Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

emin abi aks tv canlı yayınında birisi 3 topçuyla gelirim bu takımı ligde tutarım demiş büyük ihtimalle karaman ,biriside para istemiyorum takımı ligde tutarsam para alırım demiş ve eskiden bizde çalışmış

**KaR6**

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: muratertan55 - 25 January 2012, 00:48:13
emin abi aks tv canlı yayınında birisi 3 topçuyla gelirim bu takımı ligde tutarım demiş büyük ihtimalle karaman ,biriside para istemiyorum takımı ligde tutarsam para alırım demiş ve eskiden bizde çalışmış

para istemem diyen erdoğan arıca olmasın?  :deli:

yirmiuc

para istemem diyen hikmet karaman olsa ne iyi olurdu değil mi  :)

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 25 January 2012, 00:55:17
para istemem diyen hikmet karaman olsa ne iyi olurdu değil mi  :)

evet. keşke öyle olsaydı :)

minci

Yahu arkadaşlar çok sinirleniyorum. Hikmet efendi 11 maç için hiç utanmadan sıkılmadan 2,5 trilyon isteyebiliyor. Yani maç başı 225 milyar. Bu parayı da Nisan ayına kadar olan süre için istiyor. Gerekçesi de çok aptalca. Madem futbolcuya bu kadar para veriyorsunuz öyleyse bana da 2,5. Birde şöyle düşünelim. Sadece 2 ay takımı çalıştıracak. Peki bu süre zarfında ne verebilir? Madem bu kadar iyi hocaydı şu ana kadar neden bir takım bulamadı? Bir soru daha. Geçmişine şöyle bir baktığımızda hiçbir takımda 1 sezonu tam olarak bitirebilmiş de değil. Sezona başlar bir süre sonra kovulur. Ligin bitmesine yakın zor durumdaki bir takımla anlaşır ve sezonu öyle tamamlar. Ancak bu aşamada bir kaç başarıdan başka öyle pek bir başarısı da yok. Ancak kendini iyi pazarlıyor. Yani tam bir tüccar. Bize böyle adamlardan yarar gelmez. Sadece paramızı alır. 2,5 trilyon isterken bana ne garanti verecek? Varsayılımki başka bir hocayla devam ettik ve takım küme düştü. 2,5 trilyonla ben çok iyi bir takım kurar yine çıkarım. Hem de daha güçlü olarak. Bizim takıma sadece moral ve inanç verebilecek bir hoca lazım. Bunu Burak hoca yapabileceği gibi Tugay da yapabilir. Takımın fizik kondüsyonu oldukça iyi. Bu gün maçın ikinci yarısında Manisa tamamen oyundan düşerken bizimkiler hala depar atabiliyorlardı. Bizim ihtiyacımız sadece moral, motivasyon ve inanç. Hiç masraf etmenin ve bu tüccarlara para kaptırmanın bir anlamı yok. Bunların tümü sezon başı olsaydı Samsunspor'un kapısında nöbet tutarlardı. Çalışmak için araya adam koyarlardı. Şimdi ise zor durumda olduğumuzu bildiği için  bu fırsattan yararlanmaya çalışıyor *******.

55_OrHaN_55

25 January 2012, 01:35:59 #516 Son düzenlenme: 25 January 2012, 01:39:58 55_OrHaN_55
2,5 trilyonu 11 maç için istiyorsa .... yorumsuz :) hazır transfer dönemi de açıkken o parayla 2 tane -bulabilirsem- zıpkın gibi oyuncu alırım, şimdiki hocayla devam ederim :)

kalptenþimþek

ligde kalırsak da seneye 10 trilyon ister bu karamanın koyunu :kafa:

Cheregi

Vergisiz kemiksiz ayda 1 Milyon TL'ye Mourinho'yu getiririm Hikmet akıllı ol, uyanıklığın, fırsatçılığında bir sınırı var  :x((

