Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

oguz_5528

cembaba

Kemal Özdeş istifa etmiş... Aslında akıllı bir yönetim olsa, kapıp getirir bu adamı...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 January 2012, 21:12:07
Kemal Özdeş istifa etmiş... Aslında akıllı bir yönetim olsa, kapıp getirir bu adamı...
İyide Cem Manisa'nın kadrosu ortada ve bizden bariz üstün bir kadroya sahip bu takımın yeri, Kemal Özdeş çok iyi hoca olsa burasımı olur?...

cembaba

Ertuğrul Sağlam da Beşiktaş'ı çalıştırdı abi Bursa'dan önce, sonra Bursa'ya gitti Şampiyon yaptı  :)

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: uçarlı - 24 January 2012, 21:17:22
petkoviç gitti ilkler oldu.
kemal ilk golünü attı.
serbest vuruş sonrası kazandığımız ilk gol.
ilkkez ikinci yarı oyundan düşmedik deplasmanda.

ve artı, deplasmanda geriye düştüğümüz bir maçtan ilk kez puan aldık galiba :)

ibrakadabra55

Reha Kapsal kimdir ya ? adı geçmiyor hiç bir yerde duymadım görmedim.Mesut Bakkal , Samet Aybaba , Tugay Kerimoğlu , Ziya Doğan 4lüsünden biri olucak bu kesin.

masbene

kayacan

Reha Kapsal oldukça sinirli bir teknik adam. Futbolcular üzerinde ciddi otorite kuruyor. Gelirse opsiyonlu 6 ay+1yıllık sözleşme imzalanmalı. Süperlig ve bank asya tecrübesi var. Olaki bir düşme ihtimalinde seneyede devam edebilecek bir adam. Ben Hikmet Karamandan yanayım yinede.

yirmiuc

hikmet karaman veya mesut bakkalı alamayacaklarsa mevcut hocalarla devam edelim bari.

samuray

hoca aramaya hiç gerek yok bence burak dilmen bu işi pekala götürebilir manisa maçında oynattığı futbol bunun örneği hem takımı tanıyor hem hep üst düzey hocalarla çalışmış son dk da galibiyeti kaçırdık bravo burak hoca alkışlar sana  >l< >l< >l<

Turuncu

1-Hikmet karaman
2-Mesut Bakkal

Bunlar olmazsa ziya olacağına burak dilmen devam etsin...

Ollivanders

Jnr.Serkan

Reha Kapsal nedir yahu.Bank Asya'da ksk'yı küme düşürecekti bu sene az daha.Bize mutluluk haram galiba.Ulan Ziya Doğan'ı istemiyoruz ama Reha Kapsal denince Ziya Doğan'a razı oluyoruz bir anda.Allahım bizi nelerle sınıyorsun

HoliganSamSunLu

bu  belirsizlik ortadan kalkmalı kim olucaksa bir an önce anlaşsınlar.

55_OrHaN_55

hikmet karaman bir de manisayla anlaşırsa işe bak...