Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: Burak55 - 17 January 2012, 22:50:10
5 6 kişinin oldugu bir oda'da, fanatik bir bjk'liymiş. Dedi hangi takımlısın bende samsunspor dedim,olm büyüklerden diyorum dedi, abi Samsunspor yeterince büyük degil mi dedim aptallastı biraz :D

bir güzel örnek te ben vereyim burak , yakın dönem de bir şirket evliliği yaşadık ve yeni gelen ceo fanatik bir fb li , çıktı toplantıda gurula bunu anlattı ve ardından sırayla ist. takımlarnı saydı ve el kaldırılmasını istedi 4 takım saydıktan sonra ben el kaldırarak şu cümleyi söyledim.. Türkiyede Futbol yada camialar sadece 4 takımdan mı ibaret sizce diye sorunca biraz dumur olarak yoo hayır sen hangi takımı tutuyosun diye sorunca gururla SAMSUNSPOR dedim ;
aradan 4 ay geçti ve 3 gün önce yine bir toplantı ortamında aynı sahne tekrarlandı ve yine sordu 4 ist takımını , ammaa dedi hayatım boyunca unutamayacağım bir anım var dedi kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri çıktı sadece 4 takımmı var diye beni bir dünya insanın içinde madara etti ve SAMSUNSPOR luydu dedi bende yine gururla ben SAMSUNSPOR luyum dedim ...

BAŞKA diye soranlara İNAT sadece SAMSUNSPOR...

Burak55

Alıntı yapılan: doğan - 17 January 2012, 23:20:07
bir güzel örnek te ben vereyim burak , yakın dönem de bir şirket evliliği yaşadık ve yeni gelen ceo fanatik bir fb li , çıktı toplantıda gurula bunu anlattı ve ardından sırayla ist. takımlarnı saydı ve el kaldırılmasını istedi 4 takım saydıktan sonra ben el kaldırarak şu cümleyi söyledim.. Türkiyede Futbol yada camialar sadece 4 takımdan mı ibaret sizce diye sorunca biraz dumur olarak yoo hayır sen hangi takımı tutuyosun diye sorunca gururla SAMSUNSPOR dedim ;
aradan 4 ay geçti ve 3 gün önce yine bir toplantı ortamında aynı sahne tekrarlandı ve yine sordu 4 ist takımını , ammaa dedi hayatım boyunca unutamayacağım bir anım var dedi kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri çıktı sadece 4 takımmı var diye beni bir dünya insanın içinde madara etti ve SAMSUNSPOR luydu dedi bende yine gururla ben SAMSUNSPOR luyum dedim ...

Abi kimse çekemiyor ki şirkette , samsun atkısı'yla dolasmam batmıs şikayet etmişler bu buraya staj yapmaya birşeyler öğrenmeyemı yoksa canımızı sıkmayamı geliyor diye  :( :(

kalptenþimþek

Samsunsporlu olmak gerçekten bir ayrıcalık.. bir yıl kalmama rağmen bin kişilik üniversite yurdunda hemen herkes tanırdı beni..sıradan özentili bir yığın insanın arasında üzerimdeki samsunspor formamla nadide bir çiçek gibiydim... :evet:

mehmet yılmaz

Kesinlikle ayrıcalık
Herkesin malum takımları tuttuğu düzende sen farklısın :)
Ben de İStanbul'da medyayla alakalı ortamlara girdiğimde o keyfi çokça yaşıyorum
- Hocam, siz hangi takımlıydınız?
- Samsunspor
- Tamam da büyüklerden(!) hangisi?
- Samsunspor dedim ya! :)

İnsana bir karizma, bir farklılık kattığı kesin.

sadece55

Alıntı yapılan: samsuni - 17 January 2012, 23:35:06
Kesinlikle ayrıcalık
Herkesin malum takımları tuttuğu düzende sen farklısın :)
Ben de İStanbul'da medyayla alakalı ortamlara girdiğimde o keyfi çokça yaşıyorum
- Hocam, siz hangi takımlıydınız?
- Samsunspor
- Tamam da büyüklerden(!) hangisi?
- Samsunspor dedim ya! :)

İnsana bir karizma, bir farklılık kattığı kesin.