Sol Açık

Alıntı yapılan: minci - 25 January 2012, 01:32:28
Yahu arkadaşlar çok sinirleniyorum. Hikmet efendi 11 maç için hiç utanmadan sıkılmadan 2,5 trilyon isteyebiliyor. Yani maç başı 225 milyar. Bu parayı da Nisan ayına kadar olan süre için istiyor. Gerekçesi de çok aptalca. Madem futbolcuya bu kadar para veriyorsunuz öyleyse bana da 2,5. Birde şöyle düşünelim. Sadece 2 ay takımı çalıştıracak. Peki bu süre zarfında ne verebilir? Madem bu kadar iyi hocaydı şu ana kadar neden bir takım bulamadı? Bir soru daha. Geçmişine şöyle bir baktığımızda hiçbir takımda 1 sezonu tam olarak bitirebilmiş de değil. Sezona başlar bir süre sonra kovulur. Ligin bitmesine yakın zor durumdaki bir takımla anlaşır ve sezonu öyle tamamlar. Ancak bu aşamada bir kaç başarıdan başka öyle pek bir başarısı da yok. Ancak kendini iyi pazarlıyor. Yani tam bir tüccar. Bize böyle adamlardan yarar gelmez. Sadece paramızı alır. 2,5 trilyon isterken bana ne garanti verecek? Varsayılımki başka bir hocayla devam ettik ve takım küme düştü. 2,5 trilyonla ben çok iyi bir takım kurar yine çıkarım. Hem de daha güçlü olarak. Bizim takıma sadece moral ve inanç verebilecek bir hoca lazım. Bunu Burak hoca yapabileceği gibi Tugay da yapabilir. Takımın fizik kondüsyonu oldukça iyi. Bu gün maçın ikinci yarısında Manisa tamamen oyundan düşerken bizimkiler hala depar atabiliyorlardı. Bizim ihtiyacımız sadece moral, motivasyon ve inanç. Hiç masraf etmenin ve bu tüccarlara para kaptırmanın bir anlamı yok. Bunların tümü sezon başı olsaydı Samsunspor'un kapısında nöbet tutarlardı. Çalışmak için araya adam koyarlardı. Şimdi ise zor durumda olduğumuzu bildiği için  bu fırsattan yararlanmaya çalışıyor *******.

Ben bu Hikmet Karaman'ı ezelden beri sevmem ve "gerçek" bir başarısını da hatırlamıyorum. Bu tip adamlar bizden uzak olsun. Burak Dilmen iyi bence. Tugay gelse çok ama çok mutlu olurum. Ama Hikmet Karaman olmasın...

minci

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 25 January 2012, 00:50:11
para istemem diyen erdoğan arıca olmasın?  :deli:
Bence Yılmaz Vural'dır. Çok önceden bizde çalışmıştı ve bizim futbolculardan birisinin karısıyla dedikodusu çıktığı için kovulmuştu.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: minci - 25 January 2012, 02:05:33
Bence Yılmaz Vural'dır. Çok önceden bizde çalışmıştı ve bizim futbolculardan birisinin karısıyla dedikodusu çıktığı için kovulmuştu.

hakikaten o da vardı. çok eskiden çalıştırmıştı, unutmuşum. sanırım kazadan hemen sonra gelmişti. :)

Cheregi

Sanmıyorum Yılmaz Vural olacağını. Erdoğan Arıca'da düştüğümüz sezondan sonra o yüzü bulamaz. Öyle birşey varsa Yücel İldiz'dir bence.

55_OrHaN_55

mehmet ali çınar olmasın da aman aman  :D sami hyppia'yı beğenmeyip gönderen adam  al_sana

yirmiuc

Gerçek bir başarı derken, adam kaç tane takımı küme düşmekten kurtardı. Bunlar gerçek başarı değilse bile , kocaelisporla türkiye kupasını kazandı.
Artist filan ama şuanda takımın başına getirilebilecek en iyi hoca.