıda eski Başkan Vekili Temel Camadan karşıladı. Çiçeği burnunda yeni Başkan Sezgin Gümüş ile kısa bir süre görüşen Camadan, "Samsunspor'u hedeflerine ulaştırabilme adına vereceğiniz bu zor mücadelede siz ve arkadaşlarınıza başarılar diliyorum" dedi. Sezgin'de Camadan'a iyi dilekleri için teşekkür etti. Ve son olarak devirteslim töreni yapıldı.

Sadece Samsunspor

GÜMÜŞ ZİNCİR KIRDI

Kapısına zincir vurulma noktasına kadar gelen Kırmızı-Beyazlı ekibin dün gerçekleşen olağanüstü genel kongresinde başkanlığa İşadamı Sezgin Gümüş getirildi. Tek liste yapılan seçimde 191 delegenin tamamının oyunu alan Gümüş, güvenleri boşa çıkarmayacaklarını söyedi

TEK LİSTE
Samsunspor'un Olağanüstü Kongresi'ne tek liste halinde giren İşadamı Sezgin Gümüş, başkanlığa seçildi. Kurumahmutoğlu Büyük Samsun Oteli'nde yapılan olağanüstü kongreye AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, eski Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak ve çok sayıda üye katıldı. Kongrede ilk olarak verilen önerge doğrultusunda Divan Başkanlığı'na Fevzi Apaydın getirildi.

MARKA OLACAĞIZ
Daha sonra seçime geçildi. Kongreye tek liste halinde giren İşadamı Sezgin Gümüş, üyelerin tamamının oyunu alarak Samsunspor'un yeni başkanı seçildi. Tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda Başkan Gümüş, Samsunspor'u yeniden şahlandırmak için görev soyunduklarını söyledi. Gümüş, "Ülkelerin ve kentlerin tanıtımında milyonlarca doların yapamadığını iyi futbol oynayan takımlar başarılı bir biçimde yapmaktadır" dedi.  

celebi

Sezgin başkan sana güveniyporuz.

Sadece Samsunspor

KAHRAMANLAR ZOR GÜNDE ÇIKAR

Statü kazanmak için değil Samsunspor'u ayağa kaldırmak için bu kutsal göreve soyunduklarını belirten Başkan Sezgin Gümüş, "Bugün kurtulan değil kurtaran şehir Samsun'un tek markası Samsunspor'u kurtarma günüdür" dedi

DUYGUSAL KONUŞTU
Samsunspor'un çiçeği burnunda Başkanı Sezgin Gümüş'un kongrede yaptığı konuşma sonunda ayakta alkışlandı. Başkan Sezgin Gümüş konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Hepimizin ortak değeri olan Samsunspor ne yazık ki uzun süredir kötü günler geçiriyor. Bir zamanlar Türkiye Birinci Ligi'nde top koşturan ve başarıları bulunan takımımız bugün ne yazık ki kayyumla karşı karşıya kalmıştır. Samsunspor'un bu hale gelmesi hiç kuşkusuz şehrimiz adına da büyük bir kayıptır. Çünkü bildiğiniz gibi artık ülkelerin ve kentlerin tanıtımında milyonlarca doların yapamadığını iyi futbol oynayan takımlar çok daha başarılı bir biçimde yapmaktadır. Bulunduğu bölgenen sosyal yaşamına ve ekonomisine hiç de küçümsenmeyecek katkılar sağlamaktadır.

DESTEK İSTEDİ
Böylesinhe bulanık bir dönemde pek çok spekülasyonlar var. Bizim kimseyle ne hesabımız ne de kaygımız var. Geçmişte bu kulüpte başkan ve yöneticilik yapmış arkadaşlarımızın Samsunspor'a emek ve katkıları var. Hepsine buradan teşekkür ediyorum. Geçmişe takılmadan önümüze bakacağız. Samsunsporlular, bismillah diyerek temiz bir sayfa açmanın zamanı gelmiştir. Bugün kurtulan değil kurtaran şehir Samsun'un tek markası Samsunspor'u kurtarma günüdür. Bugün sevgi, barış dosta güven verme zamanıdır. unutmayalım ki kişilerin şirketlerin hatta ve hatta ülkelerin hayatlarında zaman zaman inişler ve çıkışlar olabilir. Bunlar gayet doğaldır ve metanetle karşılaşmak lazımdır. Samsunspor'da böylesine hazin bir dönem yaşamaktadır.

