STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

trabzondaki serkan-aykut paslasmasinda spiker serkan aykut dediya,dedim aha simdi kral geliyor,heycanlandim!

55_OrHaN_55

hakem zenkeyi kırmadı, sarı kartını gösterdi. diyor. herif resmen dalgasını geçiyor...

King1965

Kalpar 'ın en çok sevdigim yönü kendisi baskılara dayanamayıp istifasını hemde en ıyı futbol oynadıgımız dönemde vermisti ve bızım kulub ızın vermemıstı .. Şimdi ise bu adam da ruhh yok yaaa ARTIK ISTIFA ETSIN ISTIFAA

Trabzonada yenildik .. tum takımlalara yenılseydık bu kadar kahrolmazdım :S

55_OrHaN_55

binikalamadım

Forvetim

birbirimize attığımız paslarda dahi buyrun alın gol atın diyoruz bu nasıl bir oyun arkadaşa nasıl bir paslaşma

KotuCocuk55

Ne kapmasi yaa,bizimki bombos pozisyonda pas veriyor!

cezayir55

artik yonetimin petkovici gondermesi lazim yoksa goz gore gore kume dusuyoruz en azindan yerli bir hoca elirse o atesle belki takim ligde kalir

melihözkan

haysiyetsız serefsızler bahıanın nasıl topa vurdugnu goruyosnuz fınk ın nasıl sorumsuz oldugunu  serefzıler ordusu taraftarlara yazıkkk utanmaz serefsızler  tesıslere basıp dovelımmm *** ıbnelerıı

cem 55

bu spiker maç basından beri tabzon lehine konustu onun bunun cocugu köpek

fanatik samsunsporlu

serdar neyi atacan daha.spiker heyecanlanmadı bile

cezayir55

ercan0655

Bizimkilerin hepsi yerlerde sssürünüyor  vay anam ne diyeyim nasıl ...... etmeyelim hallereine bak yahu zayuklar olsun benim aklım bu herifleri almıyor. Nasıl bu kadar basit bir oyunu anlamıyorlar dopu tepcen koşcan . Yerlerde sürünmeyecen ayakta kalacan biri koşarken sende koşacan
4 oldu hah tamam gördünüz dörtünüzü p...kler

55_OrHaN_55

5 atın, 6 atın da belki yönetim petkoviçi göndermeyi düşünür...

Forvetim

bunlar esaslı bir tepkiyi hak ediyorlar, akıllarını başlarına getirecek bir şok yaşamalılar, ani bir şok