STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

55_OrHaN_55

isyan

Alıntı yapılan: muratertan55 - 15 January 2012, 19:01:05
bence hiç konuşmayalım beyler kızsanızda bu takımı kimse bu ligde tutamaz artık,olsun canımız saolsun biz birlikte olduktan sonra ligin adı farketmez
Lan bi sus be, ligde kalcagimiza inanmiyorsan bile icinde tut  >:( :kafa:

davidsavage

en kötü günümüz bugünse,her zaman olduğu gibi bugün de Samsunsporluyuz!

FaT1h

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 15 January 2012, 18:54:20
Yazıklar olsun sahadakilere. Kurban olayım tribün dekilere. Gerçek samsunsporlular sizlersiniz

Muhsin abi aynen katılıyorum sanaa

SivasLee

Arkadaşlar size Yılmaz Vural gibi bir Hoca lazım. Takımı ateşleyebilecek bir isim ve bana göre en uygunu Yılmaz Vural.

Hikmet Karaman'da çok iyi bir Hocadır ama bildiğim kadarıyla onun sahalara giriş yasağı var.

Allah yardımcınız olsun. Umarım daha iyi noktalara gelirsiniz.

olcay

ya 4 gol yemişsiniz biriniz kavga edin, pislik yapın, çift dalın arkadaş yaa. burak hepinizi dizdi herif bi tane küfür edin. ne biçim sinirleriniz varmış arkadaş, çelik gibi. bana ekstra para verseler 4 yiycen ama sakın hırgür çıkartma, sessiz sessiz top kaptır deseler yine dayanamam. hele bu yavşaklara nasıl dayandıysanız size helal olsun. bi tane mi samsun çocuğu yok yönetimde, hiç mi saydıramıyonuz trabzonun anasına bacısına... :kafa:

fanatik samsunsporlu

ankaragücü bu haldeyken bile hala en az gol atan takımız

masbene

alkışlar orada o soğukta duran yüzlerce samsunspor sevdalısı kardeşlerimize

silopilimuhsin

Bu hafta kimse maça gitmesin desem olmaz. Ne kadar kizsakta sovsekte bizim başka takımımız yok. Daha 14 maç var umudumuz da var demektir bu

fanatik samsunsporlu

55_OrHaN_55

biz bazı şeyleri "ince ayar" çekerek kazanmıyoruz en azından. hakemler ve federasyonlar da bize çalışmıyor. yenilsek de, üzülsek de, şanlı, şerefli SAMSUNSPOR'uz...ölene kadar....

Musti

Hakem ilk yarıda Burak Yılmaz'ı, Alanzinho'yu ve Giray'ı atamadı. tsnin çirkefliğini göz ardı etti. Resmen sindirdi bizi. Yazıklar olsun.

Futbolculara gelince durarak futbol oynanmaz. Murat Ceylan, Serdar Özkan, Uğur Boral çok top ezdi. Ayaklarında çok top tuttular.

Önümüzdeki 4 maçı da kazanmalıyız. Başka çaremiz yok.

HoliganSamSunLu

samsunspor bu takımı yenemeyeni döverler görüntüsüne sahip bu kadar amatör futbol oynanmaz 2-0 lık skora ts biz getirdik bakın yanı pas vermeler falan yok gerçekten bu takım bu futbolla bu lige ait olmadığını gösteriyor.

GurbetciFanatik

Ugur Boral-Serdar Özkan-Murat Ceylan-Gekas
tamam bunklara kizmiyorum yeniler ilk maclari az bi alisisnlarda, ama
Fink gibi ruhsuz Hakan gibi futboldan özürlü Yenal gibi adamlarla olmazzzzzz

Ulan acaba diyorum su lanet Kupa maci yüzündenmi böyle döküldük sahada ?
Ne isin vardi senin kupayla ye bi tane elen koy gencleri dene bi sanki kupayi alip uefaya gidecegiz.

Bu arada en önemlisi artik birileri PETKOVICe dur demesi lazim.
Yeter be adam yeter