Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

feveran

petkoviç gönderıldı bu en başında olcaktı 700 bin tazminat almış

feveran

hikmet hoca gelirse ekıbıyle gelır ilk zenkenın kulağını çeker fener maçında kacırdıgı pozısyon için çok söylendiydi

Musti

özkan

Adnan Sezgin & Vladimir Petkoviç Ltd Şti  ;)

Giderse ikisi bir,gitmezse hiçbiri maalesef..

FaTiH_HaN

Sabah işe geldikten sonra bilgisayarı açınca belki hocamız belli olmuştur ümidiyle açtım forumu ama hala belli değil, maça 2 gün var bana ordu maçına petkoviç ile çıkacaz gibi geliyor.

masbene

yeni hocamız SS taraftarı  >l<

binikalamadım

acaba ordu maçından 3 puan çıkmassa mı gidecek yoksa gerçekten gitti mi bu kadar kritik maç öncesi yani...

kavak_55

kritik felan kalmadıki artık zaten her maç krtik ama ordu maçından önce gitmesi daha hayırlı olur bence inşallah gitmiştir.yardımcı hoca bile petkoviçten daha iyi motive eder takımı

cem

PETKOVİÇ'İ GÖNDERMENİN FORMÜLÜ ARANIYOR
19 Ocak 2012 / 13:31
Kırmızı beyazlı yönetim, Petkoviç ile yolları ayırmayı planladığı ancak tecrübeli teknik adamın, yüklü tazminatının sorun yarattığı açıklandı. Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in bu konuyla alakalı bugün Petkoviç ile görüşeceği iddia edildi
PETKOVİÇ'İN BIRAKMASI BEKLENİYOR
Samsunspor'da Petkoviç bilmecesi. Kırmızı beyazlı yönetim, teknik direktör Petkoviç ile yolları ayırmayı planladığı ancak tecrübeli teknik adamın, yüklü tazminatının sorun yarattığı açıklandı. Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin'in bu durumu çözmek için formüller aradığı ve bugün Petkoviç'le özel bir görüşme yapacağı ifade edildi.

BAŞKAN: BİZİM TARAFIMIZDAN SORUN YOK
İstanbul'da bulunan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, "Şu anda hocamızla devam ediyoruz. Ancak hocamız bizden memnun olmaz ve gitmek istediğini bize iletirse biz de gereğini yaparız. Samsunspor'un daha iyi yerlere gelmesi noktasında ben ve ekibim elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlarımızdan sadece takımlarını desteklemelerini bekliyorum" dedi. Özgür KALANBAK

Paylaş: Yahoo MySpace Delicious Twitter Facebook Oyyla Blogger Google

Ollivanders

Bu nasıl bir açıklamadır böyle. Biz memnunuz ama hoca memnun degilse  geregini yaparız. Bu açıklama üzerine Petkoviç istifa edecek kadar da salaktı ya! Of Allah'ım Of!

deriaKR

FaTiH_HaN

AlıntıPetkoviç görevinin başında
[ 19.01.2012 ]

Dün bir anda gündeme gelen "Samsunspor Petkoviç'le yollarını ayırdı" haberi şehirde bomba etkisi yarattı. Genel Koordinatör Adnan Sezgin, "Bu söylentiler asılsız" dedi.Samsun'da dün gün boyu, Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'in gönderildiği konuşuldu. Bu söylentilerin bazı internet sitelerinde yayınlanması ve yine bazı kanallarda da alt yazı şeklinde geçmesi taraftarları iyice ayağa kaldırdı. Ancak Petkoviç, dün yapılan antrenmanda takımının başındaydı. Konu ile ilgili görüşmelerini aldığımız Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin, "Böyle bir söylentinin nereden çıktığını anlamak mümkün değil. Hocamız takım ile birlikte antrenmana da çıktı. Söylentiler asılsız" dedi. Cumartesi oynanacak olan Karadeniz derbisine de değinen Sezgin, "Orduspor ile gerçekten çok zorlu ve önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Taraftar desteğini en yüksek şekilde arkamızda görmek istiyoruz. Mutlak kazanmamız gereken bu maçtan galibiyetle ayrılıp rahat bir nefes alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=84405

cem

PETKOVİÇ'İ GÖNDERMENİN FORMÜLÜ ARANIYOR
19 Ocak 2012 / 13:31
Kırmızı beyazlı yönetim, Petkoviç ile yolları ayırmayı planladığı ancak tecrübeli teknik adamın, yüklü tazminatının sorun yarattığı açıklandı. Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in bu konuyla alakalı bugün Petkoviç ile görüşeceği iddia edildi
PETKOVİÇ'İN BIRAKMASI BEKLENİYOR
Samsunspor'da Petkoviç bilmecesi. Kırmızı beyazlı yönetim, teknik direktör Petkoviç ile yolları ayırmayı planladığı ancak tecrübeli teknik adamın, yüklü tazminatının sorun yarattığı açıklandı. Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin'in bu durumu çözmek için formüller aradığı ve bugün Petkoviç'le özel bir görüşme yapacağı ifade edildi.

BAŞKAN: BİZİM TARAFIMIZDAN SORUN YOK
İstanbul'da bulunan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, "Şu anda hocamızla devam ediyoruz. Ancak hocamız bizden memnun olmaz ve gitmek istediğini bize iletirse biz de gereğini yaparız. Samsunspor'un daha iyi yerlere gelmesi noktasında ben ve ekibim elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlarımızdan sadece takımlarını desteklemelerini bekliyorum" dedi. Özgür KALANBAK

cem

FaTiH_HaN

Yeni hoca kim olmalı başlığı keşke hoca gittikten sonra açılsaydı  :) Adam takımın başında görünen o ki gitmeyecek, yönetim bu tarz söylentileri bence kendisi çıkarıyor, ortaya attı böyle bir dedikodu, hocanın kulağına gitsinde hoca da istifa etsin düşüncesinde gibi duruyor, nasıl bir sözleşme yapıldıysa gönderemiyoruz bu adamı. 3-5 neyse verip göndersinler süper ligden düşersek klup 50 milyon borçlanacak, versinler 3 trilyon mu 5 trilyon mu neyse günahı versinler göndersinler artık, ama başka işler de dönüyor para yüzünden kimse bir adama bu kadar tahammül etmez.