Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samet_55

18 January 2012, 14:39:54 #26310 Son düzenlenme: 18 January 2012, 14:44:31 samet_55
Süleyman paşa,Osman paşa  ve Apdullahpaşa Canik sancak yöneticiligi ve vezir rütbesiyle trabzon eyalet valiligi yapmıştır.bu dönemde Çarşambada ticarette çok gelişmiştir.Canik sancagı ve trabzon eyaleti Hazinedarogulları tarafından çogu zaman buradan yönetilmiştir.

Yani trazonu 1920 lerde çarşambadan biz idare ediyomuşuz.bide şimdiki duruma bak dönmek istiyorumm 1920lere : :D :D :D.
NOT.kaynak Çarşambalılar yardımlaşma ve haberleşme dergisi

Jnr.Serkan

Zaman Gazetesinde bugün bankasya haftanın karmasına bakarken kalede Ahmet Şahin'i gördüm şaşırmadım.Küçük liglerin büyük kalecisi Ahmet Şahin...

YaşarDoğu

Ahmet Şahin bu hafta Elazıgın kalesinde iken güzel bi kafa kurtarısı yaptı , Elazıga puan getiren adamdı gerçekten.

samsunum

Maradona'ya sormuşlar;
Trabzon'u tanıyor musunuz ?

Maradona cevap verir ;
O kim Samsun'da mı oynuyor ?

Ajan

Yarın 9'da Mpal-Sal basketbol takımlarının 3.lük 4.lük maçı vardır.Her iki okulunda mezunlarının dikkatine :)

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 18 January 2012, 15:56:30
Ahmet Şahin bu hafta Elazıgın kalesinde iken güzel bi kafa kurtarısı yaptı , Elazıga puan getiren adamdı gerçekten.

koyu Elazığsporlu bir arkadaşım Ahmet Şahin i yedek kaleci olarak aldıklarını kendi kalecilerinden de memnun olduklarını söyledi. 3 5 hafta sonra kesilir Ahmet in hızı bana göre  :o

##kdc##

Alıntı yapılan: Ajan - 18 January 2012, 17:49:42
Yarın 9'da Mpal-Sal basketbol takımlarının 3.lük 4.lük maçı vardır.Her iki okulunda mezunlarının dikkatine :)

Ajanım tbal yine gelenden geçenden fark yemeye devam mı ediyor, benim zamanımda bi keresinde 80 sayı fark bile yemiştik  :(

KaBuS_55

bunun kırmızısı üzerinde de burası heryer değil beresini nerede bulabilirz

Sercan

Alıntı yapılan: Ajan - 18 January 2012, 17:49:42

Forza SAL ;)

CurvaSs

final kimler arasında? aydınlatsanız bizi. :)

binikalamadım

Alıntı yapılan: KaBuS_55 - 18 January 2012, 20:43:53

bunun kırmızısı üzerinde de burası heryer değil beresini nerede bulabilirz

SAMSUNSPOR bitişik yazılır almayın böyle saygısızlık içeren şeyleri...

CurvaSs

yani o spor ibaresini nasıl ayrı yazıyorlar anlamak mümkün değil.

Ajan

Alıntı yapılan: Sercan - 18 January 2012, 20:45:37
Forza SAL ;)

Hürcan'a bol süt içir iyi bak kardeşine yarın o atacak sayıları  :)

Alıntı yapılan: CurvaSs - 18 January 2012, 21:04:07
final kimler arasında? aydınlatsanız bizi. :)

Final maçı da bu maçtan sonra olay çıkabileceğini düşünerek maçın tam olarak kaçta biteceği belli olmaz  :) Final Koleji ile Spor Lisesi finale kaldı

Ollivanders

Tolga Ölmez ‎100 TANE SAMSUNLU STADI ESİR ALIRKEN İZLEYEN GALATASARAY ATKISI TAKIP FENERLİLERE İFTAR YEMEĞİ VEREN TRİBÜNLERİ PANKARTLARIYLA DÖNÜŞTÜRMEYE ÇALIŞAN TRABZONLU GENÇLER TRABZONUN YÜZ KARASIDIR

bmn facebook sayfası yorumu :)) hahaha :))) Koymuş koymuş :)

engin55

maçkolik, sahadan felan niye kapatıldı?