Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sosaka

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 18 January 2012, 12:38:48
http://www.haberexen.com/trabzon-samsun-1329yy.htm

Yerel gazetelerimizde böyle köşe yazıları okuduğum zaman çok üzülüyorum, yazının bir bölümünde trabzonlu olmadığını söylemiş bu daha da kötü madem Samsunlusun, Samsunun üzerine oynanan oyunları görmen gerekirken, trabzonluların küstürülmesinden dem vuruyor, küserse küssün çok mu lazım tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali, biz kendi yerel basınımızda bile kötü çocuklar olarak nitelendiriliyoruz. Kötü niyetli bir yazı değil içinde dostluktan, kardeşlikten bahsetmiş ama biz miyiz sadece bunu bozan yoksa onların antipatik davranışları mı? yada siyasetçilerin tek taraflı yaklaşımları mı? Bu durumu tek taraflı olarak Samsunlulara yüklemek çok yanlış bunu yapan Samsunlu bir köşe yazarı olması daha büyük bir yanlış...

Çarşamba Bafra gibi ovalarımız var , her türlü bitkisel ürün yetişiyor. Çay ve fındık'tan başka birşeyin yetişmediği trabzon'un bitkisel ürünlerde daha fazla ihracat yapması acaba niye diye sordu mu acaba kendine o yazıyı yazan?

**KaR6**

pide için gülhan, balık için de karadeniz yada pamuk kardeşler var.. hatta pamuk kardeşleri öner kardeşim, hiç değilse Samsunsporlu var aralarında  :)

CurvaSs

adam fenerbahçeliymiş, ben ordusporlu sanmıştım. :D :D o zaman fevzi'ye gitsin, güzel şekilde hesap ödesin. birkaç uyarı da yapayım, ürünlü gezmemesi hakkında. gülhan da iyi abi, ona da ayrı parantez açayım o zaman. pamuk kardeşleri de söylerim.

mehmet yılmaz

Çiftlikte Emir Balıkçılıkta da yiyebilir
Hem Samsunsporlu görür hem de fiyatları diğerlerine göre daha makul...
Pideyi Beyaz Ev'de yesin, daha iyi yapan yerler var ama fena değil orası da..

emre

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 January 2012, 12:53:36
pide için gülhan, balık için de karadeniz yada pamuk kardeşler var.. hatta pamuk kardeşleri öner kardeşim, hiç değilse Samsunsporlu var aralarında  :)

aynen pamuk kardeşler Samsunsporludur  :)

doðan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 January 2012, 12:53:36

pamuk kardeşlerin samsunsporlu oldupuna eminmisin Mustafam(bilmediğim için soruyorum ) ; hemen yanındaki kısmet balıkçılık var iyi de SAMSUNSPOR lu

CurvaSs

şimdi öncelikle pide konusunu çiftlik'teki beyaz ev'den halletmeni öneririm. samsun'da en iyi yapan yer bafra turhan usta ama orası size uzak kalır, beyaz ev en mantıklısı. hem fiyat konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. ayrıca atakent tarafında gülhan diye güzel bir mekan var, orası da ayrı lezzette pide yapar, orası da olabilir. beyaz eve göre daha nezih bir yerdir.

rakı-balık işi sıkıntı. sıkıntı derken, fevzi samsun'un en iyi balık lokantası, harika bir yer ve çok lezzetli işler çıkartıyorlar ama biraz pahalı. yani genelde balıkçılar pahalı ama normal balık lokantalarının %20 pahalısını düşün, fevzi öyle bir yer. ama samsun'da geldiysen gitmen gerekir gerçekten, para harcarsın tabi. feviz batıpark'ta, samsun'dan minibüse binince 10-15 dakika sürmez bile. fevzi'nin dışında iyi balık yiyebileceğin pamuk kardeşler vardır, güzel mekandır ve sağlamdır. fevzi'den kısmen ucuzdur. o şehir içindedir ama fevzi'yi tavsiye ederim. turistsin diye yaslamazlar, fiyatlar standarttır, profesyonel işletmedir yani.

bunların dışında samsun'da gitmen gereken en önemli yer, saathane'deki lezzet dönercisi'dir. kuruluş 1925 yılıdır, salaş bi' mekandır ama özelliği ordadır. adamların döneri harika, böyle bir şey yok. saat 10'da döner servis edilmeye başlanır, öğlen 2.5 3 gibi de biter. bittikten sonra bir daha döner takmazlar, racon gereği. 1 kere takarlar, 5 saatte biter, sonra öğlen 3 gibi dükkanı kapatırlar. samsun'da ekoldür yani.

tabi yemek falan işleri bunlar. samsun'da gezmen gereken yerler amisos tepesi güzeldir, çiftliğe uğraman gerekir, atakum'da mekanda içmek de güzel olur. 56'lar güzeldir. tabi tüm bunları yaparken üstünde ürün olmamasına dikkat etmen gerekir. gruplardan birine rastlarsan sorun olabilir.

gurme gibi konuştum valla. :D fevzi'ye uğramışlığım yok ama olsun. :D :D

kuzey55

pamuk kardeşler bizim İstanbul grubundan Berkay'ın sanırım.Samsunsporludur kendisi

55ertan

Yakakent uzak, ama yolu düsenler icin yazayim dedim.

Senolun yeri (yakakent) yedigim en lezzetli balik. Bi Samsun Belgeselindede Yakakentin balik restoranlari meshur denilmisdi.

ElbistanLı4655

Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook'da Bayağı Popüler Bi Siteyiz :)  :) :) :) :)

cembaba

Arkadaş listeni merak ettim kardeşim doğrusu. = )

jurista

Alıntı yapılan: ElbistanLı4655 - 18 January 2012, 14:11:00

Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook'da Bayağı Popüler Bi Siteyiz :)  :) :) :) :)

Lütfü maşallah sen de bayağı popülermişsin 77 online arkadaş :) ...

ElbistanLı4655

Tüm Facebook'a Samsunspor'u Anlatma Çabası İçerisinde Olduğum İçin Öyle Oldu O Arkadaş Sayısı  :)

furkan5534

http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/yok-boyle-bir-tribun-sovuSXTVQ30807SXQ?ref=VDIC1
Bu yıl Uruguay'da düzenlenen ve evsahibi Penarol'un kazandığı Bimbo Kupası'nda Uruguaylı taraftarın muhteşem şovu vardı. Tüm dünya tarafından tanınan Penarol taraftarı bu kez havai fişekler ile harika görüntüler oluşturdu.

adamlarda aşmış  :)

twitter

biz çakmak sokamıyoruz adamlar utanmasa çahizardı getirip ateş püskürtçek havaya tribünde.