Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

la dün net yoktu.haberı alınca bende harbı kovuldu zannettım.
meğer balonmus  :(

kadifekaleli

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 18 January 2012, 19:19:14
Üstduzey bir hoca getiremezlerse ben Ercument Coskundere, Mali Cinar, Yucel Uyar hatta Kenan Yelek'ten baskasinin gelmesini istemem en azindan bu adamlar takimi taniyor....
Şaka yapıyosun galiba

Ertuğrul Sağlam

samsunluhakan

BUGÜN TAKIMA İZİN VERDİLER DEMEKKİ VAR BİŞELER hoca gitti ki izin verdiler takıma

fındık

Petkoviç gitmeden 2 günde 10 sayfa olduysa gerisini siz düşünün. :o

GurbetciFanatik

Hoca 20 macta 2 galibiyet aldi ve biz memnunuz diyorlar.
Demekki Hoca 20 macta 5 galibiyet alsaydi heykelini dikerdi yönetim bu Hocanin.
Bu nasil bir aciklama, siz nasil bi yaratiksiniz.
Gercekten sizi anlamakta zorlaniyorum, hedefiniz fikriniz niyetiniz ney cözemeiyorum.

jurista

muhtemelen şu an harıl harıl yeni hocayı netleştirmeye çalışıyorlar , olası bir hoca bulamama ya da anlaşamama ihtimaline karşılık da takım hocasız kaldı izlenimi vermemek için petkoviçin gönderildiğini gizliyorlar.

benim çıkarımım bu ...

FaTiH_HaN

Neyi düşünüyorlar onu anlamıyorum, hocasız kalsak ne olacak, çok çok yeniliriz ne değişirki? Getirin Hikmet Hocayı yada Mesut Hocayı zaten ikiside yapılan teklife balıklama atlar.. Ordu maçına yeni hocayla temiz bir sayfa açmak çok iyi olurdu ama petkoyla çıkacaz gibi duruyor  :-\

holigan5565

yönetim siz bu hocayı yollamazsanız ve hafta sonu orduya yenilirsek bunun tek sebebi siz olacaksınız fark 12 puan olacak bu hocayla olmayacağı sene başından beri belli yeter artık yaaa çıldırmamak elde değil yazıklar  olsun bir tazminat halledilip hala yollanamazmı ya adam 2 gündür

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 19 January 2012, 16:37:23
Gayet ciddiyim :evet:
m.ali çınar daha evvel takımı çalıştırdı odönemi iyi biliyorum hatta celil in ağzından komik bir anımız var daha sonra anlatırım.ercüment coşkundere ninde fulbolculuğu neydiki hov-calığı ne olsun bilgi (futbol bilgisi açısından).kenan yelek için şu an en yanlış zaman daha yolun çok başında.yücel uyar ise adamgibi adam gerçekten iyide hocadır ama yumuşak yüzlü şu anda istenen disiplini sağlayamaya bilir.yücel hocayı kaybedersek çok yazık olur.sezon başı olsa eyvALLAH.şuanda hikmet karaman eniyisi gibi duruyor evvelki sene manisayı aldığı yeri hatırlayın hala hikmet hocanın hızıyla gidiyorlar.

samuray

ya hala gönderilmemiş hoca bu yönetim nasıl bir sözleşme imzalamış hocayla anlaşılır gibi değil takımın durumu ortada insanda biraz utanma sıkılma olur petko defol ya

55__Gurbet__55

Mac´dan 2 gün önce hocayi yollamazlar bosbosuna beklemeyin.

cembaba

Orası öyle de nasıl olacak bu iş? Takım maça nasıl motive olacak? Sezonun belki de kırılma maçına çıkıyoruz. Nasıl gönderilip, gönderilmediği belli olacak.

heryerdesamsunlu

pazar gacesi sohbet sayfasına yazmıştım ama güme gitti tekrar yazıyorum.başkan sağolsun birton para harcadı ama sondurum bildiğiniz gibi bunda hocanın payı yüde 80.olmadı kanımız uyuşmadı ısrar etmenin anlamı yok.buradan sayın başkanımıza sesleniyorum bukadar para döktün hocaya vereceğin tazminat 3-4 hafta sonra ne takımı ne seni kurtarır.şuanda yapılacak en büyük transfer petkoviçin parasını veriv yollamaktır.35 senelik bir taraftar kardeşi olarak nacizane tecrübemle söylüyorum.iki iki daha dört eder başka yol yok.hala fırsat varken 1 saati bile boşa harcamayalım.

mehmet yılmaz

Petkoviç bugün tesislerdeydi
Yanında eşi falan da vardı, neşeliydi...
Ama bu işinin bitmediği anlamına gelmez.
Yarın biter o iş, bitmesi lazım.