Bizde samsunsporluyuz ama ya büyüklerden (!) derler genelde...

mehmet yılmaz

Onu Samsunlu hemşerilierimiz diyor genelde, benim bahsettiğim İstanbul'da medya ya da yayınevi ortamındaki durumum...
Yoksa biliyorsun onların üstünde GS forması vardır, FB kart alırlar, BJK tribününe girerler ama bizden çok Samsunsporludurlar ;)

Ayberk

Bazıları da önce sorup sonra dank ediyorlar...

Aksaray'daydım geçmiş yıllarda vatandaşın biri memleket muhabbeti geçince sordu ts'yi destekler misiniz diye? Ne alaka sen İç Anadolu'da diye Ankaragücü'nü mü tutuyorsun birader dedim. 1 sn durduktan sonra pardon ya, Samsunluyum demiştin doğru ya sizin koskoca Samsunspor'unuz var demişti :evet: Halbuki konu futbola gelmemişti esasen ve ben Samsunsporluyum dememiştim. Dışarıdaki Karadeniz algısına kötü bir örnek olsa da bu şehirde yaşayıp da büyüklerden(!) diye soranların varlığını düşününce de ibretlik...

brigand

İşim gereği her ay rutin olarak gittiğim firmalar var. İş bilgisayarımın masaüstünde amblemli güzel bir wallpaper var. Kim görse Samsunspor'lumusun diyor. Ama öyle bir diyalog oluyor ki verdiği haz imkansız.
- Samsunspor'lumusun?
- Evet Samsunspor'luyum.
- Başka ?
-...
O kelimeyi oraya cuk diye oturtunca hepsi aynı şeyi söylüyor. Valla helal olsun !

binikalamadım

Edirne de okurken Ayşekadın Gençlerbirliği diye bir amatör kulübün kahvesinde takılıyoruz hep bunların rengide kırmızı beyaz ilk gittiğimde bir baktım duvarda küçük bir Samsunspor flaması var ne ayak acaba dedim kulüp müdürü askerliğini Samsunda yapmış dönerken hatıra misali flama almış asmış duvara çok duygulanmıştım takım muhabbeti olunca sorduklarında felan flamayı gösteriyordum çok keyifli oluyordu :D

Burak55

Bugun o olaylar'dan sonra Samsuncell minibüs'ü bizim şirkete geldi , tam'da 16.00 çay molasına denk geldi tüm fabrika moladaydı.  Büyük bir gurur :)

CurvaSs

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8302.0

kızmazsanız yapılan muhabbetlerin bu başlıkla birleştirilmesini talep ediyorum. :) burada kaybolup gider çünkü ilerleyen zamanlarda.

Ajan

En garip tepkileri 4 takımdan başka takım bilmeyen kızlar veriyor sanki dünya üzerinde sadece o 4 futbol takımı varmış gibi. Samsunsporluyum diyince gözünden lensini düşüren kız arkadaşım oldu yaa  ;D

doðan

Alıntı yapılan: CurvaSs - 17 January 2012, 23:56:40
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8302.0

kızmazsanız yapılan muhabbetlerin bu başlıkla birleştirilmesini talep ediyorum. :) burada kaybolup gider çünkü ilerleyen zamanlarda.

haklısın admin taşır inşallah  :kanka:

Kadir ÇELEBİ

Abi kardeşim arkadaşım diye başlayıp seni görünce aklıma Samsunspor geliyor diyişlerinin hazzı mutluluğu paha biçilemez..

CurvaSs

AlıntıCehennem mi ?

7 Yıldır maçları izliyorum Cehennem görmedim

Heleki geçen maçta Samsunluların sesi çıktıya içime oturdu

sonrasında nasıl sesleri çıktı diyorsun demiş birisi;

AlıntıBiz Lig tv den öyle duyduk ben zaten ses olarak diyorum maç öncesi sonrası beni ilgilendirmez

ayrıca;

Alıntı"Cehennemi Geri getirmek" ne zaman cehennem oldu ki?

avni aker cehennemini geri getirmek başlığı var forumlarında, bazı yorumlar bomba. :D :D