13 Ağustos 2007 Olağanüstü Kongresi

Başlatan yk55, 22 July 2007, 20:58:08

« önceki - sonraki »

bodensee55

evet bende izledim canli yayainda aks tv

helal olsun baskan burada sana basarilar diliyorum.....safak gedikoglunda basarilar

timofte seni aks tvde gordum ...gozluk yakismis.-..karizma.....

kral tanju colakda  ordaydi....acaba kral mi gelecek.....icimde bir firtina ...haydi samsun

samsunmania

Kongre kalabalık mı? Neler konuşuluyor? Liste belli mi?

körfez55

kalabalıktı oylama sona erdi..başkanımız SEZGİN GÜMÜŞ..samsunsporu iyi bir takım oluşturarak süper lige çıkaracağını söyledi..umut verici açıklamalarda bulundu.bizim için güzel günler yakındır...listede istanbuldaki işadamları ağırlıklı bir liste bir de bayan var listede.

Sadece Samsunspor

samsunmania

Hepimize hayırlı olsun.Tşkler körfez55 Çok sağol.

körfez55

tekrar söylüyorum BAŞKANIMIZ SEZGİN GÜMÜŞ...istanbulda bulunan işadamları var listede bir de bayan.SAMSUNSPOR markasının eski günlerine döneceğini ve süper lige çıkaracaklarını söyledi..

HoLiGanisT

nihayet şu anda rahat bir nefes aldım.takım kapanacak,kayyum haberleri iyice canımızı sıkıyordu.
galip öztürkün desteklediği bir isim yeni başkanımız oldu.bu kişiler eminim ki hemen toparlanıp takımdaki sorunları yavaş yavaş giderecektir.bu sene ne mi oluruz oftaş gibi ilk 6'ya kalmadan çıkarız.açılış maçındaki takım bana ümit verdi en azından mücadele vardı,şimdi başkanımızda var.camiamız için hayırlı,uğurlu olsun.

celil'in samimiyetini ise şimdi göreceğiz.

tek temennim temel camadanın yönetime girmemesi.

cem and naz55

kongreden şimdi geldim misafir sıfatıyla katıldım
fazla söze gerek yok başkan sezgin gümüş konuşmalarında heycanlıydı
en çok ilgi gören sezgin gümüşle birlikte bayan yöneticimiz oldu listeye baktığımda istanbul kanadı çoktu ve kongre bitiminde istanbul kanadındaki şahısların araba plakalarının hepsi nin sonu 55 ti çok hoş bir görüntü oluştu başkanımızın kürsüden konuşmasını cumhuriyrt meydanındaki adam bile duymuştur
birde herzaman kişiliğini taktir ettiğim site üyelerimizden teoman taş yedek üye olarak yönetimde yerini almıştı ve çok mutlu oldum

berusa55

artık umutlu ve mutlu olmamız heyecanlanmamız için bir sebebimiz var. yeni baskanımıza ve akabinde yeni yönetim kuruluna sonsuz basarılar diliyorum. insallah hakettiğimiz yer olan süper lige cıkarız.

ÇaÇa

Samsunspor camiasına hayırlı uğurlu olsun.

Sadece Samsunspor

ohhhhhhhh beeeeeeeeeee - habire yok samsuna kilit vuruluyor yok samsun kayyuma kaliyor yok valiye anahtar birakilcak - yok baskan vekili camadan su sozleri soyledi ohhhhhh beeeee hepsi bitti yepyeni bir sayfa acalim ve elele superlige cikalim

berusa55

evet tuğberkcim artık yapyeni ve umutlu bir sayfa açmanın zamanı!!

Sempatik Bengülü

SAMSUNSPORUMUZA hayırlı olsun.artık bizi kimse tutamaz.

cem and naz55

ATİLA BAYAN YÖNETİCİMİZLE O ARA RÖPORTAJ YAPIYORDU BAYAN YÖNETİCİMİZE SORDU SAMSUNSPORDAN 3 futbolcu sayabilirmisiniz dedi oda serkan caner dedi sonunda ise size birde yeni transfer ismimizdende bir isim vereyim dedi kemal akbaba nın ismini verdi çok hoşuma gitti samsunspor bütün samsunlunun dedi

34 SS 1965

bızım adamlar yonetımde samsunspor taraftarının sırtı hem samsun da hem deplasman da futboldan anlayanlar ve samsunlu adamlar geldı sonun da takımın basına hayırlı olsun