Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

17 January 2012, 20:11:19 #26250 Son düzenlenme: 17 January 2012, 20:20:41 CurvaSs
bu fotonun tarihi kaçtır acaba? :) ve diğerleri tabi ki?

Desiqner

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 17 January 2012, 19:38:06
Adana Demir meşalelerden dolayı böyle bir ceza almış.Bizde buna benzer bir ceza alırız umarım

4- ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 10.01.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - ADANA DEMİRSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Onlar yaktı ama bizim taraftan atıldı kale arkasına :D

GurbetciFanatik

1 Yildiz 10 Gole baktim demin.
Serkat Aykut sovu izledim

Sonra icimden dedim bi Allah vergisine bak(Serkan Aykut) bide katma deger vergisine( zenke-ekigho-bance)  :x(( :x(( :x((

Lusage

Serkan

BASIN AÇIKLAMASI

Geçtigimiz hafta içersinde yapmış oldugumuz bütün çagrılara ragmen kafalarını kuma sokup tavuz kuşu misali "Biz Sizi Duymuyoruz" diyen yetkililer Trabzon deplasmanındaki olayların sorumlusudur.Şirinler Taraftarlar Dernegi olarak hafta boyunca bütün Samsunspor Taraftarlarını sagduyuya davet etmiştik.Trabzon il sınırına girdikten sonra yol kenarlarından ,evlerden ,tarlalardan iş yerlerinden tahrik edilmemize ve taşlanmamıza ragmen sagduyumuzu hiç bırakmadık.trabzon emniyet müdürlügünün 10 büyük otobüs olan yaklaşık 500 taraftarımızı 4 tane belediye otobüsüne "Nazi Kampları"na gidercesine doldurması ve otobüslerin kapılarının ve camlarının kapatılması sonucu 20 km yol boyunca taraftarlarımız nefes darlıgı çekmiştir.Dışarıdan Trabzonspor taraflarınca atılan taşlarla camlarımız kırılmış şekilde stadyuma götürüldük.Daha tribünlere girer girmez edilen küfürler,atılan yabancı maddeler,musluklar,bijon anahtarları,davul tokmakları,agzı açık bıçaklar,torpiller,meşaleler maç boyunca üzerimize atılmıştır.Samsunspor Başkanı Sayın Kazım Yılmaz ikinci yarıyı taraftarlar arasında izleyerek olayların büyümesini engellemiştir.Maç bitiminde ise Trabzonspor taraftarları sanki şampiyon olmuşcasına tribünleri 45 dakika terk etmeyerek Samsunspor taraftarlarını tahrik etmişlerdir.Samsundaki ilk maçta Trabzonspor takımı ve taraftarına karşı en ufak bir şiddet olayı yaşanmamıştı.En iyi şekilde karşılanmışlardı.trabzon şehri ve takımı bu yaptıkları ayıp ile Türk Spor tarihinin kara sayfasına adını yazdırmıştır.Bizim hem Büyükşehir olmamız hem de büyük takım olmamız nedeniyle bu tür davranışlar içersinde bulunmayagımızı bütün spor kamuoyu bilmektedir.Samsundaki güzel atmosfere öncü olanlar bütün çagrılarımıza ragmen kulaklarını tıkamışlar ve orada yaşanan olayların sorumlusu olmuşlardır.Bu şehirde ekmek kazanıp,bu şehirde saiyaset yapanların acaba şimdi vicdanları rahat mı?Ssadece bunu merak ediyoruz.Bu yapmış oldukları umursamaz tavırlar önümüzdeki maçlar için sadece gerilimi artıracaktır.Samsunspor Taraftarları olarak bu yaşanan süreci çok iyi analiz ettigimizi belirtir,bu gerilime neden olan insanları Samsunspor taraftarının çok iyi şekilde tanıdıgını belirtmek isteriz.

ŞİRİNLER TARAFTARLAR DERNEĞİ

twitter

Alıntı yapılan: CurvaSs - 17 January 2012, 20:11:19
bu fotonun tarihi kaçtır acaba? :) ve diğerleri tabi ki?

ilk resim 1966

buonanotte

maçın öyküsünde bize hiç yer vermemişler.1000 kişi nasıl görmemezlikten gelinir anlamış değilim.

CurvaSs

Alıntı yapılan: twitter - 17 January 2012, 21:29:03
ilk resim 1966

nerden varıldı acaba bu tarihe? bi' yerde kullanacağım da, emin olmak istiyorum, yoksa size inanmadığımdan değil.

cembaba

Şirinler'den Erol Abi(şirin dede) şu anda canlı yayında Aks Tv'de. Ordu maçını yorumluyor.

İlgilenenler için: http://www.akstv.net/canli.php

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CurvaSs - 17 January 2012, 21:31:21
nerden varıldı acaba bu tarihe? bi' yerde kullanacağım da, emin olmak istiyorum, yoksa size inanmadığımdan değil.

Erdal ilk iki foto 1967-68 sezonunun devre arasından, Fotospor'dan alınmış resimler, ben de daha netleri var...
üçüncüyü bilmiyorum ama kıyafetlere bakılırsa 1970'lerin ortaları olabilir...

Burak55

Bizim şirketten 10-15 civarı kişi trabzon-Samsun maçına gitmiş yazıklar olsun  :( :( :(

##kdc##

ts maçı sonrası Şansal Büyüka'nın yazısı, kendisinden haz etmem ama doğru tespitlerde bulunmuş;

Samsunspor derseniz; adı var, kendisi yok...

Kimi alırsanız alın, isterseniz takımı değiştirin...

Kafayı değiştirmezseniz nafile...

Herkes kendine oynuyor...

Herkese birer top daha lazım...
Nitekim yedikleri ilk üç gol, hücuma çıkarken, çalım sevdasına, yanlış pas sonucu yedikleri goller...
Adem içler acısı...

Yenal topu ayağından çıkarmamak için yeminli...
Ekigho öyle, iki Murat öyle...

Gekas'ın ikinci maçı... İnsaflı olmak lazım ama, bu maçı ölçü alırsak, sanki 'emekli' olmuş da gelmiş gibi...
Garibim Ertuğrul bu takımda kaleci oynuyor...
Kurtardığı penaltı derseniz, sanki hakem Yunus Yıldırım'ın 'yanlış' düdüğünün telafisi gibi...

Serkan

Alıntı yapılan: Burak55 - 17 January 2012, 22:09:20
Bizim şirketten 10-15 civarı kişi trabzon-Samsun maçına gitmiş yazıklar olsun  :( :( :(

: ) sor bakim ünye'de dayak yiyenler onlar mı 

Uğur Yıldız

Burak55

Alıntı yapılan: Serkan - 17 January 2012, 22:24:14
: ) sor bakim ünye'de dayak yiyenler onlar mı 

Abi dün samsunpor atkı'sıyla aralarından geçtim hamsi gibi bakıp durdular sadece :D

Bir'de bugun bilgi formu dagıtıyordum şirket'e,bir kalıphane birim amiriyle karsılastık,işte vermem gerekenlerı verdım. 5 6 kişinin oldugu bir oda'da, fanatik bir bjk'liymiş. Dedi hangi takımlısın bende samsunspor dedim,olm büyüklerden diyorum dedi, abi Samsunspor yeterince büyük degil mi dedim aptallastı biraz :D