Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 20 January 2012, 00:18:28
Mesut Bakkal'ı ve Hikmet Karaman'ı eleyebiliriz...
Her ikisiyle de anlaşılamamış.

Hikmet Karaman'ın olmaması da kötü oldu..Takıma Türk hoca gerekli ama piyasada malesef Türk hoca kalmadı (Yılmaz Vural dışında) Yücel İldiz gibi bir hata yapmalarıda mümkün görünüyor bu isimler elendikten sonra  :(

celebi

bence teknik direktör işi olmaz adnan sezgin olduğu sürece bizde değişiklik olmaz.

celebi

gönderilmmemiş. gönderileceğini de zannetmiyorum adann sezgin olduğu sürece

kamuri

bi eskişehir kadar olamadık ya skibbe gitti hemen ersun yanalla anlaştılar işi fazla dallandırıp budaklandırmadılar alternatifleri hazırdı hemen demek ki ersun hocaya imzayı attırdılar bizde hocayı gondersek daha kimin geleceği belli değil ya

Harun55

alperen_55

bu pozisyondaki takımı her teknik adam almaz....çoooook geç kaldık...en iyisi adnan sezgin olsun nede olsa çok biliyor.

FaTiH_HaN

mehmet yılmaz

Bugün gönderilir diye tahmin ediyorum, 20 Ocak 1989 acı bir gündü, 20 Ocak 2012'de küçük de olsa iyi bir haber duyalım, yollayın şu beceriksizi...

celebi

göndermez sanırım başkan karga kılavuz hesabı adnan sezgin varken  :x(( :x((

mehmet yılmaz

Bence gider bugün düşünsene bütün şehir bu adamın gittiği haberini bekliyor adeta gitse kümede kalmamız kesinleşecekmis gibi bir durum var bunu herkes görüyor sezgin'e rağmen başkan da görüyor bence ancak bu petko bizi o kadar berbat bir hale soktu ki yeni istenilen seyiyede bir hoca bulmak çok zorlaştı karaman ve bakkalin kabul etmediklerini duydum hayırlısı olsun

FaTiH_HaN

20 January 2012, 13:06:07 #205 Son düzenlenme: 20 January 2012, 13:09:09 FaTiH_HaN
AlıntıHoca kesin gitti 1 saate kadar yeni hocanın ismini yazacağız.

Şirinler facebook sayfası.

Hikmet Karaman ve Mesut Bakkal ile anlaşamadıysak benim tahminim Ziya Doğanı getirecekler, hala Hikmet Hoca olabilecek gibi de bir his var içimde, ki adaylar arasında en çok istediğim hoca Hikmet Hoca.

HoliganSamSunLu

hevesimiz kursağımızdamı kaldı şimdi

Jnr.Serkan

Hikmet Karaman hayatı yaşıyor.Trt'den yüklü miktarda para alıyor.İspanyada Real Barça maçındaymış en son twitter'da paylaşmış şuan hamitin evindeyiz ardayla geziyoruz vs.Adam böyle rahatlıktayken neden küme düşmeye oynayan bir takımı alıpta kendini riske atsın keyfi epey gıcır

twitter

çok zordu değil mi ilk devre bittiğinde bu adamı göndermek
çok zordu 2 haftalık ara + 3 haftayı heba etmemek

ahmetsefa55

hikmet karaman şovmen artistin teki.hiç sevemedim yıllardır.çakma fatih terim gibi ıyyy...
ziya doğan iyidir ben beğeniyorum.
en azından yoklukta gideri var.
hele petkoviçten sonra...
ordu maçı için ümitlenmedim değil.