SAVAŞMA AZMİNİ KAYBETMEYECEK
Parasını kaybeden çok şey kaybeder, dostunu kaybeden daha çok şey kaybeder. Oysa azmini kaybeden her şeyini kaybeder. Samsunsunspor parasını kaybetti, belki güven ve dostlarını kaybetti ama azmini kaybetmeyecektir. Başarıya ulaşmamız için sadece yönetim ve futbolcunun gayreti yetmez. Bizim en büyük gücümüz taraftarımızdır. Unutmayalım ki mahvolduklarını zannedenler tarafından büyük zaferler elde edilemez. Bu arada diz çöken değil, yüz üstü sürünen değil, sırt üstü sürünen Samsunspor'a 2,5 aydır büyük bir özveriyle sahip çıkan Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'na şahsım ve arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Tabiki çok zor bir göreve talip olduk. Unutmayalım ki kahramanlar zor zamanlarda çıkar.  

veis

pankart için okadar yırtındık adamın dörtlügü süpermiş vallaha.

mehmet yılmaz

birkaç hafta öncesindeki herşey bitti; kapanıyoruzş kayyum gibi düşünceler ne3 kadar saçma idiyse şu anki herşey düzewldi;sorun kalmadı düşüncesi de o kadar saçma.

Yeni yönetimimiz öncelikle şehirdeki güvensizlik ortamını dağıtacaktır. Samsunsporlular olarak bizr düşen sorumlulukları azalmamış, bilakis artmıştır.

Borçların mühim bir kısmı halen duruyor... Yeni başkanımız Samsunspor geleneğine uygun bir isim; yani bir Samsunsporlu. Beğenmediğimiz Hakkı Tomaç, Mazhar gibi isimşler de dahil Samsunspor her zaman Samsunsporlu başkanlar çıkarmış bir camiadır.

Devlet memuru başkana bile rıza gösterenlerin/ölümü gösterip kansere razı edenlerin varlığını hatırladıkça Allah'a şükür diyorum.

Takımı A.Sebat'ı 3-1 yendiğimiz açılış maçında seyrettik. Şu halimizle ligi 9-12. lik arasında bitirebiliriz. Ama Celil dışınmda 4-5 banko transferle 1. Ligin iddialı takımlarından olacağımıza yürekten inanıyoruz.

Zor günde Samsunsporlu olduğunu gösteren ve Samsunspor irtifa kaybetse de itibar kaybetmemelidir diyen bizleri haklı çıkaranlara bir kez daha teşekkürlerlerimi sunuyorum.

Sezgin Başkan'ın da dediği gibi; En Büyük Samsunspor!..

Not: Biz zaten bu görevi istemiyorduk, zorla verdiler, bırakıp gideriz ha deyip Samsunspor'u bir bela bir hastalık gibi gösterenlerin yerine Biz Samsunsporluyuz, Samsunsporluluk şereftir diyenlerin gelmesine bayrıca sevindim.

AllydeenleaR

helal olsun başkana.başkaları gibi enkaz edebiyatı da yapmamış...

HoliganSamSunLu

Samsunspora hayırlı olmasını diliyorum inşallah bu taraftarın biraz olsun yüzünü güldürecek başarılara imza atarlar.

erkan55

hayirli olsun insallah basarili oluruz

CarSambaLi.Lord

ßaŞkanımız da SeçiLdi geÇ oLdu ama Temiz oLdu :) SamSunSpora

HayırLı oLurda ßu hezimetten KurtuLur iStediğimiz YerLerde oLuruz

inŞaLLah

jean

hele sukur baskan cıktı hoca olarak yucel ıldız gelecekmıs dıye duydum bugun ıdmanda dogruysa ıs yapar bence