STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

vagus

Petkoviç bakalım biz bank asyadayken duracak mı hala...

ercan0655

Petkoviçin sahtesini çakmasını çin MALINI getirttiler bunlar takım yerlerde sürünüyor ayakta kalabilen yok nasıl ve neyi çalıştırıyor bu herif yaa

ElbistanLı4655

Maç 1-0 Petkoviç Daha Defansa Takviye Yapıyo.. Onu Geçtim. Neyse Daha Fazla Konuşamicam.. Hepinizin Allah Belasınıı Versin! Ruhsuz Herifler!

Petkoviç İstifa!!!!!!!  :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:.

55ertan

Ordu macinda Tribün full cekmesi sart, ama bu macdan sonra bu moralden sonra sonumuzu hic iyi yerlerde görmüyorum

fanatik samsunsporlu

hoca petkoysa kondisyoner de istatistikçisi de aynıdır herhalde.takım dökülüyor nasıl bir kondisyonerlik

55_OrHaN_55

yönetim daha neyi bekliyor acaba? angutlar ordusu kovun şu şerefsizi artık... geçen seneki takım bu trabzona kafa tutardı. her şey teknik ekip farkından kaynaklanıyor. bunu anlayacak kadar akıllı adam yok mu içinizde?

ibrakadabra55

Petkoviç ve ekibi Trabzon'dan uçağa binsin Paris uçağına yetti artık şerefsizler.

alperen

ibrakadabra55

SAMSUNSPOR'lu futbolcu lazım bu takıma SAMSUNSPOR'lu !

Theofanis Gekas

bence hiç konuşmayalım beyler kızsanızda bu takımı kimse bu ligde tutamaz artık,olsun canımız saolsun biz birlikte olduktan sonra ligin adı farketmez

muzaffer4

bu oyunla a.gücünden bile 3 yerdik artık umudum filan kalmadı küme düşme potasından çıkmamız imkansız gibi.......

fanatik samsunsporlu

petko hala diyebilir mi ki gelecekten umutluyum ,uyum sorunu yaşıyoruz diye.hadi bakalım açıklamalarını bekliyoruz merakla

bluegreen55

böyle hoca olmaz ya a.q

çok yalnış değişiklikler yaptı.

bütün golleri atağa çıkarken kaptırıpta yedik demekki orası zayıf daha ne forvet alıyon sanki oyunu yıktıkta o sahaya forvetler kötü

murat yıldırım hiç bir zaman çıkmaz bu takımda başka orta saha yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkki........

alperen_55

Kelime oyunu yapmanın anlamı yok galip kazım petkoviç  adnan bu takımı elele küme düşürdü ....

alperen